Savona Ferry

Savona passagerare och bilfärjor

Savona passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Savona Bastia, Calvi och Ile Rousse.

Jämför alla tillgängliga Savona färja biljettpriser i realtid och boka de billigaste tillgängliga Savona bil och passagerarfartyg Färjebiljetter segling till och från Savona, Bastia, Calvi och Ile Rousse med Korsika Sardinien Ferry Line färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Savona Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Savona färjor
Biljett priser & bokning


Boken Savona Färjebiljetter
med Korsika Sardinien Ferry Line för färjor segling från Savona Bastia, Calvi och Ile Rousse online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Savona passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Savona biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Savona

Savona ligger i regionen Ligurien i norra Italien.Staden är en viktig hamnstad och vid ett tillfälle brukade vara den viktigaste staden i Italien för tunga industrier.

Under århundradena staden hade varit under styret av romarna liksom langobarderna har kan influenser av båda ses i hela staden.

Savona väl ansluten till tätorter och städer i Ligurien med tåg.Savona ligger också mycket nära Genua och till Nice i Frankrike, som båda har tåg ansluter till Savona.Utöver dessa städer har Savona också tåg kommer in från andra destinationer i norra Italien.Regelbunden färjetrafik segla även till och från staden mycket attraktiv hamn.

På grund av dess färja hamnen Savona är en viktig turist plats och är ofta mycket trångt i topp av säsongerna.Dem som planerar att resa till staden i turist säsongerna måste försöka få rum bokas i förväg eftersom annars blir det lite tufft.

Savona färja hamn
Sevärdheter i Savona

Inte alltför många resenärer göra sin väg till Savona när du besöker Italien.De som brukar går för att se Spiaggia.Andra resor platser såsom Genova och La Spezia kan vara mer intressant att kolla i området men det finns fortfarande en hel del intressanta platser att se och saker att göra i Savona.

Priamar fästning
Priamar fästning ligger nära Rocca di San Georgio och byggdes år 1542 av den genuesisk.Fästningen blev senare också användas som fängelse för ganska många år och flera viktiga och välkänd patrioter fängslades här tidigare.

Cappella Sistina
Cappella Sistina ligger nära katedralen och byggdes av 1480s.Kapellet har ett mausoleum byggdes här av påven Sixtus IV för att hedra hans föräldrar.Kapellet är byggd i rokoko stil och har dels målat tak.På 1500-talet ristade trä platser är också anmärkningsvärd.

Palazzo Della Rovere
Palazzo Della Rovere är ett gammalt palats beläget nära katedralen och är kvar ofullbordad.Det gjordes först som ett palats och var senare att användas som ett universitet, som aldrig har hänt och är fortfarande står i sitt ofärdiga tillstånd.

Gamla tornen
Gamla tornen av staden står fortfarande intakt även efter århundraden.Det finns cirka fyra till fem torn som fortfarande existerar och är belägna i olika delar av staden.Under 1500-talet attacken mot staden när resten av tornen och väggarna hade kollapsat, hade dessa torn överlevt.

Kyrkan i Nostra Signiora de Castello
Kyrkan av Nostra Signiora de Castello är ganska intressant inte på grund av sin arkitektur men på grund av dess interiör.Interiören är ganska väl inredda med flera konstverk.Den främsta attraktionen är det altare ritades av Vincenzo Foppa och målades senare på 1400-talet.Andra konstverk i kyrkan är också mycket intressant.

Helgedom Our Lady of Mercy
Our Lady of Mercy helgedom är beläget 6 Km från staden och är en viktig religiös plats.Helgedomen byggs på den plats där vår fru verkade herden.Kyrkan byggdes år 1536 och har en komplett barockstil arkitektur som är ganska anmärkningsvärt.Inredningen i kyrkan är mycket vacker och handen målas flera kända konstnärer och målare under århundradena.

Christopher Columbus House
Christopher Columbus hemvist ligger några Km från staden och man tror att Christopher Columbus hade tillbringat många år av sin ungdom i denna bostad.Huset är i Faderns namn.

Flytta runt staden

Savona är inte en stor stad.De stora attraktionerna är grupperade i ett fåtal områden i staden som kan utforskas till fots.Dock under sommarmånaderna det får ganska varm här som skulle göra det lite obekvämt att gå runt.De offentliga bussarna här omfattar de flesta delar av staden och vissa viktiga platser utanför gränsen stad.Cyklar och skotrar kan också hyras i Savona att utforska det på din egen.

 


Bästa tillgängliga Savona färja biljett prisgaranti

Bästa Savona Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Korsika Sardinien Ferry Line passagerare och car ferries biljettpriset till och från Savona.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Savona färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Savona färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Savona Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Savona Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Savona färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Savona vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Savona och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här