Schinoussa Ferry

Schinoussa passagerare och bilfärjor

Scinousa passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor segling från Scinousa till Amorgos, Aegiali, Katapola, Donoussa, Iraclea, Koufonissi, Naxos, Paros, Pireus och Syros.

Jämför alla tillgängliga Scinousa färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Scinousa bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Scinousa, Amorgos, Aegiali, Katapola, Donoussa, Iraclea, Koufonissi, Naxos, Paros, Pireus och Syros med Blue Star Ferries eller Anek Lines färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Scinousa Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Scinousa färjor
Biljett priser & bokning


Boken Schinoussa Färjebiljetter
med Blue Star Ferries eller Anek Lines för färjor segling från Scinousa till Amorgos, Aegiali, Katapola, Donoussa, Iraclea, Koufonissi, Naxos, Paros, Pireus och Syros online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Scinousa passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Scinousa färja biljettpriset och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

Mer om Scinousa

Scinousa Grekland är en liten och avlägsna ö i Egeiska havet centrum.Scinousa tillhör Kykladerna komplexa och är belägen mellan Naxos och Ios.Denna ö är perfekt att njuta av en lugn semester.Dess vilda landskapet, isolera stränderna och de traditionella byarna captivate besökare.

Endast avveckling av vissa storlek på ön heter Chora av Panagia och det är bara lite uppför kullen från hamnen (du inte kan se när du anländer på porten eftersom det är dolt bakom kullen). 

De människor som nu bor på Scinousa härstammade från invånarna i ön Amorgos, som befolkade ön igen omkring 1800.Chora består huvudsakligen av en gata och det är attraktiv, trots att det inte finns så många gamla byggnader.I Chora är en liten by butik att säljer Färjebiljetter strax innan färjorna avvika.I denna gata finns också ett par tavernor (vissa erbjuder även rum uthyres) och ett antal små butiker.

Scinousa Ferry Port

Det finns ingen flygplats på ön Scinousa och så du kan bara få det färja.Ungefär sade att det är en färja varje dag kommer någonstans (riktning Amorgos eller Naxos - Piraeus). Några av färjorna anländer till Scinousa på en sen tid då det är klokt att göra bokningar på ön så att du kommer att plockas i hamnen.I Chora Scinousa finns en liten by butik att säljer Färjebiljetter strax innan färjorna avvika.

Lilliputian port Mirsini är öns gateway.Den huvudsakliga byn Chora, är bara 15 minuters promenad bort.En huvudgatan i byn är hem för den vanliga blandningen av tavernor (fyra på den senaste inventeringen), kaféer, mini-marknader och bostadsområden bostäder.Härifrån leda olika åsnan spår till otal stränder som varierar i överensstämmelse från pebble till gritty sanden.Den närmaste av hus eller så stränder som är värda att frekventerar Tsigouri tar ca 10 minuter och 20 minuter tillbaka till Chora, beroende på antalet breathers du tar!

Walkers kommer slag bristen på motoriserade transporter på Scinousa, med hänsyn till spår och venturing ytterligare bort stränder såsom Psili Ammos, Fikio & Bazeou, men Glöm inte att ta mat och vatten med dig så det finns ingen tavernor i dessa områden.

Scinousa stränder

Jämfört med andra öar och comparisson storleken på ön Scinousa är begåvad med ett brett utbud i sandbeaches som är spridda runt ön och nås av foten.Alltogether det finns vissa 15 stränder, de bästa Psili Amos, Tsigouri, Naoussa, Aligaria, Lioliou och Almiros.De flesta av dessa stränder erbjuder skugga i form av träd.Några av de andra stränderna kan drabbas av sjögräs eller är det möjligt att de är mindre rena eftersom de är i vinden.Nedan finns några av stränderna i Scinousa.

Tsigouri Beach
Närmast stranden till Chora är Tsigouri Beach som är en lite söder om huvudstaden.Du måste gå till höger där byn börjar.Vandringen är cirka 10 minuter.Det är en trevlig sandstrand med en närliggande restaurang och vissa boende (Grispos villor - se nedan). 

Naoussa Beach
På söder finns en strand som kallas Naoussa.Du kan nå denna stranden efter en 15 minuters promenad.Det är en sandstrand med slängkappor på båda sidor att skydda den.Du kan hitta några skugga under träden.

Aligaria Beach
Nästa beach i söder är Aligaria, som egentligen består av tre små vikar med sand.Du måste gå ca 30 minuter för att nå stränderna i Aligaria.

Lioliou och Bazeou Beach
Du hitta sydöstra i en liten Vik Lioliou beach och några hundra meter till norra Bazeou stranden.Den består av två små vikar mestadels med sand och med stenar mellan.Säsongen är dessa stränder mycket tyst.Main-säsongen kan finnas fler besökare till stränderna tack vare en närliggande taverna som sedan öppnas.

Almiros och Foudana Beach
Almiros beach i öster är en sandstrand med tamarisk som ger vissa skugga.Det finns en lösning i närheten.En tjugo minuter promenad från Chora.Lite norr om Almiris hittar du Foudana Beach.

Psili Amos och Fikio Beach
Kanske vackraste stranden är Psili Ammos nordöstra Chora.Stranden har fin sand och är väl skyddade eftersom det ligger i en liten Vik.Du inte kan hitta mycket skugga på denna strand, men vissa tamarisks har planterats.För att nå stranden är du på väg norrut till den lilla byn Messariá. Där kan du hitta en skylt i öster.Det är litet mindre sedan hälften en timmes promenad.Det finns också en liten strand kallas Fikio norr om byn 

Messaria Beach
Du inte kan hitta någon skugga på denna strand och tyvärr stranden har en mängd alger.

Gerolimnionas Beach
I nordväst finns en strand som kallas Gerolimionas, minst bukten har det namnet.Stranden är trevligt belägen i bukten som är ganska djup.Men det finns en skräp och olja på stranden så det inte är en särskilt trevlig upplevelse.Jag tror inte att denna stranden är mycket besökte, så det är inga problem att vara naken om du vill.

Schinoussas huvudsakliga funktion är dess vackra vyer varhelst du stänga.Du kan se Santorini och Ios härifrån, till exempel.I Chora finns ett folklore museum.Resten är bara havet och tillfällig kyrkan.

Scinousa har två byar, Chora och Messaria.Byn Chora är byggt på en kulle i inre av ön är 1.2 km från hamnen.I förflutna, ön har utsatts för många räder från pirater, således invånarna byggt byn Chora att skrika det Panagia (från namnet på kyrkan av Jungfru Maria) på en kulle i syfte för att ha synlighet i havet.Husen är byggda med den typiska arkitekturen av Cyclades öarna. 

Andra avveckling av ön Mesaria har en underbar kyrka och är beläget omkring en mil från staden.Inblandade i jordbruk, djurhållning, fiske och turism.


Bästa tillgängliga Scinousa färja biljett prisgaranti

Bästa Schinoussa färja biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Blue Star Ferries eller Anek Lines passagerare och car ferries biljettpriset till och från Scinousa.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Scinousa färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Scinousa färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Scinousa Färjebiljetter bil- och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Scinousa Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Scinousa färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Scinousa vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Scinousa och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här