Scrabster Ferry

Scrabster passagerare och bilfärjor

Scrabster passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Scrabster till Stromness.

Jämför alla tillgängliga Scrabster färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Scrabster bilen och passagerare Färjebiljetter segling till och från Scrabster, Stromness med Northlink ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Scrabster Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Scrabster färjor
Biljett priser & bokning


Boken Scrabster Färjebiljetter
med Northlink för färjor segling från Scrabster till Stromness online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Scrabster passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Scrabster biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Scrabster

Scrabster är den nordligaste stora porten i fastlandet Storbritannien och kan hittas en mil och en halv norrut öster om centrum för Thurso east i slutet av Thurso Bay.

Scrabster har i inkapslingen av låga gräset omfattas klippor Holborn bakhuvud som sveper runt i norr och därmed faktiskt ser öst över Thurso Bay mot Dunnet Head snarare än, som du kan förvänta sig, norr mot Orkney, för vilket det fungerar som huvudsakliga färja terminus.

Trots Scrabsters många århundraden av användning tycks de första pier här så sent som 1820-talet har byggts av Thomas Telford, tillsammans med en väg länk till Thurso.

1900-Talet såg ett antal betydande utvidgningar till hamnen vid Scrabster.En ny roll på kast av terminus var bygga till Orkney färjan, och vid olika tillfällen fanns det också reguljära tjänster kräver här ger länkar till Island och Färöarna.

Scrabster Ferry Port
Scrabster Ferry Terminal

Scrabster Ferry Terminal ligger i Scrabster på norra Skottlands kust, 1½ mil från Thurso, 22½ km från Wick och 112 km från Inverness.

För dem som föredrar en kortare segling tidpunkten för bara 90 minuter Scrabster - är Stromness perfekt.Många människor vill dra fördel av de spektakulära vyerna över gamle Hoy, och St John's Head, som bara kan ses på denna rutt.

Scrabster Ferry terminaler

•Ticket försäljning och utredningar 
•Hot drink maskin 
•Disabled access 
•Disabled toalett

Parkering vid Scrabster Ferry Terminal
Parkeringen lång vistelse i Scrabster drivs av Scrabster Harbour Trust som kan kontaktas på + 44 (0) 1847 892779.Kostnaden är £10 1-7 dagar.Biljett maskinen det tar pund mynt.Lång vistelse car park är beläget 800 m från passageraren terminal.

Incheckning Scrabster färja
Mul passagerare är skyldiga att checka in vid passagerarterminalen mul belägna på färjan kaj på nya piren.Passagerare som anländer till gamla piren bör tillåta lämplig tidpunkt att göra deras sätt att mul passagerare incheckningen terminal på nya piren (vissa 800 m avstånd) senast 30 minuter före angiven avgångstid.Bilägare rekommenderas att checka in minst en timme före avgång.Sista incheckningstid är 30 minuter innan avgång.

Att göra runt i Scrabster

De tio mest populära besökare verksamhet och saker att göra i Scrabster är:- 

Besök ett slott  -Endast 12 mil från Scrabster är Castle Mey - sommarresidens av drottningmodern.En vacker byggnad, Castle Mey har mycket att erbjuda besökaren, inklusive en två acre trädgård, en tearoom och ett djurs centrum.Det finns också många spektakulära slott ruiner i Caithness, inklusive Castle Sinclair Girnigoe som vilar betänkligt på sönder cliff formationer! 

Gå till stranden eller njuta av landskapet -vägen längs den norra kusten har några fantastiska stränder, små hamnar och vackra naturen vid Melvich, Strathy, Bettyhill, Tyresö, Kyle av tungan och Durness.Med denna väg också leder dig till de flesta nord västlig punkten på det brittiska fastlandet, Cape Wrath.

Nå slutet på väg -Även om den nordligaste punkten i fastlandet Storbritannien är närheten Dunnet Head, är John O' krossgryn ena änden av det längsta avståndet mellan två punkter på det brittiska fastlandet.Den andra punkten är naturligtvis Land's End.Många välgörenhet cykeln körs eller promenader börjar och slutar här.Byn tar sitt namn från Jan de Groot en nederländare som erhållit bidrag att köra en färja mellan skotska fastlandet till Orkney.

Njut av vissa Retail Therapy -Det finns många vackra butiker att besöka i Thurso och Wick, både en kort bilfärd från Scrabster.I utkanten av Wick är en ny Retail Park som har en Tesco, Homebase, Edinburgh Woollen Mill, husdjur hemma, Argos, New Look, Superdrug och en CarpetRight.

Visa eller göra vissa surfing -Caithness vatten är känt för stora, snabba och kraftfulla vågor.Thurso Bay, Dunnet Bay, Sinclairs Bay, Freswick Bay, Murkle Bay, brätte Ness, Sandside Bay, Melvich Bay, Strathy Bay, Tyresö Bay, Farr Bay och Torrisdale är alla rekommenderade fläckar för surfare.

Göra vissa bird watching -Caithness har en fantastisk naturlandskapet perfekt för fåglar.Ett stort antal fågelarter lockas till mosse fyllt, torvig landskap Caithness och även till de vilda havsklippor.RSPB förbehåller sig såsom dem vid klipporna Dunnet Head och i det ramavtal mosse och lochan landet av Forsinard rekommenderas särskilt.

Besöka ett museum -I centrum av Thurso är ett utmärkt nytt museum, Caithness horisonter, som är definitivt värt ett besök.Med fri entré erbjuder Caithness Horizons en fascinerande inblick i historia, banbrytande industriella förflutna, vilda djur och ekologi Caithness.Historien om Dounreay - som formats senaste ekonomi och historia Caithness – medverkar också.

Fånga en fisk  -Caithness har några av de bästa öring och lax fiske sjöar och floder i Skottland, inklusive Loch Watten, Loch Calder, St John's Loch, Loch Heilen, Loch Toftingall, Wick River och Thurso River.Havet sportfiskare kommer att njuta av fiske i Pentland Firth som är hem för kolja, wrass, ling och pollock.Harbour väggar och bergarter i Thurso Bay, Dunnet head, Longberry, Broadhaven, Sandigoe och Hellman chef är idealiska platser.

Har en spelet golf -Caithness har många golfbanor - underhålls med entusiasm av lokala golfare.Även om vissa kurser är tyst kort, anses alla ganska utmanande, terräng och väder.I Caithness som du kommer att uppleva golfbanor fylls i med vilda djur och vilda växter, i en vild och naturliga miljö, som behålls och ömt.Prova Reay Golf Club, Thurso Golf Club, Wick Golf Club, Lybster Golf Club för utmanande och givande golf för alla åldrar och förmågor.

Gå hill walking -Caithness och Sutherland har ett enastående landskap som erbjuder utmärkt val för vandrare.Promenader längs kusten till se dramatiska cliff landskap eller inre se slott och broches, rekommenderas.För hill walkers, den nordligaste av Munros, Ben Hope återfinns i Caithness, och på gränsen till Caithness och Surtherland är de berömda kullarna, Morven och Maiden Pap.Bortsett från utsikt, kan walkers förvänta oss att se hjort, vråkar och örnar.

 

Scrabster  också blev en viktig fiskehamn, särskilt under 1990-talet efter byggandet av en annan stor expansion till hamnen och en ny fiskmarknad.Eftersom då det har varit normen för stora mängder fisk landas här av båtar av olika nationaliteter innan man snabbt lastas kylda lastbilar som sedan huvudet söderut till marknader så långt bort som Spanien.Den senaste hamn expansionen ägde rum att rymma den nya färjan som infördes genom Northlink på tjänsten till Stromness 2002.

 


Bästa tillgängliga Scrabster färja biljett prisgaranti

Bästa Scrabster Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Northlink passagerare och car ferries biljettpriset till och från Scrabster.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Scrabster färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Scrabster färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Scrabster Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Scrabster Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Scrabster färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Scrabster vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Scrabster och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här