Sète Ferry

Sète passagerare och bilfärjor

Sète passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Sète Nador, Tanger Med och Genua.

Jämför alla tillgängliga Sète färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Sète bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Sète, Nador, Tanger Med och Genua med Comarit Comanav ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Sète Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Sète färjor
Biljett priser & bokning


Boken Sète Färjebiljetter
med Comarit Comanav för färjor segling från Sète Nador, Tanger Med och Genua online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Sète passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Sète biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Sète

Sete ligger i södra Frankrike, på Medelhavskusten, i departementet i Herault och området Languedoc-Roussillon.

Sète charm är enkel energi att exumes från kanalen, havet, gator, restauranger.

Du kan gå och upptäcker fiskebåtar, upptagen med deras last, promenad och hitta en restaurang att äta och titta på, även i den relativa svala djupaste vintern.Verkar finnas en värme här, kanske på grund av sin kosmopolitiska känslan av fartyg från hamnar långt borta eller från den unga kommande från neary university staden Montpellier.

Som en fiskehamn har det blivit Frankrikes största fiskehamn i Medelhavet, även om det är den elfte största hamnen så långt som tonnage (3.6 miljoner ton 2005). I inlandsvatten i Etang de Thau - är Oyster och Blåmussla gård fiske kung.

Sete, Frankrike

Turistattraktioner I Sete

Sete staden är uppdelad i två delar - låg staden, med hamn och criss korsas av kanaler och broar, och den höga staden på Mont St Clair.Låg staden, hamnen främre husen, kanaler och fiskeverksamheten själva är de största attraktionerna, tillsammans med lovely "by inom en stad" - Pointe Courte sektorn.

Sète  ligger vid foten av Mount St.Clair (175 meter över havet), mellan Gulf Thau och Medelhavet, och under de åren ett antal ekonomiska och turistaktiviteter (stränder) har utvecklat.Sète är inte bara en hamnstad, utan en stad med ett mycket aktivt kulturliv, förbättrad av förekomsten av flera intressanta museer och viktiga kyrkor.

Paul Valery Museum, Sete
Ett besök i Sète kan börja med Paul Valery Museum på Mount St.Clair (på havet framsidan bredvid Cemetery, firade genom Paul Valery), där du också kan njuta av en enastående panoramautsikt.I den permanenta samlingen av Paul Valery Museum finns verk av olika viktiga samtida konstnärer inklusive Maurice Sarthou, Robert Combas, Francois Desnoyer, Hervé Di Rosa, Albert Marquet och Henry Matisse (La religieuse portugaise). På första våningen är en hela rummet tillägnad Paul Valery, född i Sète (1871-1945), manuskript, akvareller och ovanliga utgåvor av några av hans arbete.Det är också mycket intressant utrymme ägnas åt målarna 1700-och 1800-talet med verk av flera franska och italienska konstnärer.

Kapell i Notre-Dame-De-La-Salette
Kapellet i Notre-Dame-De-La-Salette står på Mount St.Clair, byggd på platsen för en antik fästning som byggdes av Ludvig XIII.Kyrkan invigdes år 1864, har ganska nyligen fresker (genom Bringuier från Annecy) och målade med verkliga kunskaper; konstnären har framgångsrikt tolkat de heliga scenerna med extrema delikatess och fresker förlorar ingenting till klassisk medeltida frescose i deras intensitet.

Sete regionalt centrum för samtida konst
För dem som åtnjuter samtidskonst, rekommenderar vi ett besök till det regionala centrumet för samtidskonst på Rue kandidatländer-Hebert, ett forum som är öppna för unga konstnärer som utnyttjar de mest varierade och innovativa metoderna för samtidskonst som installationer och video.Missa inte den "George Brassen utrymme: ett utrymme för en poet"-teknik kan tillägnad den berömda sångare låten-författaren Sete, med opublicerade foton, manuskript, och att höra hela diskografi från 1952-1976.Besökaren är utrustad med en personlig stereo för att följa berättelsen och sånger av Brassen på en ganska modern och ovanligt sätt.Museet är öppet hela året.

International Museum för dålig konst
En annan intressant museum i Sète är International Museum "dålig konst", en uppfinning av Hervé di Rosa och Bernard Beluc, där är insamlade vardagsföremål som har övergivits eftersom de ansågs onödiga: leksaker, trading cards, blomma korgar och andra objekt, som enligt grundarna, även om de inte längre har praktisk användning, "väcker estetiska njutning".Museet innehåller även tillfälliga utställningar, ibland besläktade personligheter t.ex under 2001 ett avsnitt ägnades till Elvis Presley och 2008 ägnades åt Graffiti och involverade många samtida konstnärer.

Andra Sete, Frankrike höjdpunkter
Sète, i en utmärkt geografisk position, är en trevlig stad att besöka under alla årstider.Efter besök i Mount St.Clair, följ "Haute-vägen", leder till en karakteristisk och historiska stad, den pier "Saint Louis", från där det finns en trevlig utsikt över gamla fyr, den som är inskriven vissa verser av Paul Valery.Bedriver du kan beundra kyrkan Sète, runt som är den "Quartier Haute", som en gång var bebodd av italienska fiskare och det är nu hem mestadels till konstnärer som här har öppnat sina ateljéer.Därifrån når du den så kallade gamla hamnen med sina smala gator och kanaler och synen av fartygen, och offentliga möte placerar.

I sommar, för dem som älskar havet och solen, hittar de vackra stränder Lazaret, "Corniche" och Villeroy inte långt från staden.I de många lokala restaurangerna turister kan smaka typiska rätter i regionen, särskilt fiskar specialitéer: ostron, musslor och musslor, stekt squids "rouille" och den berömda "Tiella" av Sète, börjar kanske med en lokal aperitif, Noilly Prat, och sedan med vissa vin skall åtfölja fisken, såsom exempelvis vita viner som är av Listel.

Ett litet tåg guidad rundtur i Sete är tillgänglig.Båtturer längs kusten finns också tillgängliga, och en ovanlig sida-utflykt kan göras från Sete ut mot Etang de Thau i en glas-bottomed båt att se musslor och ostron odling.

 


Bästa tillgängliga Sète färja biljett prisgaranti

Bästa Sète Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Comarit Comanav passagerare och car ferries biljettpriset till och från Sète.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Sète färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Sète färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Sète Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Sète Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Sète färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Sète vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Sète och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här