Sifnos Ferry

Sifnos passagerare och bilfärjor

Sifnos passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Sifnos Folegandros, Ios, Kimolos, Milos, Santorini och Serifos.

Jämför alla tillgängliga Sifnos ferry biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Sifnos bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Sifnos, Folegandros, Ios, Kimolos, Milos, Santorini och Serifos med Egeiska Speed Lines färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Sifnos Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Sifnos färjor
Biljett priser & bokning


Boken Sifnos Färjebiljetter
med Egeiska hastighet rader för färjor segling från Sifnos Folegandros, Ios, Kimolos, Milos, Santorini och Serifos online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Sifnos passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en bok om Sifnos färja biljettpriset och din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Sifnos

Sifnos är en till stor del oansenliga liten ö någonstans i sydvästra hörnet av Egeiska havet, och det är mycket populära med grekiska turister som flock till det i månaden augusti att njuta av sitt rykte som billig och ren.

Sifnos inte har en flygplats. Därför går ombord på en färja från Pireus är det enda sättet att komma dit.Både "snabb" färjor och traditionella tjäna ön med dagliga samtal till porten Kamares.De flesta av dessa färjor gör flera stopp på vägen till Sifnos och tillbaka.Andra anlöpshamnar på samma linje som vanligen de närliggande öarna Kithnos, Serifos och Milos.

Sifnos  är en ö med en typisk kykladisk landskapet vid första anblicken, men med dess invånare genom historien har fått en touch av individualitet på sin arkitektur.Sifnos är en sun-baked rocky massa av jorden som lyfter sig plötsligt från djupa blå vattnet i Egeiska havet, Tampa från fjärran ort, men när du strukturerar sin lilla städer, unik keramik konsten att dekorera trädgårdarna och skorstenar ingjuta en känsla av värme i atmosfären.

Sifinos Ferry Port
Sifnos kustnära kontur är vanligtvis karga, dess inre är förvånansvärt frodiga (som frodiga en kykladisk ö kan ha) med vegetation som ger landskapet en mjuk visuella intryck.Små vita isolerade kyrkor och villor tillåta solljus att studsa utan besvär av vita väggar innan det blir absorberas i ödmjuk olivodling bladen.

Vissa städer i Sifnos har utvecklat som rymmer turister (som Kamares, Platys Gialos och Vathy), medan andra sådana, liksom Kastro, har förblivit ren och vacker.Mellan dessa två ytterligheter, har Apollonia och Faros utvecklats i en stat som riktar sig till besökarna utan att förlora sin värdighet.

Den viktigaste hamnen Sifnos är staden Kamares som har utvecklat för att rymma en uppsjö av små hotell och lägenheter.Arkitekturen för alla dessa nyligen konstruerade byggnader har överensstämde till kubistisk kykladisk stil, medan antalet tillgängliga logi är främjar god tillgänglighet och rimliga priser.

Några av höjdpunkterna i vår resa ingår vårt besök i staden Kastro, simning vid flera stränder runt Sifnos, dinning på Faros och promenera på gatorna i Apollonia.

Besöker Kastro i Sifnos östkust på en tydlig kväll vid solnedgången var stega bakåt i tiden.Smala fotgängare gatorna vinden runt de medeltida hus som leder besökaren genom flera archways och en hög vinden svepte promenade ovanför havet.Vyn från den östra delen av staden är hisnande med den breda vidsträckta i Egeiska havet som utmärkts av den lilla kyrkan av sju martyrer.

Simning vid ett av de många stränderna runt ön är en glädje som man kan alltid hitta en tyst plats antingen i Faros, Vlyho eller Fasolou.Andra fina stränder omfattar mer trångt de, vid Platis Gialos, Vathy eller Kamares.

Alla städer kommer levande på ett tillbakalutat sätt när solen går ner och bara om varje enskild restaurang på ön är fylld till kapacitet.Samtidigt aktivera de trendiga barerna av Apollonia lamporna bjuda in dem som ascend för att promenera runt dess huvudsakliga gågatan.

Att komma till Sifinos

Under sommaren ansluts Sifnos med kustfarten med Pireus och öarna i raden av Milos dayly genom snabba motorbåtar och konventionella bilfärjor.Resan med en konventionell bilfärja varar fem timmar och genom de snabba motorbåtar cirka tre timmar.

Sifinos är också anslutna av kustfarten många öar av Cyclades (Paros, Syros, Santorini, Andros, Folegandros osv) liksom Crete av Milos.Under resten av året bildas frekvensen av havet transport enligt säsongen.

Om du letar efter den perfekta grekiska ön med en balans av vackra stränder, nattliv, vita kykladisk byar, låg genomslagskraft turism och kanske bästa maten i Kykladerna, leta längre än Sifnos.

 


Bästa tillgängliga Sifnos färja biljett prisgaranti

Bästa Sifnos Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Egeiska Speed Lines passagerare och car ferries biljettpriset till och från Sifnos.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Sifnos ferry biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

Det osannolika du hitta samma ferry alla allomfattande Sifnos biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Färjebiljetter Sifnos bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Sifnos Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Sifnos färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Sifnos vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Sifnos och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här