Sikinos Ferry

Sikinos passagerare och bilfärjor

Sikinos passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Sikinos Anafi, Folegandros, Ios, Kimolos, Milos, Naxos, Paros, Pireus, Santorini, Syros och Thirassia.

Jämför alla tillgängliga Sikinos ferry biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Sikinos bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Sikinos, Anafi, Folegandros, Ios, Kimolos, Milos, Naxos, Paros, Pireus, Santorini, Syros och Thirassia med ANEK Ferry rader eller LANE havet ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Sikinos Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Sikinos färjor
Biljett priser & bokning


Boken Sikinos Färjebiljetter
med ANEK Ferry rader eller LANE havet för färjor segling från Sikinos Anafi, Folegandros, Ios, Kimolos, Milos, Naxos, Paros, Pireus, Santorini, Syros och Thirassia online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Sikinos passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en bok och Sikinos färja biljettpriset biljetten färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

Mer om Sikinos

Sikinos faktiskt anses vara en av de vackraste öarna i Kykladerna.

Det finns endast tre bosättningar, hamnen Alopronia och byarna Hora och Kastro som omfattar huvudstaden kulle.Sikinos är en blandning av sten herrgårdar, smala gränder, vitputsad hus och pittoreska väderkvarnar.Stränderna är anständigt och har ett swooping landskap av terrasserade kullar och berg.Sikinos har oftast en traditionell karaktär.

Kastro själv är den plats som du inte bör missa.Kastro är en charmig plats med slingrande gångar och lovely gamla hus, lysande vit i solen.Hjärtat är kyrkans Pantanassa, men det är inte den enda kyrkan.Det finns också en befäst Moni Zoodohou Pigis som står på en kulle ovanför staden.Övergiven sedan 1834, liknar det ett slott som omsluts av en mur och dominerar från överkanten på en klippa.

Sikinos Ferry Port

Från Pireus finns schemalagda färjor till Sikinos under hela året.Resan varar ca 8 timmar och 15 minuter.Under sommaren Sikinos är länkad Ferries och hastighet-båtar till de flesta av de Egeiska öarna men med endast 300 permanenta invånare förvänta sig inte Sikinos en upptagen, turist processinriktad ön..

Detta kan väl vara på grund av att de relativt fattiga färjeförbindelser från de andra öarna.Vissa färjor sail genom från angränsande Pholegándros och Kimolos utan att stanna i trots av det faktum att porten - Aloprónia - har en bra stad strand med tamerisks och ren sand och det finns ett stort antal rum för turister att hyra.

Sikinos har ett torrt, skrubba landskap, mycket liknar Pholegándros men är inte lika hårda och en märkbar försummelse.Det finns inga kyrkor runtom den så vanliga sluttning på andra öar.Prästerskapet är dock ofta ses chatta till parishoners i tavernor, kanske till följd.Den gröna och grädde bussen körs ofta mellan hamnen och endast andra bosättningen på ön - Kastro-Hora som sadlar berg på den norra kusten.

Hora till vänster är helt bostäder med en mängd re-furbishment äger rum.Medan Kastro till höger är den mer kommersiell sidan.En trevlig fyrkant som innehåller en kyrka omgiven av Palmer och ett minnesmärke kan hittas genom National Bank.Ytterligare utforskning av de vindlande gränderna avslöjar ett antal mini-marknader, mycket traditionella kafenio och den enda färja biljettkontor.Om du inte har uppfyllt en vresig grekiska ännu kommer du snart att om du dod inte boka din Färjebiljetter i förväg! 

För drycker Platía Bar är snyggt utrustade och parabol t.v bringar du bestämt tillbaka i 2000-talet men är låt ned av priserna.Kröna kullen är den utmärkt Kastro som innehåller vissa intressanta ruiner och ett ganska litet kapell komplett med klocktorn.

Den bara andra verkliga utflykten på Sikinos är romersk mausoleum kommer kyrkan vid Episkopí, 4 km väster om Kastro-Hora.

Formellt kallas den Iroön denna udda byggnad nås genom grov väg (ett slöseri med pengar att slutföra eftersom en anständig bana skulle ha räckt) som är servad av bussen en gång om dagen.

Om du tänker på besöker kontrollera ni bussdrivrutin eftersom han kommer bara att göra resan om det finns tillräckligt antal.Det är värt promenad men bara för att se den underliga arkitekturen och det är inte tillrådligt att stå på stenarna omedelbart i byggnaden som utgör taket för ett nedsänkt i vatten rum.

Sikinos är en charmig ö med mycket gästvänliga invånare.Om du är en ensamstående resenär som är nöjd med ditt eget företag eller några likasinnade gärna bort medan timmar gör ingenting kunde Sikinos vara bara biljetten.Men det kan vara för svagt för vissa.


Bästa tillgängliga Sikinos färja biljett prisgaranti

Bästa Sikinos Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga ANEK Ferry rader eller LANE havet passagerare och car ferries biljettpriset till och från Sikinos.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Sikinos ferry biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

Det osannolika du hitta samma ferry alla allomfattande Sikinos biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Färjebiljetter Sikinos bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Sikinos Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Sikinos färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Sikinos vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Sikinos och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här