Skiathos Ferry

Skiathos passagerare och bilfärjor

Skiathos passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Skiathos att agio Constantinos, Alonnisos, Glossa och Volos.

Jämför alla tillgängliga Skiathos ferry biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Skiathos bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Skiathos, Agios Constantinos, Alonnisos, Glossa och Volos med Hellenic samarbetssystemen ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Skiathos Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Skiathos färjor
Biljett priser & bokning


Boken Skiathos Färjebiljetter
med Hellenic samarbetssystemen för färjor segling från Skiathos att agio Constantinos, Alonnisos, Glossa och Volos online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Skiathos passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en bok om Skiathos färja biljettpriset och din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Skiathos

Skiathos är den mest utvecklade Sporaderna ön från synvinkel turistiska faciliteter och erbjuder bra tjänster, infrastruktur och organisationer.

Även om turism är en senare företeelse i Skiathos, det har utvidgat mycket snabbt och kommersialiseringen av den lilla ön har nästan nått de på öar som Santorini, Korfu, Mykonos och Rhodos.

Ön är känd för sina vackra endlessand sandiga stränder bordat genom täta och located tallskog, komma till de kristallina vatten.

Helgdagar i Skiathos är idealisk för de som älskar spännande nattliv, shopping, överbefolkade stränder, jättekul och underhållning.För besökaren söker en traditionell och "Grekiska" plats att njuta av lugn semester, blir andra Sporaderna en bättre destination.

Trots tar den imponerande trångt Skiathos och tunga turistiska atmosfären skapar en scen lite konstgjorda inte bort öns skönhet.

Skiathos Ferry Port
Se I Skiathos
  • Kastro - platsen för medeltida mitten av ön.Övergav 19-talet.
  • Alexandros Papadiamantis hus - Alexandros Papadiamantis (1851-1911) var en författare.Han skrev över 100 romaner huvudsakligen baserad på ön liv 
Att göra i Skiathos

Det finns en god mängd stränder på Skiathos med över 60 totalt.Den södra sidan av ön har sandstränder med lugna vatten.Stränder i norr är mindre trångt.Vinden kommer mestadels från norr och även havet tenderar att vara något ojämnare i norr.

  • Koukounaries.Täckt med paraply tallar är mest berömda stranden på ön.
  • Lalaria.Beach är bara tillgängliga genom dagliga båtar, kristallklart vatten och stora stenar på stranden.
  • Stora banan.Bredvid Koukounaries är stranden för unga människor. 
  • Små bananer.Bredvid stora banan är en nudist stranden.
  • Asselinos.Stora och tyst outvecklade stranden.
  • Kanapitsa.Fantastiska strand, vattensporter och en trevlig taverna.
Att komma till Skiathos 

Skiathos inte är direkt kopplade till Pireus med färja.Den är kopplad till Volos, Agios Constantinos och Thessaloniki av normala färjor och vissa bärplansbåtar.Skiathos hänger också samman med vissa Cyclades öar, de andra Sporaderna och Heraklion, Crete.

Skiathos  kan nås genom att antingen färjan (3-4 dagligen - 3 timmar) eller bärplansbåt (75 min.) från Volos eller Ag.Konstandinos.Det finns även en eller två färjor i veckan från Kimi (5 timmar).

 


Bästa tillgängliga Skiathos färja biljett prisgaranti

Bästa Skiathos Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Hellenic samarbetssystemen passagerare och car ferries biljettpriset till och från Skiathos.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Skiathos ferry biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

Det osannolika du hitta samma ferry alla allomfattande Skiathos biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Färjebiljetter Skiathos bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Skiathos Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Skiathos färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Skiathos vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Skiathos och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här