Skopelos Ferry

Skopelos (Glossa) passagerare och bilfärjor

Skopelos passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Skopelos Alonnisos, Skiathos och Volos.

Jämför alla tillgängliga Skopelos ferry biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Skopelos bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Skopelos, Alonnisos, Skiathos och Volos med Hellenic samarbetssystemen ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Skopelos Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Skopelos (Glossa) färjor
Biljett priser & bokning


Boken Skopelos Färjebiljetter
med Hellenic samarbetssystemen för färjor segling från Skopelos Alonnisos, Skiathos och Volos online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Skopelos passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en bok om Skopelos färja biljettpriset och din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

Mer om Skopelos

Skopelos kan endast nås från fastlandet med färja från Volos, 61 n.m från den hamnen i Agios Konstantinos (belägen i Fthiotidos county) och 120 n.m från Thessaloniki.

Skopelos har tre hamnar : Som är i Skopelos, Loutraki (även hamnen av Glossa) och Agnontas (används när starka norr vindar hindra förhållningssätt till hamnen i Skopelos staden). 

De färjor som går till Skopelos avvika från Thessaloniki, norra Grekland (7 timmar), Agios Konstantinos, centrala Grekland (3 timmar) och Volos (ca 2 timmar). 

Skopelos är också knutna till andra öar med färja, såsom Skiathos (1 timme), Alonnisos (1 timme), Ios (9 timmar), Syros (6 timmar), Naxos (12 timmar), Paros (10 timmar), Santorini (19 timmar) och Heraklion, Crete (22 timmar).

Bortsett från konventionella färjor, hänger Skopelos också samman med bärplansbåtar att stänga destinationer, såsom Skiathos (30 minuter), Alonnisos (30 minuter), Agios Konstantinos (45 minuter) och Volos (1 timme).

Skopelos Ferry Port

Skopelos är den största ön i norra Sporaderna öarna . Ön är belägen öster om fastlandet, nordöst om ön Euboeia och är en del av prefekturen Magnesias i periferin av Thessalien.

Skopelos är också namnet på den viktigaste hamnen (Glossa) och kommunala mitten av ön.De andra samhällen av ön är Glossa och Neo Klima (Elios). Med en yta på 95 km² Skopelos är något större än Mykonos (85 km²) och Santorini (73 km²). Närmaste bebodda öarna är Skiathos i väster och Alonnisos i öster.

En av de grönaste öarna i Egeiska havet, Skopelos har en mängd olika blommor, träd och buskar.Den lokala vegetationen består huvudsakligen av skogar för Aleppo tallar, Kermes Oaks, en liten skog av Holm Oaks, fruktträd och olivlundar.

Skopelos har utmärkta stränder. Den sydvästra sidan av ön har sandstränder med lugna vatten.Vinden kommer mestadels från norr och även havet tenderar att vara något ojämnare i norr.

Går medurs runt ön, är de viktigaste destinationerna för the sun-dopp-och-sanden seeker: 

  • Staphylos liten sandig strand med ett par grundläggande omklädningsrum och en liten gatukök.Kan vara trångt.
  • Agnondas liten strand, inte mycket utvecklade, med en liten bosättning med butiker osv.
  • Limnonari med Milia, bästa stranden på ön.Gå av bussen vid Agnondas och promenad längs vägen genom Agnondas i samma riktning i bussen gick för ungefär tio minuter tills du läsa i slutet av en hårnål stänger, där det finns tydliga skyltar pekar ut vägen till Limnonari.Cirka tjugo minuters promenad längs denna väg ligger Limnonari; du ser inte stranden förrän du är nästan det.Limnonari är inte mycket utvecklade men har en mycket grundläggande taverna.
  • Panormos en utmärkt grusiga stranden och den mest bebyggda av öns beach skidorter, med många tavernor och hotell.
  • Milia utmärkta stenig strand med en beach bar och ett par enkla tavernor och hotell.

Ön har mer än 360 kyrkor och kapell . De flesta är stängda genom åren utom för helgondag vem eller vad kyrkan har ägnat.De flesta har byggts privat.Äldsta existerande kyrkliga struktur är basilikan i Agios Athanasios byggdes på 1000-talet och ligger i området Kastro.

Folklore Museum Skopelos ligger i en traditionell byggnad, donerade till kommun Skopelos av familjen Nickolaides, folkmusik konstmuseet visar några av de finaste arbete som gjorts under den senare delen av 1800-talet och under större delen av 1900-talet.


Bästa tillgängliga Skopelos färja biljett prisgaranti

Bästa Skopelos Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Hellenic samarbetssystemen passagerare och car ferries biljettpriset till och från Skopelos.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Skopelos ferry biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

Det osannolika du hitta samma ferry alla allomfattande Skopelos biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Färjebiljetter Skopelos bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Skopelos Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Skopelos färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Skopelos vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Skopelos och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här