Spetses Ferry

Spetses passagerare och bilfärjor

Spetses passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Spetses Ermioni, Hydra, Pireus, Poros och Porto Heli.

Jämför alla tillgängliga Spetses ferry biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Spetses bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Spetses, Ermioni, Hydra, Pireus, Poros och Porto Heli med Hellenic samarbetssystemen ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Spetses Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Spetses färjor
Biljett priser & bokning


Boken Spetses Färjebiljetter
med Hellenic samarbetssystemen för färjor segling från Spetses Ermioni, Hydra, Pireus, Poros och Porto Heli-online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Spetses passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en bok om Spetses färja biljettpriset och din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

Mer om Spetses

Spetses är en liten Tall skogsmark ö som har visat sig vara populär bland svenska turister under många år.Den kan nås via dagliga färjor från den atenska hamnen Pireus, eller genom att ta en vattentaxi från den närbelägna byn Kosta på det grekiska fastlandet.Det finns för närvarande ett begränsat förbud mot användning av personbilar på ön.

Spetses stad, kallas ibland Dapia efter namnet på dess hamn, är den bara betydande bosättningen på ön.Med bristen på personbilar utstrålar staden en mer avslappnad atmosfär än kan hittas på många andra öar.Häst och fällor som kör fram och tillbaka längs vatten framsidan läggs endast till en känsla av att detta kunde vara ett bra ställe att helt enkelt lägga tillbaka och slappna av.

Bortsett från huvudtorget, det är på många sätt inte prettiest av grekiska städer, men det finns fortfarande många fina gamla herrgårdar.Runt den gamla hamnen kan hittas den vanliga blandningen av tavernor och barer, men som en utväg är också mycket populärt med några av mer väl göra atenarna som äger villor på ön, priser kan vara högre än du normalt skulle förvänta sig att betala på genomsnittliga grekiska ön.

Spetses Ferry Port
Att komma till Spetses

Den lämpligaste metoden för resor från Aten till Spetses är sjövägen från hamnen i Pireus.Under högsäsong flera endast passagerare-bärplansbåtar och Katamaraner av Hellenic samarbetssystemen avvika i hamnen Pireus dagligen anlöper de öarna i Poros, Hydra och Spetses samt fastlandshamnarna i Ermioni och Porto Heli på Peloponnesos.Beroende på anloppshamnar varar resa från Pireus till Spetses mellan 1 timme 45 minuter och 3 timmar 15 minuter.Passagerare biljetter kostar €35 ett sätt.

Daglig färja länkar Spetses till Pireus (4, 5 timmar) via Hydra (1 timme), Poros (2 timmar) och Aegina (3 timmar). På sommaren nå taxi-båtar Kosta på Peloponnesos i 10 minuter.En färja effectuates samma resa varje dag vid 7.15 am, 10 am, 1 pm och 4.30 pm.

Nio dagliga Flying delfiner (bärplansbåt färjor) länka Spetses till Pireus (2,5 timmar), via Hydra (30 minuter) och Poros (70 minuter). Under högsäsong (från juli till början av September) dagliga tjänster verksamma Leonidio (1 timme) och Monemviasia (1,5 timmar) på Peloponnesos.Vintern ser en större minskning i service, med endast fyra bärplansbåtar dagligen.Dessa är föremål för avbokningar när vädret blir nasty.

Endast regelbundna färje bär motorcyklar och cyklar till Spetses.Privata bilar tillåts inte officiellt på ön.

Att göra i Spetses 

Firandet av Panaghia Armata är höjdpunkten i sommarsäsong på Spetses, så många som 40 000 besökare och kulminerade i re-enectment av en 1822 sjöslag mellan de grekiska styrkorna och den turkiska armadan.Bildspelet innehåller ett angrepp på det turkiska flaggskeppet med en grekisk brand-båt, som framhäver en fascinerande show av fyrverkerier i hamnen i Spetses stad.Veckan lång firandet kulminerar på den andra helgen i September varje år, och omfattar även konserter och andra kulturella evenemang.En särskild vikt hålls i den kyrkan av Panaghia Armata i den gamla hamnen, liksom vid brunkolsvärmeverket Nikolaos, Metropol av ön.

Påsk  är också en mycket populär tid för att besöka ön.Heliga veckan traditioner överförs kärleksfullt från generation till generation, med höjdpunkter som långfredagen massan, där begravning processioner från alla församlingar konvergerar på Spetses stad för en sista utomhusmarknader massa och Saturday midnight firandet av uppståndelsen med fireworks (innan alla återvänder hem för den traditionella fest att varumärkena slutet av 40-dag snabb). Boende under påsken och Armata helgerna kan vara omöjligt att hitta, såvida inte bokat i förväg.

Herrgårdar på vägen till den gamla hamnen

Fyr på gamla hamnen headlandA promenad till gamla hamnen anses ett måste för besökare på ön.Kustvägen är stängd för fordon på kvällarna under sommarsäsongen, gör det en trevlig utflykt hela vägen från Spetses Town, förbi några av de mest spektakulära herrgårdar och på marinan med alla lyxjakter och kryssare av rikare semestrande atenarna, hela vägen till den lite churche Panaghia Armata och fyren--en av de första som byggdes i Grekland, 1837, och fortfarande är i bruk.I maklig takt bör inte promenad från nya Dapia hamnen vid centrum för gamla hamnen ta mer en halvtimme varje sätt.Kaféer, barer och restauranger finns i överflöd i gamla hamnen.


Stränder

Några av de bästa stränderna kan nås via de båtar som lämnar hamnen varje morgon under semestern.

Bästa stranden på ön anses vanligtvis vara Agia Anargiri på motsatt sida av ön från den huvudsakliga staden, här finns det några bra tavernor och vattensporter i högsäsong.Havet ingången till Bekiris CaveThe öns mest populära stränder är Aghioi Anargyroi och Agia Paraskevi, på västsidan av ön.En buss och turist båtar kör dagligen från Spetses stad under sommarsäsongen.En godtagbar, om något turistiska self-service restaurant verksam i säsong i Aghioi Anargyroi.

Bekiris grottan vid Aghioi Anargyroi, komplett med en egen sandstrand, är en must-see.Access är landvägen från den norra kanten av Aghioi Anargyroi beach, annars du kan simma inuti genom en mycket låg öppning.Grottan fungerade som ett gömställe för kvinnor och barn under turkiska attacker på ön.

Mycket pittoresk Zogeria stranden, på den norra kanten av ön, serveras också av turist båtar från ön och ståtar med en restaurang, som betjänar sina Special av hönan i tomatsås med spagetti eller marker.

Andra stränder på ön, såsom Xylokeriza, Ligoneri och Vrellos är bara tillgängliga genom privata transporter (motorcyklar eller cyklar) eller med mycket dyra havet taxibilar.

 


Bästa tillgängliga Spetses färja biljett prisgaranti

Bästa Spetses Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Hellenic samarbetssystemen passagerare och car ferries biljettpriset till och från Spetses.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Spetses ferry biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

Det osannolika du hitta samma ferry alla allomfattande Spetses biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Färjebiljetter Spetses bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Spetses Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Spetses färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Spetses vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Spetses och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här