Split Ferry

Split passagerare och bilfärjor

Dela upp passagerare och bil färja biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Split till Ancona, Dubrovnik, Korcula, Pescara, sig, Rijeka och Sobra.

Jämför alla tillgängliga Split färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga dela bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Split, Ancona, Dubrovnik, Korcula, Pescara, sig, Rijeka och Sobra med Jadrolinija färja, blå linjen Ferries eller SNAV ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Split Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Split färjor
Biljett priser & bokning


Boken Split Färjebiljetter
med Jadrolinija färja, blå linjen Ferries eller SNAV för färjor segling från Split till Ancona, Dubrovnik, Korcula, Pescara, sig, Rijeka och Sobra online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Split passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Split färja biljettpriset och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Split

Split är en av de största cites i Kroatien, och är den största staden på Kroatien Adriatiska kusten

Som den största kroatiska staden på den Adriatiska kusten och en större transport nav, Split ("sig" på italienska) är mer spännande än avkopplande.Med en massiv port sända färjor till de dalmatiska öarna och utanför Split är nästan obligatoriskt stopp på dalmatiska besök.

Även om ringat med lägenhet-blocket bostäder av stupefying fulheten, gör den anmärkningsvärda Diocletianus palats (ett världsarv) ett besök i staden mer än värt.

Jadrolinija Ferries hanterar alla inhemska bil färjetrafik som avviker från docks runt ferry terminal mellan Ancona, Split och Hvar samtidigt och SNAV har en fyra timmars anslutning till Ancona och Pescara.

Split färjor

I centrum av staden, inom de gamla murarna kring Diocletianus palats, stiger den majestätiska katedralen omgiven av en härva av marmor gator som innehåller butiker och företag.Den hela västra delen av staden är en omfattande, trädbevuxen berg park med stränder nedan och spridningsvägar ovan.Renoverade harbourside promenade fodrade med caféer gör för en trevlig promenad och höga kusten berg in mot den blå Adriatiska ger en slående ram, bästa uppskattat som era färja huvuden till eller ut från hamnen.

Ökat intresse för turister är den stad i Split sig med sin monumentala.1 700-åriga Diocletianus palats - ett monument unik, bland annat av faktum att livet fortsätter att gå på inom dess väggar.Det har varit sedan 1979 på listan över Unescos världsarv och sägs vara det bäst bevarade exemplet på antiken perioden kejserliga palats.Det finns inga andra antiken perioden kejserliga residens, byggda före eller efter Diocletianus palats i Split, som har bevarat sin ursprungliga form i denna omfattning.

Viktigaste synen i Split är Diocletianus palats.Diokletian Palace i Split är en unik struktur från senare Romarriket av Michael Greenhalgh - staden i sig, vilket betyder "liten palace", grundades av kejsare Diocletian; Han gjorde det sin egen bostad-plats och byggt inom det en domstol och ett palats, största delen som har förstörts.Men några saker som fortfarande i dag, t.ex.den episkopala bosättningsorten staden och kyrkan i St Domnus, i vilka St Domnus ligger själv, och som var resting-place av samma kejsare Diocletian.Nedanför arching valv och att täcka över hela staden, och att bygga upp sitt palats och alla stallar av staden ovanpå dessa valv, som brukade vara fängelser, i vilket han grymt begränsas de heliga vem han plågade... Läs mer

Split Museum s:

Split arkeologiska Museum - Kroatien 
Kroatiska Museum arkeologiska monument 
SPLIT - City Museum i Split 
Split etnografiskt Museum
Skattkammaren i katedralen i Split 
Insamling av franciskanska klostret I Poljud - Split
Split Art Gallery

Tillsammans med sommaren i Split (Split Festival) , ett berömt kulturevenemang, det finns ett växande antal nya händelser i Split som lockar turister till denna attraktiva och innehåll-packade stad.Sommaren i Split verkligen sticker ut bland kultur händelser som har fått sällskap av nya: Busker Festival, programmet konsert i Diocletian källare, ändra vid Chevaliergardet på peristyl med utseendet på Diocletianus, nätter Diocletian och mycket mer.

Allt detta följs av en ökning av hotell och gästfrihet industrin erbjudandet som gör att en vistelse i Split och njuter av sitt innehåll en intressant och trevlig upplevelse.

 


Bästa tillgängliga Split färja biljett prisgaranti

Bästa Split Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Jadrolinija färja, blå linjen Ferries eller SNAV passagerare och car ferries biljettpriset till och från Split.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Split färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Split färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka dela Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Split Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Split färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Split vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive till Split och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här