Spodsbjerg Ferry

Spodsbjerg passagerare och bilfärjor

Spodsbjerg passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Spodsbjerg Puttgarden, Rostock och tjära.

Jämför alla tillgängliga Spodsbjerg färja biljettpriser i realtid och bok de billigaste tillgängliga Spodsbjerg bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Spodsbjerg, Puttgarden, Rostock och tjära med Scandlines eller Langelandstrafikken färja färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Spodsbjerg Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Spodsbjerg färjor
Biljett priser & bokning


Boken Spodsbjerg Färjebiljetter
med Scandlines eller Langelandstrafikken färja för färjor segling från Spodsbjerg Puttgarden, Rostock och tjära online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Spodsbjerg passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Spodsbjerg biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

Mer om Spodsbjerg

Spodsbjerg  ligger en liten idylliska hamnstaden på Langeland.Det är en gammal fiske stad på östkusten av Langeland.Med en idyllisk liten fiskehamn, marina och en färja hamn ansluter med Lolland.

Spodsbjerg har bara öst motstående hamnen på Langeland, och med 180 kajplatser finns alltid gott om verksamheten i hamnen.Om du är intresserad av glädje fiske, är några av landets bästa fiske fläckarna med ett bra flöde och en god möjlighet att fånga din kvällsmåltid här.

Spodsbjerg  är den perfekta platsen för hela familjen att tillbringa en semester.Beläget mitt i Danmark i mitten av en grönaste öarna i landet och med underbar havsutsikt, staden erbjuder avkoppling på högsta nivå.Och med Novasol Semesteruthyrning, din vistelse i vår semester uthyrning är garanterad att vara billigt och bekvämt 

Spodsbjerg är fredlig småstad som har vad du behöver.En liten grocer med extra lång öppning bakade timmar och nyaktiverad bröd varje morgon, en mysig restaurang, cykel och båt och många specialaffärer.

Söder om staden ligger en barnvänlig strand och mot norr är en stor Put & Take sjö.Och om det är något du inte hittar i staden, Rudkobing är bara några kilometer bort.Du har bara dig själv att skylla om du inte koppla av medan du är här.

Kryssning Ferry segling tidigare Spodsbjerg (ingen sane person vill stoppa det!)

Spodsbjerg-Tårs färjan  ansluter de södra regionerna i Danmark dividerat med den stora Bält.Färja från Spodsbjerg på ön Langeland gör det möjligt att ta en genväg från Fyn och Lolland Falster och ytterligare till Själland eller Tyskland.

Passerar den stora Bält från Spodsbjerg till Tårs – eller motsatt riktning – tar ca 45 minuter och görs ombord på färjorna Odin Sydfyen (ovan) eller Frigg Sydfyen, som erbjuder per timme service i dagtid hela år lång.Färjorna avvika både Spodsbjerg och Tårs 15 minuter tidigare timme.På sommaren av 2012 förväntas två nya färjor gå i bruk mellan Spodsbjerg och Tårs.

Spodsbjerg-Tårs ferry är en viktig del av Highway 9 mellan Odense på Fyn och Nykøbing Falster på Falster.Highway 9 är motorväg mellan Odense och Svendborg på Fyn, men från Svendborg till Spodsbjerg över öarna Tåsinge och Langeland, Highway 9 är en två lane landsväg med mycket trafik, så förväntar sig minst 30 minuter av körtiden från Svendborg till Spodsbjerg på Langeland

Adress ferry terminal i Spodsbjerg:
LangelandsFærgen
Spodsbjergvej 351, Spodsbjerg
5900 Rudkøbing

I staden hittar du en stormarknad med långa öppettider och i ugn färskt bröd varje dag.


Bästa tillgängliga Spodsbjerg färja biljett prisgaranti

Bästa Spodsbjerg Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Scandlines eller Langelandstrafikken färja passagerare och car ferries biljettpriset till och från Spodsbjerg.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Spodsbjerg färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Spodsbjerg färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Spodsbjerg Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Spodsbjerg Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Spodsbjerg färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Spodsbjerg vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Spodsbjerg och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här