St Malo Ferry

St Malo passagerare och bilfärjor

St Malo passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor segling från St Malo till Guernsey, Jersey, Plymouth, Poole, Weymouth och Portsmouth.

Jämför alla tillgängliga St Malo färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga St Malo bilen och passagerare Färjebiljetter segling till och från Saint Malo, Guernsey, Jersey, Plymouth, Poole, Weymouth och Portsmouth med Condor eller Brittany Ferries färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för St Malo Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

St Malo färjor
Biljett priser & bokning


Boken St Malo Färjebiljetter
med Condor Ferries eller Brittany Ferries för färjor segling från St Malo till Guernsey, Jersey, Plymouth, Poole, Weymouth och Portsmouth online i förväg för att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Priset vi citerar du för din valda St Malo passagerare eller bil färja biljett, inbyggda logi och fordonstyp är allt du betalar, och det är ett löfte.

Att få en St Malo biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om St Malo

St Malo  är den mest besökta platsen i Bretagne.Detta beror på att både dess status som en fantastisk muromgärdad stad och det faktum att det är en av de stora färja hamnarna i denna del av Frankrike.

Om besöker staden för en långhelg eller bara passerar som en del av en längre resa till Bretagne, finns det olika alternativ för resa till St-Malo där de mest populära är med färja från södra kusten av Storbritannien eller Kanalöarna.

St Malo ferry port  ligger ca 300 m söder om citadellet väggar och cirka en halv kilometer från den huvudsakliga porten vid Porte St-Vincent.

St Malo anses av många att vara den mest attraktiva kanal porten i Frankrike och dess kullerstensgator överflödande med hotell, restauranger, barer och butiker.

St Malo antika muromgärdad stad är extremt populärt med besökare från hela Europa och i synnerhet Förenade kungariket.För vissa representerar det början eller slutet av en semester till Bretagne via St Malo ferry terminal, medan andra denna historiska hamn/resort är deras huvudsakliga mål.

St Malo Ferry Port

Murar och byggd med samma grå granit sten som Mont Saint-Michel, var ST MALO ursprungligen under medeltiden en befäst ö vid mynningen av Rance, kontrollerar inte bara mynningen men öppet hav utanför.Udde fortet för Alet, söder om det moderna centrumet i vad som nu är distriktet St-Servan befallde förhållningssätt till Rance redan innan romarna, men moderna St-Malo spår sitt ursprung i ett klosterliv bosättningen grundades av helgonen Aaron och Brendan tidigt i det sjätte århundradet.Under senare århundraden blev det ökända som hem för en hård ras pirat-sjömän, som var aldrig helt under någons kontroll men egna; i fyra år från 1590 förklarat St Malo även sig vara en självständig republik.Corsaires i St Malo inte bara tvingades svenska fartyg som passerar in kanalen hylla, men också fört rikedom längre bort.Jacques Cartier, som koloniserade Kanada, levde i och seglade från St-Malo, som gjorde de första kolonisatörerna sedimentera Falklandsöarna – därav öarnas argentinska namn, Las Malvinas, från franska Malouins.

Nu oskiljaktigt kopplade till fastlandet, är St Malo den mest besökta i Bretagne, tack till dess enastående gamla citadelle än till ferry terminal som är överst i hamnen bakom.Från utanför murarna, värdig ensemble av den gamla staden verkar sträng och förbjudande, men passerar genom till gatorna inom väggar ger dig till en upptagen, livlig och mycket karaktäristisk stad, packad med hotell, restauranger, barer och butiker.Även om sommaren massorna kan vara förtryckande, en promenad på vallar bör återställa din jämvikt, och förekomsten av stora, rena stränder rätt på stadens tröskel är en stor bonus om du resa med barn i fiberkabel.Behöva spendera en natt här före eller efter en färja passage är ett positivt nöje – så länge du ta sig besväret att boka boende i förväg.

Till följd av begränsningar i rymden tenderar byggnader inom väggarna att vara högre ökning än du kanske tror.Antika som de ser ut, de är nästan helt renoverad, efter två veckor bombardemanget som tvingade den tyska kapitulationen 1944, åttio procent av staden hade kärleksfullt och just ombyggda, sten av stenen.Under grå himmel, de smala körfält kan visas dystra, även grim, men i hög sommaren eller vid solnedgången de blir lätta och almost unreal.Som helst kan du alltid yta på vallar – först restes på 1300-talet – att njuta av underbara, i allround vyer.

Besökaren attraktioner i St Malo

Förutom den framstående Grande Porte är den viktigaste porten av citadelle Porte St-Vincent.Till höger är stadens slott, som hus Musée de la Ville (April–Sept dagliga 10am–12.30 pm & 2–6pm; Oct–March dagligen utom Mon 10am–noon & 2–6pm; €4.40). Museet är något av en lovsång beröm till "prunkande välstånd" som St Malo åtnjuter under sina dagar av piratkopiering, kolonialism och slavhandel.Klättring 169 stegen i slottet Behåll, du passerar en fascinerande blandning av kartor, diagram och utställningar-kylning handbills från den nazistiska ockupationen, räkenskaperna för de "infernal machine" som används av engelsmännen för att spränga porten i 1693 och savage fyra-system chausse-trappes (en typ av tidig version av taggtråd), kastas av pirater på däck av fartyg som bordas för att göra deras besättningar.

Du kan passera under vallar på flera ställen att nå öppna stranden, där en stor strand bort sträcker österut bortom snarare odefinierbar resort-förorten Paramé. När strömmen är låg, det är säkert att gå till den lilla ön Grand-Bé – the walk är så populär att ibland även behöver du kö för att komma ut kort causeway.Högtidliga varningar bokförs om farorna med försök att återgå från ön när strömmen har stigit för långt – om du ska fångas, det du har bo.Ön "synen" är grav i 1800-talets författare-politiker Chateaubriand (1768–1848), som beskrevs av Marx som "den mest klassiska inkarnationen av franska vanité … falska djup, bysantinska överdrift, känslomässiga coquetry … en aldrig tidigare sett hopkok av lögner".

Distriktet St-Servan, inom gångavstånd längs corniche söder om citadelle, var stadens ursprungliga kvittningen, konverterat till kristendomen av St Malou (eller Maclou) i det sjätte århundradet; senare, under 1100-talet, hemburen flyttade till ogenomträngliga ön som nu kallas St Malo.St-Servan kurvor runda flera små vikar och stränder inför floden.Det domineras av den särskiljande Tour Solidor, som består av tre länkade torn som byggdes i 1382 och tvärsnitt ser ut precis som ett Ess klubbar.Ursprungligen känd i Breton som Steir Dor eller "gate floden", det håller nu ett museum Kap Horn clipper fartyg, öppna för nittio minuters Guidade besök (April–Sept dagliga 10am–noon & 2–6pm; Oct–March dagligen utom Mon 10am–noon & 2–6pm; €4.50). De flesta av de stora europeiska upptäcktsresande i Stilla havet omfattas, från Magellan och framåt, men naturligtvis tyngdpunkten ligger på franska hjältar som Bougainville, som var ansvarig för att sprida bjärt färgade bougainvillea anläggningen runt om i världen.Turer kulminerar med en enastående vy från de översta vallar.

Om du följer huvudvägen på grund av syd från St-Servan, att tecken för lansera de la Rance – eller ta buss # 5 från gare SNCF – du ska komma till Grand akvariet, på en högt över staden Rondell (dagliga: analytikerkonferens & Sept 10am–7pm; Juli 9.30am–8pm; Aug 9.30am–10pm; Oct–March 10am–6.30 pm – Observera att dessa timmar är variabel; €12, under 18 år €9, tel 02.99.21.19.07, www.aquarium-st-malo.com). Postmodern akvariet själv kan vara lite obegripligt i början, men när du dig av det är en underhållande plats där du kan lära dig intressanta fakta om slemmiga Monster of the deep eller helt enkelt dra ansikten tillbaka på dem.Dess åtta distinkta fisketankar ingår en formad så att besökare stå i hålet i mitten som otaliga fisk whirl runt dem.St Malo har faktiskt en annan akvarium, logiskt nog heter Petit akvariet, i väggarna i den gamla staden, men detta är vida överlägsen.

För sista minuten shopping, St-Malo citadelle innehåller ett fåtal specialister, men köper i någon kvantitet görs bäst i Carrefour stormarknad, nära akvariet i södra utkanten av staden.Det finns marknader både St-Malo (intra-muros) och St-Servan på tisdagar och fredagar, och i Paramé på onsdagar och lördagar.

 


Bästa tillgängliga St Malo ferry biljett prisgaranti

Bästa St Malo Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Condor eller Brittany Ferries passagerare och car ferries biljettpriset till och från St Malo.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda St Malo färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande St Malo färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka St Malo Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta St Malo Ferries kunden vård-teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande St Malo färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från St Malo vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive St Malo och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här