St Margarets Hope Ferry

St Margarets Hope passagerare och bilfärjor

St Margarets Hope passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor segling från St Margarets Hope till gälar Bay.

Jämför alla tillgängliga St Margarets Hope ferry biljettpriser i realtid och boka billigaste tillgängliga St Margarets Hope bilen och passagerare Färjebiljetter segling till och från St Margarets Hope, gälar Bay med Pentland Ferry Line färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för St Margarets Hope Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

St Margarets Hope färjor
Biljett priser & bokning


Boken St Margarets Hope Färjebiljetter
Pentland Ferry rad färjor segling från St Margarets Hope till gälar Bay-online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda St Margarets Hope passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en St Margarets Hope färja biljettpriset och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om St Margarets Hope

St Margaret's Hope är den tredje största bosättningen i Orkneyöarna och sitter i toppen av en skyddad Vik i norra slutet av South Ronaldsay.Byn har blivit en livligare än det brukade efter öppnandet av en bil färja länk till gälar Bay nära John o-krossgryn av Pentland Ferries.

St.Margaret's Hope är den största staden på South Ronaldsay, närmast Orkney ön till fastlandet Skottland, belägen cirka sex mil över Pentland Firth mittemot John O krossgryn.

Pentland färjor  fungera via Firth från Caithness till port St Margaret's Hope, att föra ett överflöd av besökare till den antika staden.

St Margarets Hope är ett populärt turistmål idealiskt för naturen entusiaster, walkers, cyklister och dykare.Det finns butiker och bekvämligheter, tilldelning prisbelönta restauranger och olika semester logi att välja från inklusive B & B: s, självhushåll stugor och back-packers vandrarhem.

St Margarets Hope Ferry

St Margaret's Hope  är omgiven med vackert Gyllene sandstränder, klippor, sjöar, bergarter och hedar och är rikligt med vilda djur och havet-fågel kolonier inklusive Tofslunnen, tärnor, kornknarren och många fler.Scapa Flow rena klara vatten lockar dykare att se marina livet inbegripet sigillen, valar, delfiner och tumlare och undersöka fartyg-vrak av den tyska flottan sank 1919 och andra sjunkna "blockships". 

Det finns vilda djur och historia turer med foten, båt, buss, cykel och Land rover, fisket är tillgängliga utanför hinder eller genom att hyra en båt.Andra attraktioner inkluderar Orkney Marine Life akvarium, Workshop och Loft Gallery "sälja hemlagade knitwear och Orkneyöarna hantverk och galleriet Hoxa väv med hand vävda bonader om livet och landskap av Orkneyöarna.

Sevärdheter i St Margarets Hope & Orkneyöarna

Byns tillväxt fordringar mycket att inrättandet av sill fisket här i början av 1800-talet, och detta befästes genom utveckling av en flottbasen i Scapa Flow under de två världskrigen.Fisket har minskat i betydelse, men områdena som harbour, varv och slipen fortfarande mycket aktiva, även när färjan inte hamn.

Orkney Museum
Orkney Museum funktioner förhistoriskt och Viking Orkneyöarna i en av Skottlands finaste visar, i stan och trädgårdar en Orkney Laird.

Orkney Wireless Museum
Detta museum är specialiserad på Orkneyöarna krigstida och inhemska radio memorabilia.

Maeshowe Chambered Cairn
Maes Howe är den finaste megalithic tomb i Nordvästeuropa, med en stor kulle som omfattar en sten-byggd passage och en stor nedgrävning kammare med celler i väggarna.

Balfour Castle
Balfour slott stod färdig år 1848 på uppdrag av dåvarande ägaren, David Balfour, 4th Laird av Balfour och Trenabie.Slottet sägs att införliva 7 kanontorn, 12 ytterdörrar, 52 rum och 365 fönsterrutor.

Stromness Museum
Stromness museet inrättades 1837 och innehar Orkneys huvudsakliga Maritime, etnografiska och Naturhistoriska samlingar.

Corrigall gården Museum
Upplev Orkney gård och folkmusik livet på museerna gården Kirkbuster och Corrigall.Byggnader och skäl inkludera en arbetande barn med säd torken; traditionella hantverk och djurhållning. hästen dragna redskap och maskiner.

Ring av Brodgar Stone Circle & helium
Antikens Ring av Brodgar är en del av Unescos världsarv som fokuserar på olika neolitiska platser på fastlandet Orkney.

Skara Brae förhistoriska Village
Skara Brae innehåller bäst bevarade gruppen av stenåldern hus i västra Europa.

Laidhay Croft Museum
Laidhay Croft är ett typiskt antika lång-hus eller byre-bostaden som en gång var ett gemensamt drag av det skotska landsbygdens landskapet.

St Margaret's Hope själva erbjuder besökare ett steg bakåt i tiden med sin intressanta gator och attraktiva waterfront.Det finns ett antal saker att göra i byn, inklusive ett besök till William Hourston Smiddy Museum firar rollen i byn smed i lokala samhällen.Du kan också besöka Hoxa väv galleriet här.

 


Bästa tillgängliga St Margarets Hope ferry biljett prisgaranti

Bästa St Margarets Hope Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Pentland Ferry Line passagerare och car ferries biljettpriset till och från St Margarets Hope.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda St Margarets Hope ferry biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

Det osannolika du hitta samma ferry alla allomfattande St Margarets Hope biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Färjebiljetter St Margarets Hope bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-St Margarets Hope Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande St Margarets Hope färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från St Margarets Hope vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive St Margarets Hope och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här