Stari Grad Ferry

Stari Grad passagerare och bilfärjor

Stari Grad passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Stari Grad att Ancona, Dubrovnik, Korcula, Pescara, Rijeka och Sobra.

Jämför alla tillgängliga Stari Grad ferry biljettpriser i realtid och boka billigaste tillgängliga Stari Grad bilen och passagerare Färjebiljetter segling till och från Stari Grad, Ancona, Dubrovnik, Korcula, Pescara, Rijeka och Sobra med Jadrolinija färja, SNAV eller blå linje Ferry färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Starigrad Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Stari Grad färjor
Biljett priser & bokning


Boken Stari Grad Färjebiljetter
med Jadrolinija färja, SNAV eller blå linje Ferry för färjor segling från Stari Grad till Ancona, Hvar, Dubrovnik, Korcula, Pescara, Rijeka och Sobra online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Priset vi citerar du för din valda Stari Grad passagerare eller bil färja biljett, inbyggda logi och fordonstyp är allt du betalar, och det är ett löfte.

Att få en Stari Grad biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Stari Grad

Stari Grad  är en liten stad på norra sidan av ön Hvar i Dalmatien, Kroatien.Dess kommun har 2,817 invånare (2001), där 1,906 är i själva staden.

Stari Grad , bokstavligen gamla stan, är den äldsta mänskliga bosättningen på ön, och en av första av alla Adriatiska havet öarna.Det ersattes under antiken, först av en inhemsk Hvar kultur och senare av de gamla grekerna.Samma år - 384 f.Kr.När grekiska philoshoper Aristotel föddes i Trakia, bosatte sig staden på ön Hvar grekerna från ön Paros i Agean havet och namngav det Faros.

Stari Grad är den viktigaste hamnen på ön Hvar; de flesta besökarna komma hit via bilfärjor från Split.

Stari Grad är mycket vacker och varmt under sommarmånaderna.

Starigrad Ferry Port
Stari Grad turism

De flesta människor stressa bara genom Stari Grad på väg till Hvar stad eftersom Stari Grad är nära den viktigaste färja stationen på Hvar ön.Inte bråttom så snabbt du kommer bara att märka vad du saknar!

Stari Grad har mycket att erbjuda, särskilt för historia buffs.Rundare runt en vacker vik, är Stari Grad ett av Kroatiens äldsta städer, dateras tillbaka till 385BC när det var en grekisk koloni som kallas Faros.Du ser namnet på otaliga gatan skyltar och företag runtom i staden.(Se mer om historien i Hvar Island). Även om det inte finns mycket för stranden buffs, är Stari Grad en fredlig plats med flera intressanta sevärdheter.

Längre i det dominikanska klostret grundades 1482 och skadade av turkarna i 1571.Klostret har ett gammalt bibliotek, Arkiv och en arkeologiska samling.Observera målningen, han begravdes Kristi av Tintoretto och två målningar av Giambattista Crespi.Huvudaltaret är ett 1600-tals krucifix.Närliggande i kyrkan St Nicolas är ett trä barockens altare med statyer heliga ristade på 1600-talet.

Den mest enastående byggnaden i Stari Grad är Tvrdalj, en stor och väl bevarat befäst Borg en gång tillhör den kända kroatiska poeten Petar Hektorovic.Det har en fisk damm och ett torn på 1500-talet.Lägg märke till Latin och kroatiska inskrifter i väggarna.I slottet finns en staty av Petar Hektorovic.

Stari Grad  är också betydligt billigare än vistas i Hvar stad, oavsett om du väljer privat logi eller hotell.Hotellen är belägna på den norra kanten av stad i ett stort komplex med stränder i närheten.

Stari Grad är ansluten till Hvar stad en ny väg och en gammal väg.Den gamla vägen är mycket mer natursköna men du behöver nerver av stål att förhandla hårnål berget vändningar.Det finns också busstransporter till andra ön destination.Stari Grad är två kilometer från den port i Stari Grad som får ofta bilfärjor från Split.Bussar uppfylla de flesta morgonen färjor från Split.Läs mer om att komma till ön Hvar och komma runt ön Hvar.

Turistinformation i Stari Grad
Turistbyrån (tel 021-765 763) är i centrum vid Riva 2.

 


Bästa tillgängliga Starigrad färja biljett prisgaranti

Bästa Stari Grad Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Jadrolinija färja, SNAV eller blå linje Ferry passagerare och car ferries biljettpriset till och från Stari Grad.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Stari Grad färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Stari Grad färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Stari Grad Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Starigrad Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Stari Grad färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Stari Grad vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Stari Grad och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här