Stavanger Ferry

Stavanger passagerare och bilfärjor

Stavanger passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Stavanger till Hirtshals.

Jämför alla tillgängliga Stavanger färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Stavanger bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Stavanger, Hirtshals med Fjordline färja färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Stavanger Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Stavanger färjor
Biljett priser & bokning


Boken Stavanger Färjebiljetter
med Fjordline färja för färjor segling från Stavanger till Hirtshals online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Stavanger passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Stavanger biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Stavanger

Stavanger är en liten stad med stor charm.Den har en perfekt hamnen inställning, historia och kultur, utmärkta restauranger, massor av affärer och bra boende.Nära bergen, fjordar och med sandstränder, men det är också det norska olje kapitalet.

Stavanger  är en ganska speciell plats att leva eller besök.Det är inte som någon annan stad i Norge.Det har charm och vänliga atmosfären i en liten stad i kombination med de kulturella rikedom och faciliteter i en storstad.Det finns första klass hotell och ett stort urval av utmärkta restauranger.Den mysiga hamnen har en pittoresk waterfront med färggranna havet-hus och en gamla vakttorn.Gamle Stavanger är Europas största gamla trä bosättningen.Domkyrkans datum tillbaka till 1125.

Det finns bara en internationell färja linje till och från Stavanger (Rogaland). Detta är Fjord radens färja från Stavanger till Hirtshals i Danmark.För inrikes resor hittar du lokala bilfärjor Tau, Bokn och Skudeneshavn och befolkningsmängd.Dessutom hittar du i hög hastighet och moderna Katamaraner Bokn, Kopervik, Haugesund, Bergen, Sauda och Tau med mer säsongsbetonade än linjetrafik.

Stavanger Ferry Port
Stavanger se och göra

Årstiderna styra vad du ska göra i Stavanger.Stavanger har en maritim klimat, med svala somrar och milda vintrar.Somrarna har perioder av varmt och fint väder, även om de ibland kan vara regnig.Vintrar vanligtvis betyda mer regn än snö i Stavanger, trots att gå in på bergen garanterar snö.

Stavanger Town Square i kupolen är churchThe Stavanger olja Museum en mycket intressant byggnad med fascinerande information om Norges oljeindustrin.Skärmar av undervattensbåtar, borrning utrustning, en fingerad olje plattform och audiovisuella presentationer gör för en bra några timmar.Museet för alla åldrar och är öppen 10: 00-16: 00 (söndagar och juni-augusti 10: 00-18: 00). 

Canning Museum kan tyckas inte de mest intressanta plats för att besöka, men det är ett förvånansvärt bra litet museum med en mängd praktiska utställningar.

Gamle Stavanger (Gamla Stavanger) är ett väl bevarat segment av norska historia.Gamla vindlande gator och trähus är representativa för boende från Stavangers dagar som en konservindustrin huvudstad i Norge.De flesta hus i gamla Stavanger är privatägda och väl hålls.

En bra plats för ett foto tillfälle är tre svärden (Sverd jag fjell, bokstavligen svärdet i berget), ett monument utanför Stavanger, bredvid Hafrsfjord centrum.Svärden själva är massiv och i bakgrunden är fjorden.Monumentet firar slaget vid Hafrsfjord i de sena 800's där Harald Hårfagre slog sin östra opposition och blev den första kung av Norge.

Skulpturer -År 2000 placerades mobila installationen en annan plats med brittisk skulptör Anthony Gormley och inaktivera Sola beach.Några år senare en ny och permanent installation Broken kolumnen [11], av samma konstnären, var placerade på olika platser runt centrum för Stavanger.

Rogaland Kunstmuseum (konstmuseum) är på Mosvatnet Lake, endast 2 km från centrum.Museet har en permanent utställning av norsk konst och en roterande utställning som ibland är ganska spektakulärt.Glöm inte att se Lars Hertevig målningarna; ser du liggande öar strax norr om Stavanger återspeglas i hans arbete.

Stavanger Cathedra l (romansk stil från cirka 1125, med senare gotiska tillägg) är den bäst bevarade medeltida katedralen i Norge och väl värt ett besök.Redigera 

Vandring och klättring är det bästa sättet att se det fantastiska landskapet runt Stavanger.Många av banorna har märkts genom Turistforetning med stenar som bär en röd "T". Turistforening hyttes (stugor) ger enkel logi i bergen.Mountain bikes kan också hyras och tagit på banorna.

Solastranden (Sola Beach) är en lång sandstrand med flygplatsen.Det är mycket populär i sommaren och kan för vissa små vågor för surfing.Längs stranden, i sanddyner, finns resterna av ansvarsfrihetsgrunder från ockupationen 1940-45.Andra mindre tätbefolkade stränder är längs kustlinjen även om de ibland är svåra att hitta.

Skridskoåkning på Stokkavannet - testar regeringen djup vintern is på dess sjöar.När officiella ordet ges kommer många norrmän djur för den största sjön, Stokkavannet.Sjön själv ligger nära Madla cirka 20 minuter buss rida utanför i Stavanger.Isen bör inte säkert, och du har ett tvång att skate, ett annat alternativ är att besöka Siddishallen, en inomhus ice-rink.

Kollektivtrafiken i Stavange r är huvudsakligen med buss och fungerar smidigt.En enkel biljett kostar kr 26-71 beroende på hur många zoner du reser även om det kan användas igen inom din sista zon inom en viss tidsfrist.Ett bättre alternativ kan vara att köpa en dagarsbiljett för kr 76, som kan användas obegränsat fram till midnatt.Dessutom kan du köpa 3-dagarsbiljett till vilka kostnader kr 126.En och två veckor pass finns också tillgängliga.Bussar i centrum kan fångas vid huvudsakliga buss terminalen och slutar runt staden sjön, Breiavannet.Flygbussen flygplats är mycket dyra (kr 95 enkelriktat kr 150 avkastning) och om du är på väg till en plats utanför centrumet kan det vara mer värt att ta en taxi.Dock på arbetsdagar buss nr.9 som reser half-hourly mellan flygplatsen och stadens centrum, är ett mycket billigare alternativ än buss flygplats (kr 31 enkelriktad) om endast ett stycke bagage.Bussar är moderna och de flesta har områden för rullstolar och barnvagnar.

 


Bästa tillgängliga Stavanger färja biljett prisgaranti

Bästa Stavanger Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Fjordline färja passagerare och car ferries biljettpriset till och från Stavanger.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Stavanger färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Stavanger färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Stavanger Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Stavanger Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Stavanger färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Stavanger på vår lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Stavanger och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här