Stornoway Ferry

Stornoway passagerare och bilfärjor

Stornoway passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor segling från Stornoway till Ullapool.

Jämför alla tillgängliga Stornoway färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Stornoway bilen och passagerare Färjebiljetter segling till och från Stornoway, Ullapool med Caledonian MacBrayne (CalMacs) Ferry Line ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Stornoway Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Stornoway färjor
Biljett priser & bokning


Boken Stornoway Färjebiljetter
Caledonian MacBrayne (CalMacs) Ferry rad färjor segling från Stornoway till Ullapool online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Stornoway passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Stornoway biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Stornoway

Stornoway (Steòrnabhagh) är den största staden i Yttre Hebriderna och även dess administrativa centrum.Nästan 30 procent av den totala befolkningen i Hebriderna, cirka 8 000 människor bor inom Stornoway eller omedelbart närhet omfattar Laxdale (Lacasdal) och Sandwick (Sanndabhaig). 

Denna livliga livliga staden har allt du kan förvänta dig av en moderna kommersiella hamn samt även en av de ledande slipen faciliteterna på västkusten och öar.

Stornoway är den viktigaste hamnen i Hebridean ön kedjan och ger en vital länk till fastlandet Britain.The Port är det viktigaste utresa för alla varor som importeras till och exporteras från ön.

Färja service till Ullapool  på fastlandet - en resa i 2 timmar och 40 minuter.Ferry tjänsten fungerar 7 dagar i veckan (mån - sön, med en begränsad service på söndagar). 

En regelbundna schemalagda söndag tjänst påbörjas i juli 2009 har varit en fråga om enorma kontroversen på och runt öarna som körs mot öarnas Sabbatariska tradition.

Stornoway Ferry Port

Stornoway och yttre Hebriderna kopplas till fastlandet genom Caledonian MacBrayne (CalMacs) Ferry Line färjor som trafikerar linjerna från Ullapool till Stornoway, Uig till Tarbert, Uig Lochmaddy och Oban till Castlebay och Lochboisdale.
Det finns också mellan öarna färjor segling från Barra Eriskay och Berneray till Harris.

Över 1000 fartygets rörelser registreras årligen bestående av handelsfartyg, dagligen passagerar- och godstransport bilfärjor, kryssning liners och många andra typer av fartyg.

Stornoway ett par portar på Skottlands västkust erbjuder två Ro-ro-Linkspan faciliteter och handtag nästan 200 000 passagerare per år.

Turismen ökar Stornoways moderna ferry terminal är välkomna turister från hela världen.Porten är blir populärt stopp över för kryssningsfartyg liners och besöker yachter.I kombination med de anläggningar som för fiskeindustrin och affärsmöjligheter inom staden, är det uppenbart att Stornoway är lämpat för handel och turism i det tjugoförsta århundradet.

Hamnmyndigheten har lämnat in en ansökan till finansiering organ för tillhandahållande av marina anläggningar vid Stornoway i befintliga anläggningar är otillräckliga för att uppfylla de grundläggande tjänsterna som förväntas av större storlek gästande fritidsbåtar.

Stornoway Staden har ett brett utbud av faciliteter som sträcker sig från stora gymnasieutbildning, (Nicholson Institute) och tekniska college, idrotts anläggningar, vilket inkluderar ett varumärke nya Sport komplexa.Komplexet skulle vara avundas de flesta fastlandet små städer med sina 25 meters pool, klättring väggar, fitness suite, mjuka spel osv.

Staden har också en golfbana, Astro Turf Beck, Go-Karting och även ett område för paintball-åtgärd.Kryssningar runt området med båt är tillgängliga under sommarmånaderna inleder från pontoner bakom livbåt Station.Kulturella anläggningar är väl sörjt för med en bra museum, konstgalleri och bibliotek.En Lanntair, en helt ny konst komplexa invigdes sommaren 2005.

I grunderna för Lews slott utvecklat Stornoway förtroendet ett antal väl underhållen skogsmark promenader av varierande längd och natursköna funktioner.

Gaeliska språket talas fortfarande allmänt, det är dock inte så vanligt att höra det i Stornoway som på landsbygden.

 


Bästa tillgängliga Stornoway färja biljett prisgaranti

Bästa Stornoway Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Caledonian MacBrayne (CalMacs) Ferry Line passagerare och car ferries biljettpriset till och från Stornoway.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Stornoway färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Stornoway färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Stornoway Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Stornoway Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Stornoway färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Stornoway vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Stornoway och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här