Stranraer Ferry

Stranraer passagerare och bilfärjor

Stranraer passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Stranraer till Belfast.

Jämför alla tillgängliga Stranraer färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Stranraer bilen och passagerare Färjebiljetter segling till och från Stranraer, Belfast med Stena Line ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Stranraer Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Stranraer färjor
Biljett priser & bokning


Boken Stranraer Färjebiljetter
färja biljett pris med Stena Line för färjor som trafikerar från Stranraer till Belfast online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Stranraer passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Stranraer biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Stranraer

Port Stranraer är Skottlands gateway till Irland, beläget vid mynningen av floden Wyre på södra spetsen av Loch Ryan, South West of Scotland.Stranraer ligger bara över den svenska gränsen, mindre än två timmar från Glasgow.

Stranraer fungerar som en köpstad, hamnen, garnisonen stad och administrativa centrum.

Fartyg lämnar för Belfast från östra piren av Stena Line Ferry terminal, där det också finns järnvägsstationen.

Fast Stena HSS Katamaraner lämna Belfast från väst piren.Fem mil norr om Stranraer är porten Cairnryan där P & O Irländska sjön Ferries driver dess Cairnryan Larne tjänst.

Stena Line  driver Stranraer Ferry Port Terminal och Port av Stranraer erbjuder utmärkt person- och godstrafik anläggningarna.

Stranraer Ferry Port

Stranraer stadens centrum är förvånansvärt attraktiva och livliga och tjänar också som en gateway till Rhins Galloway, vägar från här huvudet norr till Leswalt och södra förbi Drummore i Mull of Galloway, Scotlands sydligaste punkt.I väster ligger Portpatrick, nu en vacker utväg komplett med hamnen.Southern Uplands sätt länge avlägset vandringsleden ger en annan länk med Portpatrick.

Att komma till Stranraer Ferry Port

Stranraer Ferry Port med bil 
Från södra följ M6/A74 tidigare Carlisle till Gretna & sedan ta A75 väst direkt till Stranraer.Följ skyltar för färja hamn som ligger nära centrum.
Från den norra Stranraer nås genom efter A77 Coast Road från Ayr.

Stranraer Ferry Port järnväg
Alla tåg anländer och avvika från Stranraer Station som ligger bredvid Stena Line mul passageraren terminal.För mer information och bokning, vänligen besök vårt tåg till Stranraer sida.

Stranraer Ferry Port med buss
Coach expresstjänster fungera från Stranraer Ayr, Glasgow, Edinburgh, Carlisle, Preston, Birmingham, Manchester och London för att ansluta med ankomsten av valda Stena HSS avgångar.

Stranraer Ferry Port parkering
Det finns en liten kort vistelse parkeringsplats mittemot den huvudsakliga terminal som används huvudsakligen för släpp ut och plocka upp av passagerare.Det finns också en större parkeringsplats för korta och långa vistelse 200 meter från den centrala terminalen mittemot polisstationen.Det är gratis att använda parkeringsmöjligheter.

Observera , November 20th 2011 stoppas flyglinjen Stena Line Belfast-Stranraer drift.Vägens ersattes av Cairnryan-Belfast som också drivs av Stena Line.

Belfast till Stranraer väg är inte längre i drift när det har ersatts av en ny väg – Belfast till Cairnryan med införandet av två nya supersnabb fartyg.

Resa på största färjorna någonsin att segla mellan Nordirland och Skottland, Stena/s Superfast VII och Stena/s Superfast VIII.Dessa systerfartyg resor från Belfast till Cairnryan i taget passage för endast 2 timmar och 15 minuter med ett val av upp till 6 dagliga resor, eller alternativt Stena Line Belfast till Liverpool tjänsten erbjuder en direkt koppling från Nordirland till hjärtat av England på Stena Lagan och Stena Mersey.

 


Bästa tillgängliga Stranraer färja biljett prisgaranti

Bästa Stranraer Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Stena Line passagerare och car ferries biljettpriset till och från Stranraer.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Stranraer färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Stranraer färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Stranraer Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Stranraer Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Stranraer färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Stranraer vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Stranraer och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här