Stromboli Ferry

Stromboli passagerare och bilfärjor

Stromboli passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Stromboli till Napoli.

Jämför alla tillgängliga Stromboli färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Stromboli bilen och passagerare Färjebiljetter segling till och från Stromboli, Napoli med SNAV Ferry Line ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Stromboli Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Stromboli färjor
Biljett priser & bokning


Boken Stromboli Färjebiljetter
med SNAV Ferry Line för färjor segling från Stromboli till Napoli online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Stromboli passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Stromboli biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Stromboli

Stromboli  som en liten ö i Tyrrenska havet, utanför den norra kusten av Sicilien, innehåller något av de tre aktiva vulkanerna i Italien.Det är en av de åtta Eoliska öarna, en volcanic arc norr om Sicilien.

Öns befolkning är mellan 400 och 850 och det är mest känd för sin vulkan som är ständigt aktiv med mindre utbrott, ofta synliga från många punkter på ön och från den omgivande hav, ger upphov till öns smeknamn "Fyr i Medelhavet". 

Strombolis perfekt triangel av en vulkan juts dramatiskt av havet.Det är den enda ön vars pyrande kon är permanent aktiv, således locka experter och amatörer likadana, liksom malar för en massiv låga.Vulkanisk aktivitet har Ärrade och svärtade ena sidan av ön, medan den östra sidan är besparingsskäl, grovhugget grönt och prickade med low-rise vitputsad hus.

Stromboli Ferry Port

Stromboli  bildade en ren 40.000 år sedan och dess gaser fortsätta att skicka upp en nästan konstant besprutning av flytande magma.De senaste vulkanutbrott ägde rum i februari 2007 när två nya kratrar öppnas på den vulkanen toppmötet, producerar två scalding lavaflöden.Även om seismisk aktivitet, inklusive rock faller, ansågs fortsatte i flera dagar, ingen massiv evakuering nödvändigt.

Även om de "normala" små utbrott av lava inte är farliga, bör du vara medveten om den möjliga faran.De lokala myndigheterna är mycket medvetna om Strombolis staten, du borde lyssna på dem.Nej, gå inte hit om banor att kratrarna är stängda.Aldrig klättra upp vulkanen utan en lokal guide.Lämna inte banor.

Turer upp Stromboli inte lätt promenader.Du bör vara välutrustade, friska och i god fysisk kondition när det kommer.Stromboli är liten och omgivningen är känslig, bör du behandla det noggrant.

Många tusentals turister besöka vulkanen varje år.Det tar fyra timmar att nå ön från Lipari med färja eller 1½ till två timmar med bärplansbåt.Besökare är starkt rekommenderat att boka sina Färjebiljetter till Stromboli online i förväg.Bärplansbåtar löpa Stromboli-de Eoliska öarna, vart och ett har sina egna attraktioner.Du kan behöva ändra båtar i Lipari, största och folkrikaste Eoliska öarna och huvudsakliga transport navet för skärgården.

Byar
Det finns två byar på ön, den större Stromboli och den mycket mindre Ginostra, en f.d. fiskeby sällan besöks av turister (även om turisttjänster som handlar om allt som återstår det). Det är inte möjligt att gå mellan byarna (även om en trans-ön vandringsled är under uppbyggnad från 2007), och det enda sättet att resa mellan dem med båt.Båda byar har tillsammans, endast ca 350 invånare.Byarna, som nästan oförändrad genom turism, är värda en närmare titt, särskilt den snarare dolda Ginostra med den minsta europeisk hamnen (en båt bara!) alls är trevligt att se.Det finns en trevlig strand med fina svart lava sand i Stromboli, där du kan slappna av och simma i havet.

Komma runt
Beror på storleken på ön och brist på gatorna, finns varken bilar inte heller bussar eller tåg.De enda tillgängliga transportmedel är "apan-bilar", små motorcyklar och båtar.Det endast andra sättet att flytta runt ön är genom promenader.Observera att det finns inga gatlyktor i antingen by, och om du ut after dark, du ska vara klokt att använda en ficklampa.Men samtidigt som passerar ön på en kryssning, sågs en förbigående lastbil körning på perimiter att det såg ut som en fyr.

 


Bästa tillgängliga Stromboli färja biljett prisgaranti

Bästa Stromboli Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av SNAV Ferry Line passagerare och car ferries biljettpriset till och från Stromboli.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Stromboli färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Stromboli färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Stromboli Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta det Stromboli Ferries kundservice vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Stromboli färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Stromboli vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Stromboli och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här