Swansea Ferry

Swansea passagerare och bilfärjor

Swansea passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor segling från Swansea till Cork.

Jämför alla tillgängliga Swansea färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Swansea bilen och passagerare Färjebiljetter segling till och från Swansea, kork med Fastnet Ferry Line ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Swansea Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Swansea färjor
Biljett priser & bokning


Boken Swansea Färjebiljetter
färja biljettpriset Fastnet Ferry rad färjor segling från Swansea till Cork online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Swansea passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Swansea biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Swansea

Swansea Bay , sydvästra Wales, UKSwansea - Waterfront City, Wales' staden vid havet, har Viking rötter och en lång, händelserik historia.Hem för innovativa besökare attraktioner och berömd för sitt häftigt nattliv, är det en sjudande kulturellt centrum och en regional shopping navet.

Bara ett stenkast bort, karismatisk seaside byn Mumbles erbjuder gallerier och boutiquer, snug caféer och fina middagar.

Den Gowerhalvön sträcker sig väster om Mumbles, i mil oförstörd kust Panoramor, prisbelönta gyllene stränder och lush, rullande landsbygden.

Och på den östra kanten av Swansea Bay, det finns vattenfall landet av Afan och Vale Neath: en must-see för vandrare och cyklister likadana.Dessa steep-sidiga, trädbevuxen dalar är hem till världsklass mountain biking, ståtlig land Parker och Storbritanniens näst största skog söder om den skotska gränsen.

Sansea Ferry Port Bridge
Swansea kombinerar bäst av gamla och nya, stad och land- och dess sevärdheter återspegla-från medeltida slott till state-of-the-art museum utställningar och litterära haunts botaniska trädgården.

Den naturliga miljön levererar några av de bästa möjligheterna i Förenade kungariket för promenader, vattensporter och utomhus äventyr.Gower är på plats om du vill surfa.För högsta berget cykelturer vandringsleder, chef för Afan Valley.Swansea Bay är en plats för imponerande kontraster: stad och land. historiska och samtida; Grand Park och pounding surf.

Swansea verkligen har allt ; från vackra Parker & trädgårdar runt staden till en mängd kulturella attraktioner inklusive Waterfront Nationalmuseum, hittar du massor att roa dig och din familj.

Bläddra i listan nedan för vissa idéer om vad du kan göra och se i Swansea:-

Park Life
Avrunda varma och vandra genom ett av Swanseas många parker.Från Brynmill Park hem den äldsta i Swansea, till Singleton botaniska trädgårdar, ljusa örtartade gränser och stora växthus.

Arthur's Stone, Gower
Gower spricker med mysterium, historia, stående stenar, skeppsvrak och medeltida slott.Gå till Arthur's Stone på Cefn Bryn att njuta av en 360 graders vy av Gower; Utforska Hulken av Helvetia skeppsbrott på Rhossili Bay eller upptäck grunderna för Oystermouth slott (ser stor efter dess £1m moderniseras!).

Vandring på Gowers stränder
Blåsa spindelväv undan och ta en promenad runt Swansea.Amble tillsammans Swansea's Prom eller utmana dig själv till 35 mil Gower sätt.Det finns tre avsnitt, men du behöver inte göra dem alla på en gång!Hämta ditt gratis exemplar av "Walking och kall i landsbygdens Swansea" guide från Swansea Turistbyrå och njut av timmar av gratis roliga utforska vackra vikar och landsbygdens reträtter.

Mountainbike på Afan Forest Park
Följ Tawe Trail och ta i Swanseas industriella arv eller bara rida bredvid havet.Spektakulära vyer garanteras alla på vägen till Mumbles.

Waterfront Nationalmuseum
Utforska Wales' äldsta och nyaste museer.Upptäck en egyptisk mumie på Swansea Museum sedan pop intill för interaktiva displayer på Wales' industriell och maritima kulturarv vid National Waterfront Museum.Post till både museer är gratis! 

Nyligen bakes Welshcakes vid Swansea marknaden
Upptäck Wales största inomhus marknaden – vi kan inte garantera du inte frestas att köpa våra lokalt med produkter (inklusive hjärtmusslor och laverbread) och munnen vattna welshcakes färskt från bakestone men!

Solnedgång över maskens huvud, Gower
Swansea har några av bästa runt, inklusive den berömda Worm Head.Luta dig tillbaka och njuta av utsikten!

West Glamorgan Archive Service
Gå till ditt förflutna vid West Glamorgan Arkiv erbjuder fri tillgång till många familjehistoria resurser, inklusive härkomst, hitta mina tidigare och 1911 folkräkningen webbplatser.För att hitta dyka vår mer bara upp vid arkiven i Civic centrum under öppettider.

Dylan Thomas staty i Swansea Sjökvarteret
Besök Dylan Thomas Centre för den största samlingen av Dylan MINNESTECKEN i världen.Sedan huvudkontor till hans födelseplats Cwmdonkin enhet och upptäcka närliggande Cwmdonkin Park där Dylan tillbringade en stor del av sin barndom.

Festlig Swansea
Få i festlig anda och njut av julen i Swansea.Bläddra runt på julmarknader och njut av dagliga underhållning i November och December.

Swansea Tourist Information Centre är Plymouth Street, Swansea SA1 3QG och kan kontaktas på Tel: 01792 468321 eller e-post: tourism@swansea.gov.uk


Bästa tillgängliga Swansea färja biljett prisgaranti

Bästa Swansea Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Fastnet Ferry Line passagerare och car ferries biljettpriset till och från Swansea.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Swansea färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Swansea färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Swansea Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Swansea Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Swansea färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Swansea vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Swansea och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här