Swinoujscie Ferry

Swinoujscie passagerare och bilfärjor

Swinoujscie passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor segling från Swinoujscie till Ystad.

Jämför alla tillgängliga Swinoujscie färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Swinoujscie bilen och passagerare Färjebiljetter segling till och från Swinoujscie, Ystad med Polferries eller Unity Line ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Swinoujscie Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Swinoujscie färjor
Biljett priser & bokning


Boken Swinoujscie Färjebiljetter
med Polferries eller Unity Line för färjor segling från Swinoujscie till Ystad online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Swinoujscie passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Swinoujscie biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Swinoujscie

Staden Swinoujscie bygger på flera öar mellan Östersjön och Szczecin bukten, på gränsen mellan moderna Polen och Tyskland.Legenden att de två största öarna (Usedom och Wolin) var stenar kastades av den germanska Gud Wotan vid en gigantisk ORM som hotar att tömma havet till hans törst är avstängd.Ormen blev floden Oder, vars mun öppnas innan de två öarna.

Swinoujscie är idag en av Polens mest kända och populära semester skidorter med breda sandstränder, många parker och olika former av underhållning.Det är en daglig färja tjänst mellan Swinoujscie och Sverige, Tyskland och Danmark och den danska ön Bornholm sommaren tjänst.Swinoujscie har en befolkning på omkring 45 000 människor.

Ferry Terminal  ligger i hamnområdet stad i Świnoujście längs Świna mynning i Östersjön.Terminalen har mycket bra mark (väg och järnväg) och inre vatten transport anslutningar (genom Odra River och inre kanaler) med Szczecin, resten av Polen och Berlin.

Swinoujscie Ferry Port

Swinoujscie Ferry Terminal erbjuder 24 timmars service varje dag.

Ferry terminal services inkluderar:

  • Omfattande service av havet färjor, ro-ro-fartyg och fritidsbåtar
  • Trafik persontrafik
  • Lastning och lossning av bilar, lastbilar, släpvagnar och järnvägsvagnar på och från ro-ro-fartyg
  • Förvaring och lagring av exporterade och importerade motorfordon och andra varor.

Tullklarering, pass kryssrutan och vidarebefordran klarering tjänster finns i terminalen.Andra faciliteter på terminalen inkluderar ett hotell, en post-office, restauranger och inhemska mark nätoperatörstjänster.

Swinoujscie turistattraktioner

Den mest populära turist attraktioner och platser woorth besöker är:-

Det gamla rådhuset hus Museum av Deep Sea Fishing.Utställningar omfattar historiska havsfiske, havslevande djur, staden och dess region och gamla navigationsutrustning.

Angel's Fort , byggda från 1845-1858, är en replik av Hadrianus Mausoleum (Castel Sant'Angelo i Rom).

Konserter och konstutställningar hålls vid västra fortet.Byggda mellan 1843-1863, har det varit moderniserats några gånger i förflutna.Från efter andra världskriget fram till 1962 var det ett högkvarter i Röda armén.

Kristi 1700 kung kyrkan  i centrum av staden uppfördes på platsen för ett Gothic tempel.En trä fartyget replik är i främsta mittskeppet.Orgel konserter presenteras under sommaren.

Neo-Gothic kyrkan Helige har mor "Stella Maris" glasmålning windows stort konstnärligt värde.Det uppfördes i slutet av 1800-talet.

"Bra"  ett konserverade torn i en protestantisk kyrka skadas under andra världskriget och revs efteråt.

Ett härbärge byggdes 1942 har utställningen "Stan igår och nu", presentera bilder på den stadens historia och andra utställningar.

Stawa Młyny byggs en navigering ledstjärna i form av en väderkvarn på 1800-talet vågbrytare.

Fyr , byggdes 1858, är 68 meter en av de högsta beacons på Östersjön.

Östra fortet , eller Gerhard's Fort, är en av tre bevarade forten från 1800-talet.En utställning inuti byggnaden presenterar historien om stadens forten, liksom objekt som återfinns där.

Distriktet Karsibór innehåller en evangelisk cemetery i första halvan av 1800-talet.

Den gotiska kyrkan från 1400-talet innehåller ett altare från 1400-talet och en predikstol från 1600-talet.

Ett monument hedrar minnet av Royal Air Force piloterna sköt ner medan räder hamnen mål i April 1945.

Karsiborska Kępa,  en ö nära staden, innehåller en fågel fristad med cirka 140 arter.


I SWINOUJSCIE hamn Det grundades 1729, Staden började utveckla som en upptagen sea-worthy port och under 1800-talet blev det ett modernt spa och en badplats utväg.

 


Bästa tillgängliga Swinoujscie färja biljett prisgaranti

Bästa Swinoujscie Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Polferries eller Unity Line passagerare och car ferries biljettpriset till och från Swinoujscie.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Swinoujscie färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Swinoujscie färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Swinoujscie Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Swinoujscie Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Swinoujscie färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Swinoujscie vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Swinoujscie och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här