Symi Ferry

Symi passagerare och bilfärjor

Symi passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Symi till Kos och Rhodos.

Jämför alla tillgängliga Symi färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Symi bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Symi, Kos och Rhodos med GA Ferries eller Dodekanisos samarbetssystemen ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Symi Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Symi färjor
Biljett priser & bokning


Boken Symi Färjebiljetter
med GA Ferries eller Dodekanisos samarbetssystemen för färjor som trafikerar från Symi till Kos och Rhodos online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Symi passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Symi biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Symi

Symi är belägen i den södra Dodekanisos, norr om Rhodos och nära kusten i sydvästra Turkiet.Ön är drygt 13 km nord och syd och cirka 8 km öst/väst med en area på vissa 68 km2.

Symi  är indelad i distinkta områden - Yialos är den viktigaste hamnen.Chorio, bokstavligen "by", är den övre staden.Pedi Bay är i dalen nedanför Chorio, söder om Yialos.Nimborios är bay och avveckling i norr av Yialos.Det finns en liten bosättning vid Marathounda och ett större kloster komplexa vid Panormitis.

På ön Symi finns det ingen flygplats, så det enda sättet att komma dit är till sjöss.Det finns färjor från Pireus till Symi ett par gånger varje vecka, men resan tar lång tid.Det bästa alternativet är att flyga till ön Rhodos och ta det därifrån.Från Rhodos finns regelbundna färjor till Symi och de andra öarna i Dodekaneserna och det finns gott om daytrip turer som går till Symi samt.

För besökare från Förenade kungariket och Europa nås Symi antingen genom flyger till Rhodos och Kos och sedan färja båt.

Symi Ferry Port

Det finns tre färja båtar ansluter Rhodos och Symi , bil-färjorna 'Proteus' och 'Symi' och 'Aegli' bärplansbåt.Aegli lämnar från Mandraki hamn i Rhodos New Town, bilfärjor från den kommersiella hamnen utanför väggarna i gamla stan.Du kan även fånga en av dagstur båtar från Rhodos till Symi från April till oktober.De lämnar från Mandraki varje dag vid 9.00mig.Tänk på att det kan begränsningar av bagage på båtarna.Det kommer också att anslutningar från Rhodos till Symi på en stor båt, en mellan öarna färja eller en anslutning i Dodekanisos med Pireus.Dessa tar dock mycket längre tid.Dodekanisos Express bärplansbåt driver också linjetrafik mellan Dodekanisos öarna under säsong.Dessa båtar lämna från Kolona.Resan tar en timme.

Färja båt och bärplansbåtar driva två gånger hämtningar per trafik mellan Pireus och Rhodos via Symi ön som tillhandahålls av GA Ferries.Denna tjänst erbjuds vanligtvis inte under vintern så kontrollera bokning motorn ovan för mer information.

Sevärdheter i Symi

Symi hamnen : Katarinettes på hamnen framsidan är där tyskarna undertecknat överlämnandet av Dodekanisos i slutet av andra världskriget.Lite längre finns tillsammans mot bron en replik av Lindos fartyget med ett krigsmonument.Nautiska Museum är på baksidan av Stans torg och lätt identifierbara genom kanon utanför.Öppna tisdag till söndag från 10.00 till 14.00.

Town Square  är en av handelsplatser för Symi Festival.St.John's Church har en intressant begravningsplats samt en fin, nyligen restaurerade pebble innergård som också är en Festival Arena, som är den närliggande Petrides skolan.Kataratkis, en brant vandringsleden på baksidan av hamnen mot slottet och Chorio, var den antika vägen ansluter byn med hamnen innan Kali Strata byggdes på 1800-talet.Kali Strata startar på baksidan av en ruta i det sydvästra hörnet av hamnen och är ca 350 steg upp till Chorio, med intressant 1800-talet herrgårdar kantar vägen.

Sevärdheter i Chorio, området "by" : Kali Strata öppnas i Syllogos Square (också en Festival Arena), från baksidan av som en väg leder runt bakom slottet och Lemonitsa kyrkan.Det finns spektakulär utsikt över hamnen och vägens ansluter till slut upp med toppen av Kataraktis, den ursprungliga trappan ansluter Yialos till Chorio.

Slottet återuppbyggdes av Knights St.John i början av 1400-talet på platsen för en mycket äldre fästning.Det överlevde i kondition fram till andra världskriget, när det användes som en axel ammunition butik.Det har blåst upp, förstör slottet och kyrkan av antagandet som var inom dess väggar.Delar av murarna kvar och det finns en plakett synlig, hedra minnet av Filibert de Niallac, the Knight franska Grand Master.

Fortsätter vidare längs Kali skikt, gamla Apoteket har återställts och hus en intressant samling av franska medicin krukor och andra paraphanelia.Museet är ytterligare, i gamla Chorio.Följ vägskyltar.Öppna tisdag till söndag från 10.00 till 14.00 och innehåller många intressanta artefakter.Chatziagapitos House, en renoverad 1700-herrgård finns i närheten och är öppen under museum timmar.

Det finns många gamla kyrkor och kloster ses.Några av de mest tillgängliga beskrivs här: kyrkan av Constantinos och Eleni på södra sluttningarna av Vigla längs väg som Panormitis har trädgårdar, terrasser och en brunn.Det finns oftast någon där under sommaren.Klostret av ärkeängeln Michael vid Roukouniotis byggdes av knights of St.John på 1300-talet på ruinerna av ett viktigt 5: e århundradet kloster, som i sin tur byggdes på resterna av ett förkristna tempel.Klostret i Sotiris Megalos, strax innan vägen sänker sig till Panormitis, är mycket pittoresk och spektakulära vyer.Det finns en skylt bokfört promenad till en gammal Weingut och ruinerna av gamla vin pressar.

Klostret av ärkeängeln Michael vid Panormiti s, är öns mest kända kloster.Den ursprungliga kyrkan St.Michael byggdes omkring 450 AD på platsen för ett gammalt tempel till Apollo.Det innehåller en strålande ikon av ärkeängeln och två intressanta museet avsnitt.Övernattning kan ordnas.Det finns andra kyrkor och kloster av intresse som är bäst besökte som del av en organiserad utflykt eller med båt eftersom mul tillgång är svårt, eller för Nimos, omöjligt.

Att komma runt Symi

Symi bussen en timme shuttle från hamnen till byn och ned till Pedi Bay upp till 11-tiden på natten.Luftkonditionerade och mycket tillförlitliga.Det finns också en tidig morgon Buss tidtabell som Panormitis-check som scheman varierar beroende på tid på året.Båda bussarna lämnar från busshållplatsen på högra delen av hamnen.Det finns fem taxibilar återigen baserat på den högra sidan av hamnen, längst resan de gör är nere på Panormitis i södra delen av ön.Bil och moped hyra är lätt tillgängliga i hamnen och Pedi Bay.

Regelbundna vatten-taxi lämna hamnen på morgonen att färja turister till stränderna runt ön-vissa stränder kan nås till fots; Kontrollera vår strand guide för mer detaljer.Under sommaren finns det dagliga runda ön kryssningar eller kortare resor för grillar och simning vid mer avskild vikar och stränder.Båtarna visas detaljer och priser i hamnen bredvid vatten-taxibilar.Små båtar finns också att hyra.

 


Bästa tillgängliga Symi färja biljett prisgaranti

Bästa Symi Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga GA Ferries eller Dodekanisos samarbetssystemen passagerare och car ferries biljettpriset till och från Symi.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Symi färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Symi färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Symi Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Symi Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Symi färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Symi vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Symi och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här