Syros Ferry

Syros passagerare och bilfärjor

Syros passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljetter reservationer och information för ferries segling från Syros Amorgos, Aegiali, Katapola, Anafi, Andros, Astypalea, Donoussa, Folegandros, Ios, Iraclea, Kea, Kimolos, Kithnos, Kos, Koufonissi, Lavrio, Leros, Milos, Mykonos, Naxos, Paros, Patmos, Pireus, Rhodos, Santorini, Scinousa, Sikinos, Thirassia och Tinos.

Jämför alla tillgängliga Syros färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Syros bilen och passagerare Färjebiljetter segling till och från Syros, Amorgos, Aegiali, Katapola, Anafi, Andros, Astypalea, Donoussa, Folegandros, Ios, Iraclea, Kea, Kimolos, Kithnos, Kos, Koufonissi, Lavrio, Leros, Milos, Mykonos, Naxos, Paros, Patmos, Pireus, Rhodos, Santorini, Scinousa, Sikinos, Thirassia och Tinos med ANEK Lines, Blue Star Ferries eller Egeiska Speed Lines färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Syros Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Syros färjor
Biljett priser & bokning


Boken Syros Färjebiljetter
med ANEK Lines, Blue Star Ferries eller Egeiska hastighet rader för färjor segling från Syros Amorgos, Aegiali, Katapola, Anafi, Andros, Astypalea, Donoussa, Folegandros, Ios, Iraclea, Kea, Kimolos, Kithnos, Kos, Koufonissi, Lavrio, Leros, Milos, Mykonos, Naxos, Paros, Patmos, Pireus, Rhodos, Santorini, Scinousa, Sikinos, Thirassia och Tinos online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Syros passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Syros biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Syros

Syros kanske är den enklaste ön i Kykladerna att komma till från Pireaus.Det finns en ferrry lämnar varje dag vid runt 7: 30 am året runt och under sommaren flera mer under dagen och ibland på kvällen.Syros är huvudstad i Kykladerna så det finns anslutningar till alla öar men vissa kan endast vara en eller två gånger i veckan.

Highspeed färjor tar ca 2 timmar från Pireaus, regelbundna färje omkring fyra och ett halvt.Eftersom de är på är samma färja linje Syros en bra ö att kombinera med Mykonos och Tinos.

Det finns också bra färjeförbindelser Paros, Naxos och Santorini på sommaren.NEL färjor Panagia Hozoviotissa och Panagia Tinou gör denna väg.De är gamla och långsam men om du är den typen som gillade de gamla färjorna med deras trä däck och klassisk design du förmodligen njuta av resan eller åtminstone en del av den.Det tar sex timmar att komma från Kea till Syros men rök var bara kommer ut ur en tratt så kanske de försökte spara bränsle eftersom det inte fanns endast om ett dussin människor på båten.

Det finns också färjeförbindelser till öarna Dodecanesos ett par gånger i veckan samt Samos och Ikaria.

Syros Ferry Port

Det smarta med sidoanteckningarna om Syros är att den har allt en grekisk ö bör ha: fina stränder, krogar och barer, men det har inte alltför anpassats till turism.Anledningen är att det är administrativt centrum i Kykladerna, så ekonomin gör tillräckligt bra för människor att inte vara alltför desperat för turism.

Det har också den för Grekland mycket ovanlig egenskap att halva befolkningen är katolik.Trots att ön är mycket hårda, människor växa grönsaker, göra vin och föder upp djur.De också bygga skepp och göra tyg, varven av Syros är en av de viktigaste faktorerna som hjälper näringslivet i ön.Syros är också känd för sin loukoumia (den grekiska versionen av turkiska glädje godis) som exporteras till Grekland och många länder.Syros är den huvudsakliga administrativa ön Cyclades prefektur och ön är ett populärt semestermål för greker och utländska turister.

Historia :
Syros har varit bebodd sedan stenåldern.Vi vet inte vilket var den första människor att bosätta sig här, men det kunde ha varit fenicierna.Homer nämnde ön och kallade det Siriin.

Legenden att den första invånaren, Koeranus ("blixt"), kom till ön ridning på baksidan av en delfin efter att hans skepp hade sjunkit.

På Syros äldsta Akropolis i Kykladerna har hittats.

Den mest slående på ön är det venetianska inflytandet.Precis som de flesta av de cykladiska öarna, venetianerna kom hit i början på 1200-talet, och var att stanna tills turkarna tog över 16 under-talet.

Att se
De kapital Ermoupolis, eller drottningen av Kykladerna, är ganska som många nyklassisk byggnader belägna på ett amphitheatrical sätt.På torget finns en staty av frihet hjälte amiral Andreas Miaouli.

Apollo Theatre i Ermoupoli är en mini kopia av La Scala i Milano.Staden har också mycket intressanta kyrkor, till exempel Agios Demetrios, Treis Hierarches och Ag Nikolas.Det finns också ett arkeologiskt museum samt ett intressant bibliotek.

Du bör också prova att komma till Ano Syros, en liten by i medeltida stil.Här kan du besöka den katolska katedralen of St George och kloster av jesuiterna och Capucins från 1700- och 1600-talet respektive lite längre bort.Här finns även ett museum tillägnat Markos Vamvakaris, en kompositör av traditionella Rebetika musik.Det finns musikfestivaler varje sommar i denna by.
Vid Halandriani och Kastri finns arkeologiska utgrävningar där Neolitiska bosättningar har hittats.Stalaktit grottan Agios Stefanos är också värt ett besök.

Den mest slående på ön är det venetianska inflytandet.Precis som i de flesta av de cykladiska öarna, venetianerna kom hit i början av 1200-talet, och stannade till den turkiska invasionen av 1500-talet.Som ett resultat av är många människor av Syros katoliker.

Vad gör :
Det finns vattensporter i många stränderna på ön.Du får inte missa solnedgångar från Syros.I Ermoupolis du går för promenader, beundra byggnaderna som stadshuset bygga, Miaouli Square, teatern och allmänna bibliotek.I Ermoupolis finns det också en sommar biograf.

Syros stränder kuster på söder och väster sida anses allmänt ha de bästa stränderna.Galissas beach är en mycket vacker sandstrand, Vari, Finikas Bay och Gialos är också populära stränder utan är överfulla.Det är värt att försöka några av dem.För familjer med barn Ag Nikolaos rekommenderas Ermoupolis och Ambela.

Nighttlife
De flesta av nattlivet ligger i Ermoupolis.Det finns många barer och klubbar i det, men de partying är mer avslappnad än på "vildare" öar.

Livsmedel
De flesta krogar i Ermoupolis, och du kan njuta av både grekisk och italiensk mat här.Det finns också ställen att äta på Galissas, Poseidonia och Kini t.ex.St Michali osten är en lokal specialitet, och det finns också syriska vin.Ge de lokala sötsaker som loukoumia, mastihi, halvadopites, prova samt.

Shopping :
Det finns många butiker i Ermoupolis, och du kommer att kunna hitta allt från moderna kläder till souvenirer, keramik och mattor.

Att komma runt
Det finns goda förbindelser till många av byarna och stränder genom de lokala bussarna.Det finns också taxibilar och platser att hyra ett fordon.

Tvillingarna :
Den närmsta flygplatsen för Charterflyget är på Mykonos, och därifrån kan du få färja båten som tar ca 1 timme.Det är en god idé att stanna på Mykonos den sista natten, i händelse av dåligt väder.Lungt det bästa sättet är att komma till Syros är med färja från Pireus, nästan alla färjor till Cyclades och några Dodekanisos stopp i Syros.

 


Bästa tillgängliga Syros färja biljett prisgaranti

Bästa Syros Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga ANEK Lines, Blue Star Ferries eller Egeiska Speed Lines passagerare och car ferries biljettpriset till och från Syros.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Syros färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Syros färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Syros Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Syros Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Syros färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Syros vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Syros och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här