Tallinn Ferry

Tallinn passagerare och bilfärjor

Tallinn passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Tallinn till Helsingfors, Mariehamn och Stockholm.

Jämför alla tillgängliga Tallinn färja biljettpriser i realtid och boka de billigaste tillgängliga Tallinn bil och passagerarfartyg Färjebiljetter segling till och från Tallinn, Helsingfors, Mariehamn och Stockholm med St Peter Line, Tallink Silja eller Viking Line Ferry färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Tallinn Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Tallinn färjor
Biljett priser & bokning


Boken Tallinn Färjebiljetter
med St Peter Line, Tallink Silja eller Viking Line Ferry för färjor som trafikerar från Tallinn till Helsingfors, Mariehamn och Stockholm online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Tallinn passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Tallinn biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Tallinn

Med en fantastisk konsert följt av två spektakulära fyrverkerier på nya Year´s natten blev Tallinn den officiella europeiska kapital av kultur 2011.I samma ögonblick Estland konverteras från krona till euron och är blev medlemmen 1600 Euro i Europeiska unionen.

Ett hav kostar kapital, en sällsynt pärla i norra Europa i viken, som är Tallinn.Med en av de mest helt bevarade medeltida städerna i Europa är en värdefull stad på UNESCO: S världsarvslista.

En gång en medeltida hanseatiska staden och under långa perioder i historien som domineras av tyskarna, svenskar och ryssar, Tallinn idag innehåller massor av inflytande från dessa dagar men fortfarande lyckas behålla en estnisk soul och identitet.Detta är inte ett stort kapital, befolkningen i Tallinn är drygt 400 000, men det har allt.En mycket rika kulturella och trevlig atmosfär, och många intressanta sevärdheter som utforskas.

Tallinn är en viktig baltiska hamnen med regelbundna schemalagda passagerare och bil färjetrafik från Helsingfors, Mariehamn och Stockholm drivs av St Peter Line, Tallink Silja eller Viking Line.

Tallinn är en modern stad med extra ordinarie verksamhet, telekom och Internet lösningar.

Tallinn Ferry Port

Tallinn är en unik blandning av de mycket gamla och mycket modernt.Staden vaknade upp från en mer än femtio yearlong sömn bakom järnridån till dess födelse oberoende om 20 augusti 1991.Sedan dess har staden vuxit på ett smakfullt och blygsamt sätt.Det finns en mängd historiska byggnader att utforska samt vackra Parker och sevärdheter.Massor av intressanta byggnader kvar från perioden tsarens utträdande Tallinn historia.
Tallinn har historiskt bestod av tre delar, och det kan vara bra att ha denna distinktion i åtanke vid besök i staden.

Historiska centrum området är nu uppdelad i så kallade lägre stad (med rådhuset - Rataskaevu plats – och landmärke i Tallinn – himlen hög St.OLAF´s kyrkan) och den övre staden med Toompea slott och hög Hermann Tower.

Toompea (Domeberg), kallas också "Cathedral Hill" blev säte för de centrala myndigheterna: första danska befälhavare, sedan komturs av tyska orden, senare svenska och ryska guvernörer.Tills 1877 Toompea var en separat stad (Dom zu Reval), aristokratin, hemvist och i dag är centralort i den estniska regeringen, liksom många ambassader och gruppboende.Borgmästare turistattraktioner i denna del av staden är slottet (Castrum Danorum), tillsammans med två katedraler – en ortodox och en luthersk.

Gamla stan , som är den gamla hanseatiska staden hade sina egna, separata från Cathedral Hill, administrationen fram till slutet av 1800-talet.Det var ett viktigt centrum för den medeltida handeln i denna del av Europa, där den växte välmående.Stadshuset - Rataskaevu plats – och landmärke i Tallinn – the sky high St.OLAF´s kyrka, är tillsammans med torn och stadsmurarna, bland det mest populära turistattraktioner.Etniska Ester ersatte lokala baltiska tyskarna som majoriteten bland invånarna i Tallinn först ungefär i mitten av 1800-talet.Ester bosatte sig söder om gamla stan.

I Kadriorg , ca 2 km öster om centrum, det finns en annan - förutom Nevskij-katedralen och St.Nicholas' ortodoxa kyrkan - rest av tsarens Ryssland som styrde Tallinn under två århundraden.Sommarresidens för tsar Peter stort, en magnifik, överdådiga palats, är ett mycket bra exempel på den norra barocken.Idag inrymmer det en del av Museet för modern konst.

 


Bästa tillgängliga Tallinn färja biljett prisgaranti

Bästa Tallinn Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga St Peter Line, Tallink Silja eller Viking Line Ferry passagerare och car ferries biljettpriset till och från Tallinn.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Tallinn färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Tallinn färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Tallinn Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Tallinn Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Tallinn färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Tallinn till våra lägsta tillgängliga biljett pris.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive till Tallinn och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här