Tanger Ferry

Tanger passagerare och bilfärjor

Tanger passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Tanger till Algecira, mest, Genua, Livorno, Sète, Tarifa och Valencia.

Jämför alla tillgängliga Tanger färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Tanger bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Tanger, Algecira, mest, Genua, Livorno, Sète, Tarifa och Valencia med Acciona, FRS Ferries, Nautas, Comanav, Comarit, Grandi Navi eller Grimaldi Ferry linjer ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Tanger Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Tanger färjor
Biljett priser & bokning


Boken Tanger Färjebiljetter
med Acciona, FRS Ferries Nautas, Comanav, Comarit, Grandi Navi eller Grimaldi Ferry rader för färjor segling från Tanger till Algecira, mest, Genua, Livorno, Sète, Tarifa och Valencia online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Tanger passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Tanger biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Tanger

Tanger har länge varit romanticized av konstnärer, poeter och författare som har kommit fram till dess upptagen stränder söker äventyr.

Tanger är porten till Afrika för många resenärer.Kryssningsfartyg docka ofta det på sin väg från Atlanten till Medelhavsområdet och resenärer i Europa tycker att det är lätt att ta en snabb färja från Spanien till porten Tanger.

Tanger  har ett brett utbud av boende och platser att bo variera från billig och sleazy, utmärkta Riads.

Tanger är inte en avkopplande plats att besöka, så att hitta ett bra hotell som erbjuder lite andrum från hustle, verkligen gör ditt besök trevligare.Kontrollera att du bokar din första natten i förväg, det finns massor av hustlers i Tanger som erbjuds att visa dig till ett hotell.

Den bästa tiden att besöka Tanger September till November och mars-maj.Vädret är perfekt, inte för varmt och turistsäsongen är ännu inte i full gång.

Tanger Ferry Port
Tanger färjor 

Tanger är bara en kort ferry ride från Spanien och gateway till resten av Marocko, oavsett om du reser med buss eller tåg.

 • Algeciras (Spanien) till Tanger (Marocko)
  Algeciras till Tanger är den populäraste vägen till Marocko.Hög hastighet färjor resor nästan varje timme, året runt och tar cirka 30 minuter för att passera.Det finns också långsammare färjor som är lite billigare.En tur-och returresa biljett för en mul passagerare, på en hög hastighet färja.
 • Tarifa (Spanien) till Tanger (Marocko)
  Hög hastighet färjor lämna varannan timme från Spaniens Vindsurfing kapital, Tarifa och ta 35 minuter att komma till Tanger.FRS erbjuder bra service på denna rutt.
 • Barcelona (Spanien) till Tanger (Marocko)
  Detta är inte en populär väg, utan praktiskt om du vill undvika att resa ned till södra Spanien.Grand Navi är det företag som driver dessa färjor.Färjor tar 24 timmar att komma till Marocko och 27 timmar på en tur-och returresa.Det är vanligen bara en färja schemalagda per dag.
 • Färjor från Italien och Frankrike till Tanger
  Du kan även fånga en färja till Tanger från Italien (Genoa), Gibraltar och Frankrike (Sete)
Att se i Tanger

Tanger har inte helt vanliga charm i 1940- och 1950-talet när du skulle gnida axlar med Truman Capote, Paul Bowles och Tennessee Williams, men om du ge det en tid och ignorera turisten erbjuder, det kommer att växa på dig.Tanger är en intressant, kosmopolitiska mix av afrikanska och Europeiska influenser.Det är en hamnstad och hamnstäder alltid grov runt kanterna.Tanger är inte mycket trevliga på natten.

Liksom många städer i Marocko, är en gammal stad (Medina) och en ny stad (Ville Nouvelle). 

Medina --Tanger Medina (gammal muromgärdad stad) är en livlig plats, dess gränderna är fyllda med butiker, te-hus och bordeller (det är en hamnstad ju). Turist mångsysslare är rikligt här, om detta är din enda stopp i Marocko, köpa bort.Men om du planerar att fortsätta resa i Marocko, hittar du bättre erbjudanden på andra håll.

Den amerikanska legationssekreterare -Marocko blev den första nationen att erkänna amerikansk självständighet, och USA upprättat en diplomatisk beskickning i Tanger 1821.Nu finns ett museum, amerikansk legationssekreterare i sydvästra hörnet av medina och värt en titt.Museet inrymmer vissa fascinerande konst inklusive ett rum som är tillägnad Paul Bowles, och verk av Eugene Delacroix, Yves Saint Laurent och James McBeay.

Place de France -är hjärtat av ville nouvelle och den sociala kontaktpunkten för medelklassen i Tanger.Ett bra ställe att smutta på vissa te och njuta av havsutsikt är mycket rekommenderade Terrasse des Paresseux strax öster om platsen.

Kasbah -Kasbah ligger högt på en kulle i Tanger med några bra utsikt över havet.Gamla sultanens palats (byggd på 1600-talet) ligger inom den Kasbah väggar, kallas Dar El Makhzen och är nu ett museum som hus fina exempel på marockanska konst.

Grand Socco Ett stort torg vid huvudentrén av medina är en upptagen transporter nav och ett bra ställe att titta på kaoset i trafiken, vagnar och människor gå omkring sina dagliga rutiner.

Stränder -stränderna närmast stad är ganska smutsiga, är vattnet.Hitta bättre stränder ca 10 km väst, out of town.

Att komma runt Tanger
Det bästa sättet att komma runt Tanger är antingen till fots, eller i en petit taxi.Kontrollera att drivrutinen används mätaren korrekt.Grand taxibilar är mycket dyrare och du har att förhandla om kursen i förväg.Naturligtvis kan du alltid få en personlig guide genom ditt hotell eller boka dag turen innan du kommer till Tanger.

 


Bästa tillgängliga Tanger färja biljett prisgaranti

Bästa Tanger Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Acciona, FRS Ferries, Nautas, Comanav, Comarit, Grandi Navi eller Grimaldi Ferry linjer passagerare och car ferries biljettpriset till och från Tanger.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Tanger färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Tanger färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Tanger Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Tanger Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Tanger färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Tanger vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive till Tanger och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här