Tarifa Ferry

Tarifa passagerare och bilfärjor

Tarifa passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Tarifa till Tanger Ville.

Jämför alla tillgängliga Tarifa färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Puerto de Tarifa bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Tarifa, Tanger Ville med FRS Ferry Line färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Tarifa Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Puerto de Tarifa färjor
Biljett priser & bokning


Boken Puerto de Tarifa Ferry biljetter
FRS Ferry rad färjor segling från Tarifa till Tanger Ville online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Tarifa passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att erhålla en Puerto de Tarifa färja biljettpriset och boka din biljett för färja säkert online, vänligen använd i realtid ferry bokning formuläret till vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Puerto de Tarifa

Puerto de Tarifa är där havet möter havet, bergen torn där över den jungfruolja kusten Costa de la Luz, och där du kan gå på den långa vit sandstranden eller klättra på sanddyner utan att stöta i en annan person.

Världsberömd för sin vind- och kitesurfing, det är den idealiska platsen för att kombinera ett tillbakalutat semester med aktiv sport eller valar och delfiner som tittar på en dagstur till Tanger (Marocko) eller ett besök i de förtjusande, typiska spanska vita byarna i närheten.

FRS hög hastighet färjor göra 35 minuten resa till Tanger, Marocko.Det finns många snabba bärplansbåtar dagligen på FRS Ferry Serice från Tanger.Du gå igenom tullen ater stiger med färjan är gratis bussar som väntar i en parkeringsplats till Algeciras.Lokala bussar kör även till Cádiz och Algeciras, där du kan ansluta med bussar för andalusiska städerna Sevilla, Córdoba och Granada.

Puerto de Tarifa Ferry Port

Tarifa I s beläget mellan de bästa golfcourses i Europa, vid Atlanten sidan hittar du Dehesa Montenmedio och Benalup golf & country club.Båda kurserna ställs i en naturlig envoirement.Vid Mediterranea sidan hittar du endast länkar kursen här i den södra, Alcaidesa Golf club.Den världen berömda Valedrrama sv Sotogrande.

Även vid Högbelastningstider är Tarifa en attraktiv, tillbakalutade stad.Relativt okänd tills för 15 år sedan, det är nu ett vind- och kitesurfing Mekka, med några av de allra bästa villkor i Europa för dessa sporter.Stränderna har rena, vita sanden, och inåt landet landet är grönt och rullande.

Gamla stan  har smala gatorna, vitputsad hus och CSS blommor.En höft Castille, internationella scen med en eklektisk gäng av restauranger, barer och logi har växt upp runt surfa folkmassan.Det enda negativa – är men inte för surfare – vinden; för en stor del av året blåser antingen levante (easterly) eller poniente (westerly), vilket är förödande för en avslappnad sitta på stranden och tröttande om du helt enkelt vandrade runt.Augusti, kan dock fortfarande blessedly.

Maten är generellt bra i Tarifa -speciellt fisk.Försök för de platser fyllda med lokalbefolkningen.De är i allmänhet lätta att plocka från turister (både spanska och utländska). Några av de bästa platserna i Tarifa råkar också vara det billigaste.Glöm inte att prova den lokala tonfisken, svärdfisk och, särskilt, den "Tortillas de camarón", typisk för kusten Cadiz."Ortigas" (hav nässlor) är en annan lokal specialitet.

Den bästa restaurangen i den gamla staden kallas Mandragora, beläget på Independencia (en liten gränden mellan staden väggen och katedralen). Det är inte billig, men maten var bäst vi hade i Spanien, och den är fylld med lokalbefolkningen.

Det finns en restaurang nära en by Facinas, några kilometer norrut från Tarifa.Följ bara väg till Cádiz och i ca 10-12 km kommer att finnas en rätt övergå till Fasinas (vilket i sin tur är en vacker en spridning på en foten i form av ett kors) med knappt märkbara tecken.Denna restaurang är belägen strax innan byn dvs.en kilometer eller två från huvudvägen.Det är en kött restaurang med extremt läckra rätter, särskilt kött som och mycket trevlig waitstaff.Delarna är rika och generös.Priserna är ca 25-30 euro med vin (35 tops till full du helt), för två personer.Platsen är ibland (huvudsakligen på helger) späckad med lokalbefolkningen tittar på fotboll matchar på TV eller med samtalen till varandra.Det si en av den bästa restaurangen i denna region.Ingen pratar engelska, så var beredd.

Porten Tarifa  lockar fler och fler passagerare varje år.Tanger ses ofta som en förlängning av Costa del Sol och en dag resor till Tanger är mycket populära och många resebyråer erbjuder guidade turer.Tarifa är en magisk stad bor en känsla av äventyr.

 


Bästa tillgängliga Tarifa färja biljett prisgaranti

Bästa Puerto de Tarifa Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av FRS Ferry Line passagerare och car ferries biljettpriset till och från Puerto de Tarifa.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Tarifa färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Puerto de Tarifa färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Tarifa Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Tarifa Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Puerto de Tarifa färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Tarifa vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Tarifa och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här