Tjära Ferry

Tjära passagerare och bilfärjor

Tjära passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Tars till Spodsbjerg.

Jämför alla tillgängliga tjära ferry biljettpriser i realtid och boka billigaste tillgängliga Tars bilen och passagerare Färjebiljetter segling till och från tjära, Spodsbjerg med Langelandstrafikken Ferry Line ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för tjära Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Tjära färjor
Biljett priser & bokning


Boken Tars Färjebiljetter
med Langelandstrafikken (Langelands Færgen) Ferry Line för färjor segling från Tars till Spodsbjerg online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Tars passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en bok om tjära färja biljettpriset och din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om tjära

Tårs är en dansk by med en befolkning på 1,994 (1 januari 2011) belägen i Vendsyssel, norra Jylland.Tårs är en del av Hjørrings kommun.

Namnet på byn härstammar troligen från den nordiska guden Thor.Området var i 1264 nämns som Thorse, vilket skulle kunna innebära Thors fristad.

Vid Tårs ferry terminal Du kan parkera din bil, köpa biljetter och stretch dina Ben medan du vänta på färjan och fortsätta din resa med buss, tåg eller taxi.Läs om Tårs ferry terminal och det lokala området i menyn till vänster.

Spodsbjerg-Tårs färjan ansluter de södra regionerna i Danmark dividerat med den stora Bält.Färja från Spodsbjerg på ön Langeland gör det möjligt att ta en genväg från Fyn och Lolland Falster och ytterligare till Själland eller Tyskland.

Tjära Ferry, Danmark

Från Tårs onLolland tar färjan mul passagerare, bilar, motorcyklar, mopeder och cyklar till Spodsbjerg på Langeland.Den passage med LangelandsFærgen är 45 minuter.

Passerar den stora Bält från Spodsbjerg till Tårs – eller motsatt riktning – tar ca 45 minuter och görs ombord på färjorna Odin Sydfyen (ovan) eller Frigg Sydfyen, som erbjuder per timme service i dagtid hela år lång.Färjorna avvika både Spodsbjerg och Tårs 15 minuter tidigare timme.På sommaren av 2012 förväntas två nya färjor gå i bruk mellan Spodsbjerg och Tårs.

Spodsbjerg-Tårs färjan  är en viktig del av Highway 9 mellan Odense på Fyn och Nykøbing Falster på Falster.Highway 9 är motorväg mellan Odense och Svendborg på Fyn, men från Svendborg till Spodsbjerg över öarna Tåsinge och Langeland, Highway 9 är en två lane landsväg med mycket trafik, så förväntar sig minst 30 minuter av körtiden från Svendborg till Spodsbjerg på Langeland.

Detta avsnitt av Highway 9 är av hur mycket natursköna och korsar två av Danmarks stora broar, Svendborgsund bron från Svendborg till ön Tåsinge och Langeland bron, en klassisk arch bro mellan den lilla ön Siø och Langeland.Highway 9 på Lolland är också för det mesta en två lane landsväg, men majoriteten av Highway 9 på Lolland är rak som en pil med knappt några små städer och en Hastighetsgräns 90 km/h.

Vid mycket sällsynta tillfällen när stora Bältbron stängdes på grund av fallande is från kablar på hög bron var Spodsbjerg-Tårs färjan bara anslutningen mellan östra och västra Danmark – tillsammans med färja vägar över Kattegatt mellan Jutland och Zeeland.

Tourist information Centre
Turistbyrån Nakskov Turistbureau har broschyrer och massor av nyttig information om Lolland-Falster.Turistbyrån ligger vid Axeltorv 3, 4900 Nakskov.Ta en titt på deras hemsida, där du hittar en mängd inspiration!

Cykling helgdagar
Om du är intresserad av en Cykling semester, har Lolland-Falster massor att erbjuda.Besök Lolland-Falster har utarbetat flera cykel vägar både Lolland och Falster som tar dig igenom landsbygden och städerna.Klicka på länken nedan för mer information.

Langelands Færgen
Tårs-Spodsbjerg Ferry 
Plats staden Tårs 
Regionen Lolland 
Landet DenmarkContact Information telefon + 45 33 15 15 15 
Adress Tårsvej 
Tårs, Lolland 4912 Harpelunde 
Danmark


Bästa tillgängliga Tars färja biljett prisgaranti

Bästa Tars Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Langelandstrafikken Ferry Line passagerare och car ferries biljettpriset till och från tjära.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Tars ferry biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

Det osannolika du hitta samma ferry alla allomfattande Tars biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Färjebiljetter Tars bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för tjära Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Tars färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från tjära vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive tjära och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här