Tartus Ferry

Tartus passagerare och bilfärjor

Tartus passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Tartus till Venedig och Alexandria.

Jämför alla tillgängliga Tartus ferry biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Tartus bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Tartus, Venedig och Alexandria med Visemar Ferry Line ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Tartus Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Tartus färjor
Biljett priser & bokning


Boken Tartus Färjebiljetter
Visemar Ferry rad färjor som trafikerar från Tartus till Venedig och Alexandria online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Tartus passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en bok om Tartus färja biljettpriset och din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Tartus

Tartus är Syriens näst viktigaste kust efter Latakia.Det är ungefär 90 km från Homs, 251 km från Damaskus, 105 km från Hama och 90 km från Latakia.Se karta för avstånd mellan städer.

Tartus grundades av den feniciska kolonin Arwad och förblev en viktig uppgörelse genom de hellenistiska och romerska tiden.Det blev ett starkt kristna fäste och under det fjärde århundradet ett chapel men byggdes här som påstås vara den första tillägnad Jungfru Maria.

En jordbävning i 487 AD förstördes till stor del kapellet men ett mirakel vänster dess ändra mirakulöst helskinnade.Senare staden och katedralen blev attackerade av Saladin styrkor men Knights Templars försvarade den befäst staden och det rådde för att vara en Crusader stad fram till 1291.

Tartus, Syrien

Tartus är ett mycket populärt turistmål.Det har vackra sandstränder och skidorter i arkivet för besökarna.Sin rika historia är uppenbart i arkitekturen i staden.

Crusader arkitekturen exemplifieras bäst i katedralen i vår fru av Tortosa.Det fungerar nu som stadens museum.Det finns olika Syro-feniciska, romersk bysantinska, Frank och muslimska antikviteter.

Den gamla staden är i stadens historiska centrum.Det omfattar en gammal 1100-talet mur som har bidragit till att behålla charmen i den gamla staden.

I den äldre delen av staden ligger den magnifika Castle of the Templars.Byggt i sena tolfte och tidiga 1200 talet, är slottet nu främst i ruiner.Vallgrav av fästningen separerar fortfarande den gamla staden från den nya staden på norra och östra sida.

Andra attraktioner i staden inkluderar Beit El Baik Palace och Hosn Suleiman tempel.Arwad närliggande ön, den enda bebodda ön i Syrien, kan besökas härifrån.

Andra attraktioner inkluderar förutom katedralen, den gamla staden och en stadsmur som bevarar skönheten i den gamla staden.Stränderna och vattnet är rent och boende är utmärkta.Det finns många hotell och restauranger i området.

Andra attraktioner i närheten inkluderar Baniyas, Qalaat Yahmur, Qalaat Areimeh, Draykish, Qalaat Kadmous, Amrit, Safita, Crac des Chevaliers, Meshta al-Helu och klostret St.George.

Visemar färjor , en Venedig-baserade sjöfarten compan, har nyligen lanserat två nya linjer som förbinder Venedig Tartus i Syrien och Alexandria i Egypten.

 


Bästa tillgängliga Tartus färja biljett prisgaranti

Bästa Tartus Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Visemar Ferry Line passagerare och car ferries biljettpriset till och från Tartus.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Tartus ferry biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

Det osannolika du hitta samma ferry alla allomfattande Tartus biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Färjebiljetter Tartus bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Tartus Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Tartus färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Tartus vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Tartus och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här