Thessaloniki Ferry

Thessaloniki passagerare och bilfärjor

Thessaloniki passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Thessaloniki till Chios, Kalymnos, Kos, Lesbos, Sigri, Rhodos, Samos och Karlovassi.

Jämför alla tillgängliga Thessaloniki färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Thessaloniki bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Thessaloniki, Chios, Kalymnos, Kos, Lesbos, Sigri, Rhodos, Samos och Karlovassi med Blue Star Ferry Line färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Thessaloniki Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Thessaloniki färjor
Biljett priser & bokning


Boken Thessaloniki Färjebiljetter
med Blue Star Ferry Line för färjor segling från Thessaloniki till Chios, Kalymnos, Kos, Lesbos, Sigri, Rhodos, Samos och Karlovassi online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Thessaloniki passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Thessaloniki biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Thessaloniki

En stad med skiftande skönhet och gästvänliga människor.Thessaloniki har alltid varit en korsning mellan civilisationer, en plats där öst och väst möter, där stora kulturer och religioner har varit blandade.Gastronomi, evenemang, världsklass kulturarv, shopping är några av de saker som besökare kan hänge oss åt.

Att inte nämna den särskiljande student vibe som är en integrerad del av sin charm som staden värd för landets största universitetsområdet, Aristotle universitetet i Thessaloniki.

Den kompakta storleken av staden och walking avstånd närheten till topp-attraktioner gör Thessaloniki en idealisk Helgresor resmål.

Thessalonikis hamn ansluter staden med öarna Lemnos, Lesbos, Chios och Pireaus.

Även i sommar säsongen anslutningar med ön grupper av Sporaderna, Dodekaneserna och Cyclades.Four fortsättningsvis hämtningar per färjor betjänar sporadiska öarna Skiathos och Skopelos, tre Alonnisos.

Thessaloniki Ferry Port

Färjor tjäna Chios tre gånger varje vecka via Limnos och Lesbos fem gånger per vecka.En båt fortsätter varje vecka till Samos.Dodekaneserna också serveras när varje vecka, Kalymnos, därefter Kos och Rhodos). På sommaren tjäna två båtar varje vecka Iraklio, Crete.

Vad verkligen förbättrar Thessalonikis hip atmosfären, dock, är av varaktig symbolerna i sin ärorika historia, från det vita tornet på dess café-fodrad waterfront hela vägen upp till de bysantinska väggarna, strax ovanför den övre staden (Ano Poli), en förtrollande grannskap av ganska traditionella hus på lindning, fredlig gränderna.Ner är från dem imponerande konstruktioner som på 300-talet kyrkan av Agios Dimitrios (sägs vara den största i Grekland), den enorma Roman Rotunda och skulpterade Arch Galerius i Kamara, trängdes med studenter från Thessalonikis universitet.

Thessalonikis mångfald av unga människor ger den faktiskt en livlig, stilfull humör, vilket kan märkas i dess kaféer, restauranger och barer, även i sina affärer och designer hår salonger.Fortfarande beboeligt och relativt små, Thessaloniki har ingen av Atens opprobrious trafik eller smog.Sant, det är ingen budget resmål, men Thessaloniki är fullmatad med liv och bör på varje resenär färdvägen.

Om du ska betala någonstans i norra Grekland, är Thessaloniki (denna-ah-lo-nee-kih) platsen att göra det.Greklands andra stad, och dess kulturella kapital, Thessaloniki låter du hänge oss åt god mat, syndiga sötsaker ultra-chic shopping, en energisk nattliv och mer konserter, parter, konst visar och händelser än du kan hålla reda på.

Thessaloniki är hem till många museer, mestadels arkeologiska och etnografiskt.De två stora arkeologiska museerna är i centrum, under OTE tornet vid CHANTH Square.

 • Thessaloniki arkeologiska Museum.Andronikou st 6.
 • Museum av bysantinsk kultur.Stratou ave 2.Prisbelönta museet (2005 - bästa Museum of Europe). 
 • Makedoniska Museum of Contemporary Art.Ovansidan av Tivoli på Egnatia st 154 
 • Teloglion stiftelsen för konst. Provexemplarets av Aristotel University Campus Agiou Dimitriou St.
 • Olympiska museet.Tritis Septemvriou & Agiou Dimitriou St.(300 m öster Teloglion Foundation of Art). 
 • Atatürk House.Agiou Dimitriou St.
 • Museet i brunkolsvärmeverket Demetrius.Agiou Dimitriou St.
 • Statligt Museum of Contemporary Art, Thessaloniki.Kolokotroni 25, Stavroupoli distrikt.
 • Museet i White Tower Platia Lefkou Pyrgou 
 • Museum av antik grekiska, bysantinska och Post bysantinska musikinstrument.Vid Katouni 12, Ladadika grannländer.
 • Thessaloniki Museum of Photography.Harbor, Dist.lager A.
 • Museum av foto i Thessaloniki.Harbor, Dist.lager A.
 • Museum of Science.
 • Folklore och etnologiskt Museum i Makedonien och Thrakien.Vassilisis Olgas St 68.
 • Judiska museet.Agiou Mina St 13.
 • Kommunala Gallery of Art.Vassilisis Olgas St 162.

Det är också lämpligt att hålla ett öga på webbplatsen museer av Makedonien som täcker hela regionen.

Annan verksamhet

Nordligaste bysantinska väggarna i staden och delar av västra väggarna står fortfarande, som är stadens symbol - White Tower, en av 1500-talet.AD befäst torn - som är den bara överleva torn på seafront.Resten av väggarna är i pittoreska övre staden som erbjuder en spektakulär utsikt över bukten, särskilt i sen eftermiddag.Ta en promenad längs den enorma seafront promenade (ca 12 km helt och hållet). Se den romerska Forum utgrävningar.

Besök den övre staden för dess traditionella gamla hus, små kullerstensgator, bysantinska citadellet, Eptapyrgion fortet.

Mycket livlig och ungdomsinriktade international filmfestival [18] äger rum i November, den internationella mässan i September.

Under inga omständigheter bör du missa de bysantinska kyrkor byggdes mellan 5 och 1300-talet ess, såsom Agios Demetrius, (600-talet.ACE) och Agia Sofia (heliga Wisdome, 800-talet.ACE), och många vackra små i övre staden (St Nicolaos Orfanos är särskilt värt en titt för sina fresker), som finns på UNESCO: S världsarvslista.En av dem, Rotunda, började livet som en romersk Zeustemplet, byggd av ceasar Galerius, och är nästan lika gammal som Pantheon i Rom.Bredvid Rotunda, se Arch av Triumph av Galerius och ruinerna av hans palats.

Agia Sofia churchThe staden är också känd som "mor till Israel", på grund av att en gång blomstrande judiska gemenskapen här, som existerade från den romerska perioden och växte betydligt efter Osmanska riket tog i judiska flyktingar utvisas Spanien, Portugal och spanska territorier i Italien. dessa judar är kända som "Sefarderna". Grupp judarna utgjorde en betydande andel av stadens befolkning och infrastruktur fram till andra världskriget, när våren 1943, nästan alla deporterades av nazisterna till förintelseläger i Auschwitz, aldrig att återvända.Dock finns det fortfarande två synagogor, och du kan se judiska museet.

Också intressant är den turkiska offentliga bad Bey Hamam, Bezesteni (Osmanska stängd marknad för smycken och ädelstenar material) Alatza Imaret (Osmanska Fattigvård) och Hamza Bey Camii (både återställs och används för utställningar). 

Den traditionella centrala livsmedelsmarknaden, med hundratals bås som säljer kött, fisk, frukt, grönsaker (ibland kinden-av-käke, en unnerving erfarenhet för nordamerikanerna), billiga kläder och skor, blommor, örter och kryddor, mellan Aristotele Square och Venizelou street.

Aristotelous Square-den största i staden- och promenade med sina caféer och restauranger.


Bästa tillgängliga Thessaloniki färja biljett prisgaranti

Bästa Thessaloniki Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Blue Star Ferry Line passagerare och car ferries biljettpriset till och från Thessaloniki.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Thessaloniki färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Thessaloniki färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Thessaloniki Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Thessaloniki Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Thessaloniki färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Thessaloniki på vår lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Thessaloniki och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här