Thirassia Ferry

Thirassia passagerare och bilfärjor

Thirassia passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Thirassia till Anafi, Folegandros, Ios, Naxos, Paros, Santorini, Sikinos och Syros.

Jämför alla tillgängliga Thirassia färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Thirassia bil och passagerare Färjebiljetter segla till och från Thirassia, Anafi, Folegandros, Ios, Naxos, Paros, Santorini, Sikinos och Syros med Anek Ferry Lines färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Thirassia Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Thirassia färjor
Biljett priser & bokning


Boken Thirassia Färjebiljetter
med Anek Ferry rader för färjor segling från Thirassia till Anafi, Folegandros, Ios, Naxos, Paros, Santorini, Sikinos och Syros online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Thirassia passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Thirassia färja biljettpriset och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Thirassia

Thirassia  är en typisk kykladisk by med ett sätt att leva som det brukade vara före invasionen av turism.Små hus av olika färger ger ett specialtecken till dessa små bosättningar.Få människor och färre turister promenera runt de smala gatorna och vad som är gott här är lugn, traditionella tidpunkt och naturliga liv.

Den huvudsakliga bosättningen är Chora (eller Manolas), inte långt från havet och Korfos på stranden vid den östra delen, Riva, precis mittemot till Oia norr och Potamos i väst är resten.

Dagliga färjor från Santorini gå till Thirassia.Du kan ombord på en båt från Chontros eller Ammoudi Port i Oia.Båtarna sluta vid Riva viktigaste hamn och Korfos.

Besökare utforska vanligtvis Thirassia som en del av en organiserad utflykten turné som inkluderar en båttur till den aktiva vulkanen Nea Kameni och de varma källorna i Palea Kameni.

Thirassia Ferry Port

Lokala örter, dofter, ett oförstörda stranden med klart blå vatten, en fantastisk vy över Oia och vildmarken är vad ön kan erbjuda till dem som väljer att tillbringa några dagar här.

Thirassia själv är en fredlig, "steg bakåt i tiden" ö som till synes helskinnade genom turism.Takten är långsammare, vänliga islanders och atmosfären är välkomnande.Så om du en besöka ön Santorini inte Glöm att även besöka Thirassia.

Thirassia har 150 bofasta invånare, två små hamnar, en handfull pittoreska outvecklade byar och inte mindre än 21 kyrkor på den lilla ön! 

Sightseeing 

Om du iland vid hamnen i Korfos kan du bara komma åt byn Manolas till fots eller med åsna.Manolas är huvudstad i Thirassia och en underbar cliff ovanifrån Santorini och de andra små öarna-kommandon.

Manolas, är liksom alla de små pittoreska byarna i Thirassia väl värt att besöka.Med vitputsad gränderna, färgglada lilla hus och blå kupolförsedda kyrkor kan verkligen du känna den charmiga karaktären av dagar som gått.

Om du anländer till den viktigaste hamnen av Riva från Chontros eller Ammoudi kan du få till lite byarna Potamos, Agrilia och Manolas.Riva själva har en ganska sandstrand och är hem till en liten kyrka i Hagia Dana (Saint Irene), varav vissa säger att Santorina har fått sitt namn.

Byn Potamos (potami är det grekiska ordet för flod) tog sitt namn eftersom den är byggd av en ravin.De flesta av husen i Potamos byggs in i vulkanisk bergart och ser mycket pittoreska.

Agrilia är den äldsta och största by på Thirassia och är återigen mycket pittoresk med hus som byggts in i vulkanisk bergart.I byn hittar du kyrkan Panagia av Eisodia, som har datum tillbaka till 1887.

Det finns massor av andra lite kyrkor att utforska på ön Thirassia.Och om du hittar dig själv på ön den 21 September kommer du att välkomna att delta i lokala högtiden för att hedra Panagia Giatrissa (Jungfru Maria).

Thirassia är Santorini brukade vara många år sedan.Det finns inget det bredvid lugn och ro.Det är mestadels besök av dag trippers från Santorini, men om du åker dit för ett par dagar kommer du att snabbt del av familjen.Tänk på att knappast någon på Thirassia talar något annat än grekiska.

 


Bästa tillgängliga Thirassia färja biljett prisgaranti

Bästa Thirassia färja biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Anek Ferry Lines passagerare och car ferries biljettpriset till och från Thirassia.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Thirassia färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Thirassia färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Thirassia Färjebiljetter bil- och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Thirassia Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Thirassia färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Thirassia vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Thirassia och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här