Tilos Ferry

Tilos passagerare och bilfärjor

Telos passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor segling från Tilos Astypalea, Kalymnos, Kos, Naxos, Nisyros, Paros, Pireus och Rhodos.

Jämför alla tillgängliga Tilos färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Tilos bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Telos, Astypalea, Kalymnos, Kos, Naxos, Nisyros, Paros, Pireus och Rhodos med Blue Star Ferries färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Tilos Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Telos färjor
Biljett priser & bokning


Boken Tilos Färjebiljetter
med Blue Star Ferries för färjor segling från Tilos Astypalea Kalymnos, Kos, Naxos, Nisyros, Paros, Pireus och Rhodos online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Tilos passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en bok om Tilos färja biljettpriset och din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Tilos

Telos (även stavat Telos) är en av öarna i Dodekaneserna.Telos ligger ungefär halvvägs mellan stora ön Rhodos och ön Kos (Cos).

Telos är vackert året runt, men för de flesta resenärer är det roligaste början i slutet av våren och fortsätter genom tidiga hösten.Höga vindar på vintern försvårar havet resa.

Färjor verka året runt från Rhodos och Kos, men scheman är begränsat under lågsäsong och höga vindar kan avbryta tjänsten.Under maj-September erbjuder Tilos Sea Star bärplansbåt daglig service från Rhodos.Telos är också en populär yachting destination.

Täckt med mandelmassa träd som blossom fullständigt i januari och februari, Telos har en oförstörd känsla och för islanders inte (ännu) överväldigade med turister, så deras naturliga gästfrihet och varmt välkomnar är kända.

Telos Ferry Port

Under senmedeltiden var ön under kontroll av Knights St.John; Ruinerna av sju små fästningarna kan fortfarande besökas.

Telos har ruinerna av sju slott och ett par av pittoreska kloster.Den senaste claim to fame på Tilos är upptäckten av ett antal gamla skelett av en art av Psaltria elefanter som överlevt på ön förrän ca 3500 f.Kr.

Grund av långvariga jakt förbudet är ön en birdwatcher glädje.Walkers också njuta av de många trevliga banorna på Tilos.

Telos har bra stränder, och många av dem tolerera, om inte helt accepterande, naken solbad.

Unik öns Flora och Fauna 

Telos  har mer än 125 vilda fågelarter (en fjärdedel av vilka ingår i bilaga I i fågeldirektivet EU); 378 dokumenterade växtarter [inofficiell uppskattning överstiger 1 000], inklusive 28 olika typer av orkidéer, 8 som är klassificerade som sällsynta; sex bergen når 654 meter i höjd som prickade med 7 gamla slott och hundratals bysantinska kapell, 19 stränder, som är tillgängliga på väg eller bara sjövägen eller till fots; och ett underjordiskt nätverk av sötvatten fjädrar som ger näring åt hela ön inklusive bördiga jord dalen av Eristos i söder.

Telos omges av blå Egeiska havet som fylls med akut hotad Medelhavet munk Seal, Bottlenose och stripe-Dolphnis, tonfisk, valar och prioriterade marina naturtyper som Stäppartade marker med gräs och annueller [Thero-Brachypodietea]. 

Öns ekonomi är huvudsakligen baserat på ekoturism och även jordbruket odling av frukt, grönsaker och citrusfrukter, olivolja, mandel och päronträd.

Ön ekoturism funktioner 6 principen ön walking banor som varierar i avstånd och grad av användarvänlighet eller svårigheter. Bysantinska eran kyrkor med ursprungliga fresker, hösten och källvatten åsnan Rider genom landskapet till seaside picknick på stranden, ett besök i Harkadio grotta i Messaria som är den arkeologiska platsen upptäckten av neolitiska verktyg, fossil och ben av hjort och dvärg elefanter som bebodda Tilos 7.000 f.Kr.; det magnifika 1400-talet klostret i St.Panteleimon på west end; och fågel watching, särskilt under öns tre år LIFE natur projekt som syftar till att öka befolkningen i tre hotade vilda fågelarter.

 


Bästa tillgängliga Tilos färja biljett prisgaranti

Bästa Tilos Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Blue Star Ferries passagerare och car ferries biljettpriset till och från Tilos.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Tilos ferry biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

Det osannolika du hitta samma ferry alla allomfattande Tilos biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Färjebiljetter Tilos bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Telos Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Tilos färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Tilos vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Tilos och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här