Tinos Ferry

Tinos passagerare och bilfärjor

Tinos passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Tinos Andros, Mykonos, Paros, Pireus, Budapest och Syros.

Jämför alla tillgängliga Tinos färja biljettpriser i realtid och boka de billigaste tillgängliga Tinos bil och passagerarfartyg Färjebiljetter segling till och från Tinos, Andros, Mykonos, Paros, Pireus, Budapest och Syros med Agoudimos linjer, Anek Lines, Blue Star Ferries, Kykladerna Fast Ferries, Egeiska hastighet linjer eller havet Jets Ferry färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Tinos Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Tinos färjor
Biljett priser & bokning


Boken Tinos Färjebiljetter
med Agoudimos linjer, Anek Lines, Blue Star Ferries, Kykladerna Fast Ferries, Egeiska hastighet linjer eller havet Jets Ferry för färjor segling från Tinos Andros, Mykonos, Paros, Pireus, Budapest och Syros online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Tinos passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Tinos biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Tinos

Tinos är en del av gruppen cykladiska öarna.Ön är omgiven av Andros, Syros och Mykonos, och kan hittas på den norra sidan av Egeiska havet.

Tinos är sammanlänkade genom normala ferris till Andros (1 och en halv timme), Mykonos (40 minuter), Naxos (1 och en halv timme), Paros (2 timmar), Syros (30 minuter) och Santorini (7 timmar). Bortsett från fastlandet, är Tinos också knuten till andra Egeiska öarna normala färjor och bärplansbåtar som ansluter Tinos till Mykonos (20 minuter). 

Fyrtio vita små pittoreska byar, mer än 700 kyrkor och kloster, immaculate dovecotes och vackra sandy och pebble stränder är element som skapar den underbara ön Tinos.

Fortfarande okänd av majoriteten av utländska turister, Tinos främst lockar grekiska pilgrimer reser dit för att se och touch ikonen mirakulösa helande av Jungfru Maria, som hittades i 1822.The troende delta i de två årliga religiösa pilgrimsfärder, den 25 mars och 15 augusti, när ikonen mirakulösa utförs ned hamnen över huvudet på trofasta.

Tinos färja hamn

Tinos är en mycket intressant plats att besöka.Man kan njuta av dess oförstörda arkitektur, dess pittoreska byar, sina vackra stränder och dess traditionella kultur och sätt att leva som finns kvar.

Tinos är den idealiska platsen för älskare av naturen, arkitektur, konst och traditioner och verkligen det perfekta svaret på dessa förväntningar.

Om du letar efter massturismen och trångt stränder, sedan är detta mål inte för dig.Tinos är en ö för dem som uppskattar den gamla sätt och livsstil i islanders, de autentiska pittoreska byar som man hoppas att hitta på en grekisk ö, och det enkla grekiska köket att Grekland självt är känd för.Det är här på Tinos, back to basics.

När du först anländer till Tinos stad kommer du säkert tänka att föregående punkt gäller en helt annan ö, och att vi har gjort en drastisk misstag i vår text.Lugna, dock att hustle och livliga staden inte gäller för resten av ön!

Under sommarmånaderna och på helgerna är staden med verksamhet, främst på grekiska besökare här på hylla den heliga Jungfrun vid den berömda kyrkan av Panagia.Tyvärr för många av dem har de inte möjlighet att besöka resten av ön, som de flesta besökare för kyrkan bo bara några timmar eller för endast en natt.

Resten av ön ligger oupptäckta och dess stränder förbli någonsin så inbjudande.Det är här på Tinos som vår byrå började 32 år sedan.Medan Tinos själva återspeglar förflutna, vår byrå och våra tjänster är mycket i detta.Vi erbjuder ett brett utbud av boende, alla rena och bekväma, med betoning på grekiska gästfrihet och vackra landskap.

 


Bästa tillgängliga Tinos färja biljett prisgaranti

Bästa Tinos Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuder dig alltid våra lägsta tillgängliga Agoudimos linjer, Anek Lines, Blue Star Ferries, Kykladerna Fast Ferries, Egeiska hastighet linjer eller havet Jets Ferry passagerare och car ferries biljettpriset till och från Tinos.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Tinos färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Tinos färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Tinos Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Tinos Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Tinos färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Tinos vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Tinos och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här