Torshaven Ferry

Torshaven passagerare och bilfärjor

Torshaven passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Torshaven Hirtshals och Seysdisfjordur.

Jämför alla tillgängliga Torshaven färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Torshaven bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Torshaven, Hirtshals och Seysdisfjordur med Smyril Line färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Torshaven Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Torshaven färjor
Biljett priser & bokning


Boken Torshaven Färjebiljetter
med Smyril Line för färjor segling från Torshaven Hirtshals och Seysdisfjordur online i förväg för att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Torshaven passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Torshaven biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Torshaven

Tórshaven är en av världens minsta huvudstäder, även om det har hem för över en tredjedel av den färöiska befolkningen.Bakom hamnen och en charmig om små gamla-stan kärna ligger en kompakt kommersiella centrum som gäller glatt liv på sommaren helgen nätter.

Bakom detta sopa stadens nyare bostäder och anonym ljus-industriella lager mot en inspiringly karga ring av ljunghed kullar.Först kom Viking "Mentering" följt av en marknad, senare en blomstrande stad, och nu vi är den minsta huvudstaden i världen, och fortfarande växer.

Staden grundades på 900-talet och uppkallad efter Thor, god of thunder and lightning i nordisk mytologi.Färöarna Tórshavn tidiga historia blev den politiska mitten av Färöarna och är fortfarande idag.

Torshaven Ferry Port

De första bosättarna etablerade egna parlamentet kallas "ting" omkring år 800.Viktigast fastställdes på Tinganes i Tórshavn och lokala saker om etablerad i olika delar av öarna.Tinganes drog folk för handeln och till domstolen möten etc.Staden har för närvarande omkring 20 000 invånare.

Torshaven har massor att erbjuda sina turister som det är kulturella centrum av öarna.Dess vackra Nordens hus som öppnades år 1983 är en i sitt slag för många kulturella evenemang av färöiska och de nordiska länderna.

Reynagarður -en gamla prästgården build i 1630 med 4 vingar runt en asfalterad varvet.Den nyligen restaurerade westwing är ett korsvirkeshus hus i danska stil.Southwing är en gammal färöiska stil som daterar sig från 16 hundra.
Munkastovan måste dateras tillbaka till middleage, tung sten väggar tillverkade av samma teknik som används i medival byggnader i Kirkjubøur.Munkastovan liksom den intilliggande byggnaden, Leigubúðin, sparades när en förödande brand 1673 brändes ned många av byggnaderna i Tinganes.Leigubúðin, en före detta lager, där kungar inkomster, payed naturaförmåner lagrades.Det är svårt att datum byggnaden men det nämns som en av de byggnader som överlevt branden 1673.
Corps de Garde Guardhouse byggd 1693, med ett fängelse i källaren.Inskriptionen på väggen.

Skansapakkhhúsið fort lager -de extrema bygger på Tinganes, byggd i 1750.De andra röda-brunaktig hus byggdes efter branden 1673 som lager och bostadsfastigheter.De är idag regeringskansliet.
Stokkastova en gammal lagret dateras efter 1693

Skansin.Berikning , byggdes år 1580 av Magnus Heinason en local hero, att skydda handel mot pirats.Under andra världskriget ockuperades färöiska av brittiska trupper.De hade sin headquater på Skansin.Fortet har återuppbyggdes flera gånger och fick sin nuvarande form 1780.För några år sedan restaurerades.Det finns 2 kanoner kvar från den brittiska ockupationen, på Skansin och några gamla danska brons kanoner från 1782.

Memorial tabell till Niels R.Finsen , född i Tórshavn (1860-1904). Han tilldelades Nobelpriset i medicin.Som barn ristade han "NRF" i berget bakom plaketten.Det finns två statyer picturing en man och en kvinna som återvänder från de perifera områdena med mild och peet bredvid parkeringsplats Undir Glasheyggi.

Kongaminnið . Ett basalt obelisken uppförd 1882 till åminnelse av besöket av den danske kungen Kristian IX besök till Färöarna 1874.Härifrån har du en strålande utsikt över staden.

Merry hörnet . I mitten av gågatan finns en fountaine - inget vatten - och en staty i rostfritt stål picturing dans barn.

Spara banken . I den lilla trädgården av sparande är banken det en bronsstaty av ett par som gjorts av den färöiska konstnären Janus Kamban.

Rådet Hall, byggd 1896 som en församling hall.För några år sedan stad rådet återställt kammaren och klargjorde rådet hallen.

Town Hall . Byggt i färöiska basalt 1894.Skolan var det fram till 1955.I midseventies var det återställs och omvandlas till en kontorsbyggnad.

Lagthing Färöiska parlamentsbyggnaden.Byggt i timmer 1856 och utökade 1907.

R.C.Effersøe . Lane i Lagthing finns det en stående byst presenterar den färöiska poeten R.C.Effersøe.Det avtäcktes 1933.

H.N.Företag bokhandel . En skyddad 3-winged-byggnad i en vacker trädgård.Det byggdes 1860 och var sedan en "realskúli", en gymnasieskola.En bok shop sedan 1918.

Havnar Kirkja . Kyrkan i Tórshavn, byggt 1788.1865 Var utvidgas och återuppbyggdes, steeple restes sedan över främre kyrkan.

Smiðjan í Lítluvík . En gammal smida, köpt av rådet och omvandlas till en artgalleri.

Mettustova en av de ganska gamla hus i gamla stan, á Reyni.Inbyggd 1719 och återställda app.1965.Det ägs av Women's club i Tórshavn.

Gongin , den gamla mainstreet i Tórshavn, mycket smala och pittoreska.Vissa av husen är byggda på 1800-talet.

Ríkisumboðið . Huset byggdes år 1880 i färöiska basalt.Det är uppehållstillstånd och det danska "högkommissarie". 

Utöver detta, en teater, sjunga ett nytt museum färöisk konst, biografer, konsertsalar, bibliotek och museum av antikviteter med en speciell båt museum Faroese.The traditionell färöisk dans tillsammans med de gamla balladerna historiska härlighet berättar historier om Vikingarna, deras liv och deras strider.Det medeltida arv har bidragit till att färöiska kultur och språk till datum överlevnad.Bortsett från detta hålls flera musik och sång festivaler under sommaren som lockar ett stort antal besökare från den närliggande tätort till staden.

 


Bästa tillgängliga Torshaven färja biljett prisgaranti

Bästa Torshaven Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Smyril Line passagerare och car ferries biljettpriset till och från Torshaven.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Torshaven färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Torshaven färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Torshaven Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Torshaven Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Torshaven färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Torshaven vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Torshaven och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här