Toulon Ferry

Toulon passagerare och bilfärjor

Toulon passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor segling från Toulon Ajaccio, Bastia, Ile Rousse, Propriano och Tunis.

Jämför alla tillgängliga Toulon färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Toulon bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Toulon, Ajaccio, Bastia, Ile Rousse, Propriano och Tunis med Corsica Ferries och SNCM Ferry Line ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Toulon Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Toulon färjor
Biljett priser & bokning


Boken Toulon Färjebiljetter
med Corsica Ferries och SNCM Ferry Line för färjor segling från Toulon Ajaccio, Bastia, Ile Rousse, Propriano och Tunis online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Toulon passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Toulon biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Toulon

Toulon är en medelstora stad (15: e stad av Frankrike) mellan Marseille och Nice.Det är beläget i väster om franska Rivieran och i sydöst av Provence.

Toulon är en stor hamn och erbjuder flera internationella rutter inklusive Ajaccio, Bastia och Ile Rousse (Korsika). Det är alltid bäst att boka tidigt för att undvika över bokade ferrys.Det finns också en säsongsbetonad färja till Rom (Civitavecchia).

Till skillnad från andra städer i Frankrike, Toulon inte korsas av alla stora floden, och det finns inga stora floden i hela distriktet (franska: département du Var). Några små floder korsar staden: Rivière neuve (engelska: new river), Le Las, L'Égoutyer också känd som Rivière des amoureux (engelska: lover's river) med inga uppenbara skäl.Förutom de sistnämnda är floderna nu i underjordiska rör och inte syns.

Toulon Ferry Port

Toulon är den västra gatewayen i Côte d'Azur, med utmärkta anslutningar liksom ferry services, en helt ny Busstation och en internationell flygplats på angränsande Hyères.

Ekonomin bygger på förekomsten av en stor fransk naval base som skapar tusentals direkta och indirekta arbetstillfällen.Turism är också viktigt.

Verksamhet och Sightseeing 

Historiska Center
Denna del av staden byggdes på medeltiden.Det kallas vieille ville (engelska: gamla stan) på grund av sin ålder eller basse ville (engelska: låg staden) eftersom det är den lägsta punkten av staden utom havet). Historiska centrum ligger bara precis norr om hamnen.Du ser mycket små invecklade gator.

Speciellt rekommenderas breda gator är alger och Lafayette gator (franska: Rue d'Alger och Cours Lafayette). Dessa två är gränsar till många affärer och trångt varje lördag.Andra små gator funktionen endast tittar på gamla byggnader.

 • Besök hamnen och dess promenade.Folkmusik av gamla Provence, en typisk accent av lokalbefolkningen och vissa träbåtar på fortfarande havet (folkmusik är bättre i mindre stad längs kusten, men). Många souvenir affärer, kaffe butiker och fisk restauranger.Även ser porten fyrkanten, du statyn av andan i navigeringsfönstret pekar vid havet.
 • Tour de l'horloge, en monumental klocka en posten i marinbasen (vid Västra hamnen), antiken används till ring i början och i slutet av arbetsdagen.
 • Bara mellan hamnen och söder om Cours Lafeyette ser du den Louis Blanc platsen med Saint François de Paule kyrkan.Byggt på XXVIII-talet, är det typiska barockstil.
 • Traditionella marknader av Provence, varje morgon på Cours Lafayette utom på måndagar.Du hittar det alla lokala produkter i regionen.Det finns även andra mindre marknader.
 • Plats Puget, i historiska centrum, är gamla centrum av staden.Här hittar du en fontän som byggt 1780.Skulpturen visade tre delfiner, nu helt täckt av murgröna.You enjoy vistas i skuggan av denna plats, på ett kafé, under en varm eftermiddag.
 • Saint Marie de la Seds katedralen ligger nära Place Puget.Byggd på XIth-talet, har det aldrig varit klar, men ökat 1738.Det finns ett flertal målningar av XXVIII-talet.

Den nya staden
Kallas även Haute ville (engelska: hög stad) i kontrast med basse ville, eftersom den byggdes i en högre del av staden.Det är beläget i norra delen av det historiska centret, i XIXth-talet genom baron Hoffman (som kallades senare för att bygga Paris). Många byggnader och platser finns i formatmallen sena XIXth-talet.

 • Placera de la liberté (engelska: Liberty plaza). Detta är en av de viktigaste platserna i staden.Det finns en trevlig staty i en fontän.På vintern är en skating rink bosatte sig för barn.Denna plats kan dock vara bullrigt på grund av att den huvudsakliga boulevarden i staden bara längs platsen.
 • Opera House, placera Victor Hugo, + 33 4 94 93 03 76, är 100 m öster om Place de la Liberté. 
 • Järnvägsstationen ligger 100 meter nordväst av Place de la Liberté, även av XIXth-talsstil.

Museer och sevärdheter

Staden har flera stränder strax söder om Mourillon kvartalet.De har ställts in i 1950-talet att utveckla turismen.Mer vackra stränder kan hittas någon annanstans på kusten.På varje plats, bör du vara beredd att folkmassan på stranden.Stränderna i Toulon är associerade till en park med underhållning för barn i alla åldrar.Cap Brun och Anse Magaud stränder är i öster om staden, mer isolerade, långt mindre trångt, men svårare att nå (nödvändigheten att klättra lite). 

 • Ta bilen kabel (franska: téléphérique) gå till Mont-Faron Hill.Téléphérique du Mont-Faron, boulevard Amiral Vence (eller buss 40, stopp vid téléphérique), + 33 4 94 92 68 25.Det ger direkt åtkomst till Memorial Museum för landning i Provence.
 • Memorial Museum för landning i Provence (franska: Musée-Mémorial du débarquement), överst i Mont-Faron, + 33 4 94 88 08 09.
 • Mont-Faron zoo (franska: Zoo du Mont-Faron), + 33 4 94 88 07 89.Det är ett center för vilda odjuret reproduktion.
 • Bibliothèque municipale et Museum d'histoire naturelle (engelska: kommunala bibliotek och Museum), Boulevard de Strasbourg.Biblioteket är värt att se som en byggnad.Museet innehåller wild life samlingar.
 • Navy Museum (franska: Musée de la Marine, placera Monsergue (vid ingången till marinbasen), + 33 4 94 02 02 01.Samlingar om staden marina historia.
 • Museum Tour Royale, pointe de la Mitre, + 33 4 94 24 91 00.Tour Royale, en av många forten i Toulon, byggdes i 1514 av kungen Ludvig XII.Senare användes som fängelse, nu öppnas för besök.Det innehåller också ett örlogsfartyg exposition.
 • Båt-museet heter La dyk, pointe de la Mitre (+ 33 4 94 02 06 96), öppnas maj till oktober.Innan ett museum, var den här båten tillägnad transport av tankar för landning.

Klimatet i Toulon är typiskt för södra Frankrike.Somrarna är relativt varm.Temperaturer få brukar högre än 30 ° C.Juni är en varm månad men en plötslig storm kan uppstå en gång.Juli vanligtvis har varma temperaturer och blå himmel.Augusti kanske ännu varmare, men stormar kan börja uppstå.Höstar är regnig.Stormar * kommer * uppstå.Vintrarna är torr.Temperaturer kommer inte gå djupt under 0 ° C, men vinden kommer att öka känslan av kyla.


Bästa tillgängliga Toulon färja biljett prisgaranti

Bästa Toulon Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Corsica Ferries och SNCM Ferry Line passagerare och car ferries biljettpriset till och från Toulon.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Toulon färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Toulon färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Toulon Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta de Toulon Ferries kundservice vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Toulon färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Toulon vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Toulon och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här