Trapani Ferry

Trapani passagerare och bilfärjor

Trapani passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Trapani Cagliari, Civitavecchia och Tunis.

Jämför alla tillgängliga Trapani färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Trapani bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Trapani, Cagliari, Civitavecchia och Tunis med Grimaldi linjer och Tirennia Ferry Line färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Trapani Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Trapani färjor
Biljett priser & bokning


Boken Trapani Färjebiljetter
med Grimaldi linjer och Tirennia Ferry Line för färjor som trafikerar från Trapani Cagliari, Civitavecchia och Tunis online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Trapani passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Trapani biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Trapani

Beläget på den västra kusten av Sicilien, är Trapani ett fiske och färja hamn med en lång historia.Nuförtiden staden är känt för sina fina skaldjur och sicilianska köket och gör en bra bas för turister utforska denna del av ön.

Trapanis huvudsakliga ferry terminal ligger mittemot Piazza Garibaldi.Inuti hittar du ett pengar utbyte, det Tirrenia och Siremar Resebutik och rena toaletter.För embarkering punkt i Ustica Lines bärplansbåtar kommer du behöva huvud ned Via Ammiraglio Staiti.

Trapani grundades under antiken på Siciliens västra kusten vattnen utanför kusten bevittnat en episk sjöslag mellan karthagerna och erövrande romarna 241 f.Kr., anses vara en vändpunkt i Roms erövringen av centrala Medelhavsområdet.Den inhemska Sicanians var det Drepano, att grekerna Drepanon till romarna Drepanum.

Trapani Ferry Port

Geografiskt, är Trapani en ovanlig sicilianska staden för dess västerut ståndpunkt, som erbjuder spektakulära vyer över några av Medelhavets vackraste solnedgångar.Den omgivande kustnära slättlandet skiljer sig för sin rika salt inlåning och tills nyligen vita mineral marken av vindkraftverk sågs längs kusten, som lånar ut omgivning ett löjets nederländska utseende.De flesta salt mals i själva verket nu med moderna medel, med de vindkraftverk som bevaras i deras historiska värde.

Även om de äldsta delarna av staden har varit moderniseras i de flesta avseenden, reflekterar Trapani mycket av sitt medeltida förflutna, om inte dess antika arv.Under den Norman eran hade staden en flerspråkig befolkning inte olikt de Bal'harm (Palermo), med stora judiska och muslimska kvartalen.Precis som Marsala var en viktig hamn för handel med Afrika.Bebådelsen fristad, i Via Conte Pepoli byggdes på 1300-talet i formatmallen "Romansk-Gothic" och fortfarande kvar några fina medeltida element såsom fasaden portal och rose fönster, även om kyrkans interiör utförligt har ändrats under århundradena.Vad vill se i Trapani.

Det finns flera intressanta kyrkor i Trapani, inklusive stadens återställda katedralen, Cattedrale di San Lorenzo, som trots sin senare barockens makeover, daterar sig till 1300-talet.Spännande heter Chiesa del Purgatorio är hem för skulpturer som transporteras genom Trapani under stadens berömda Påsk processionen.På långfredagen sker dessa tjugo trä statyer, känd som Misteri, genom gatorna robed medborgare.

En buss resa i den moderna delen av staden kan ta dig till två mer av Trapanis turist attraktioner, Santuario dell'Annunziata och angränsande Museo Regionale Pepoli, regionala museet.Komplexet är en storslagna och utsmyckade kyrka med kapell inklusive Cappella della Madonna, hem för stadens omhuldade 1300-talet staty av Madonnan med barnet.Museet innehåller ett sortiment av lokala utställningsföremål från alla tidsepoker, inklusive en giljotin, liksom en samling av medeltida konst.Besök tidigt på morgonen eller kontrollera öppettider innan du huvudkontor till dessa två attraktioner: både stänga timmar vid lunchtid och museet är stängt de flesta eftermiddagar.Stadens information Turistbyrå, där du kan hitta information och rådgivning om dessa och andra sevärdheter, ligger i den gamla staden i Piazzetta Saturno.

Bortsett från Misteri processionen innehåller Trapanis största händelser operor och konserter hölls under sommarmånaderna i den lummiga parken Villa Margherita.Mer processioner äger rum den 7: e augusti, minnesdag av stadens skyddshelgon, Sant'Alberto, och den 16: e augusti när en fyrverkeripjäs display firar den högtiden Madonna av Trapani.

Runt Trapani inkluderar platser av intresse medeltida muromgärdad hill-stan Erice, Marsala (berömd för sitt vin) och antika grekiska platsen för Selinus.En av de bästa utflykterna- och en utmärkt bas för ett par dagar - är en tre-ön skärgård strax utanför kusten, Egadiska öarna.Två av öarna kan nås från Trapani på bara en halvtimme, och de är bra platser att slappna av, bada, dyka, cykel och potter runt.

Anländer i Trapani med vägen genom kom förorter konkreta blockera lägenheter och en förvirrande enkelriktade system kan vara tillräckligt för att någon bolt från vad är tyvärr en av de värsta övergrepp oskyddad maffian konstruktion.Gör grepp i tightknit historiska centrum, men miljön mjukare med atmosfäriska fotgängare gator och några vackra kyrkor och barocka byggnaderna.När beläget i hjärtat av ett kraftfullt handel nätverk som sträckte sig från Karthago till Venedig, kramar skäran-formad spett av mark dyrbara hamnen, numera upptagen med en stadig ström av turister och trafik till och från Tunisien, Pantelleria och Egadiska öarna.

 


Bästa tillgängliga Trapani färja biljett prisgaranti

Bästa Trapani Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Grimaldi linjer och Tirennia Ferry Line passagerare och car ferries biljettpriset till och från Trapani.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Trapani färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Trapani färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Trapani Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Trapani Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Trapani färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Trapani på vår lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Trapani och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här