Travemunde Ferry

Travemunde passagerare och bilfärjor

Travemunde passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Travemunde till Helsingfors och Trelleborg.

Jämför alla tillgängliga Travemunde färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Travemunde bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Travemunde, Helsingfors och Trelleborg med Finnlines och TT Line Ferry färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Travemunde Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Travemunde färjor
Biljett priser & bokning


Boken Travemunde Färjebiljetter
med Finnlines och TT Line Ferry för färjor segling från Travemunde till Helsingfors och Trelleborg online i förväg för att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Travemunde passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Travemunde biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Travemunde

Travemünde är en stadsdel i Lübeck ligger vid mynningen av floden Trave i Lübeck Bay och är Tysklands största färja hamn i Östersjön med destinationer till Sverige, Finland och Estland.

Travemunde är också Nordsjön gateway för Hamburg, ligger 70 miles inland vid floden Elbe.

Ursprungligen Travemünde var en liten fisher by men dess ståndpunkt vid floden Trave & närheten till Lübeck låt det växte till en mindre hamnstad.Turismen är idag den viktigaste källan till sysselsättning och inkomster.Gamla stan vidhöll sin sömnig karaktär trots att på helger finns laddas av turister.

TT-line driver daglig färja resor mellan Travemünde och Trelleborg, Sverige.Färjorna finns mycket väl bokat under sommaren och på helgdagar.Kontrollera att du har en reservation.

Travemunde Ferry Port
Finnlines driver färjor till Helsingfors omkring år.Den resan varar lite mer än en dag.

Flera färjor och lastfartyg fartyg resor till hamnar i Östersjön och särskilt under sommaren är de beredda att ta resenärer ombord.

Travemünde av ett fäste placerad här av Henrik Lejonet, hertig av Sachsen, på 1100-talet att vakta Trave, mun och danskarna förstärks därefter det.Det blev en stad 1317 och 1329 skickades till innehav av fria staden Lübeck, som det har sedan dess tillhört.Dess befästningar var revs 1807.Är Travemünde en semesterort (sedan 1802) och det är Tysklands största på Östersjön med destinationer till Sverige, Finland och andra baltiska länder.
Årligen, passerar vissa 1 miljon passagerare Travemünde Skandinavienkai ferry terminal som start punkten eller bestämmelseorten för sin resa över Östersjön.Terminalen är också kontaktpunkten för ett antal imponerande kryssningsfartyg från hela världen.

Mer än bara beach, sand och en badort - Travemünde är bara perfekt för upptäckare, forskare, äventyrare och bon vivants för varje ålder.

Resenärer hittar Travemunde vara en dynamisk utväg som har dess stränder, golfbanor, health spa, fiske, segling, nattklubbar och spelande.Andra funktioner i staden är St.Lorenz kyrkan-byggd i 1500-talet, den gamla fyren, den äldsta faktura hus - även konstruerat av 1500-talet, Passat, som är ett segelfartyg med fyra Master, och den årliga Sand-världen, som är en tävling sand skulpturer.

Travemunde segling veckan hålls runt slutet av juli.Det är den näst största segling händelsen i världen med omkring 3000 sjömän från 16 länder deltar.Det finns fireworks och en familj part i Brugmann trädgårdar.Sand världen löper från den 2: a veckan i juli fram till början av September.Detta är en visning av sand skulpturer upp till 15 meter hög.Det finns en prom som du kan cykla eller promenera längs.Stranden är prickade med karakteristiska stranden stolar, som erbjuder massor av vind omslag.

Travemunde kan också nås genom båttur upp till Trave River från Luebeck, tåg eller buss nummer 30 och 31.Happy kortet är ett bra köp, för 5 euro för en dag eller 10 euro för tre dagar, i priset ingår kollektivtrafik i hela Luebeck och Travemunde och reducerat inträde till museer och på kanalen resor och sightseeingturer.

Saker att se & göra 

* Passat
* Travemunde stränder
* Gamla fyr
* "Äldsta hus"
* Trave flod kryssning till Luebeck.

Tourist Välkomstcenter ligger inuti Travemünde's railway station "Strandbahnhof". Här hittar du allt som behövs för en minnesvärd vistelse i denna kustnära resort:

Lübeck und Travemünde Marketing GmbH
Strandbahnhof
Bertlingstr.21
D-23570 Lübeck-Travemünde
Telefon: + 49 (0) 451 / 88 99 700

 


Bästa tillgängliga Travemunde färja biljett prisgaranti

Bästa Travemunde Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Finnlines och TT Line Ferry passagerare och car ferries biljettpriset till och från Travemunde.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Travemunde färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Travemunde färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Travemunde Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Travemunde Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Travemunde färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Travemunde vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Travemunde och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här