Trelleborg Ferry

Trelleborg passagerare och bilfärjor

Trelleborg passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Trelleborg till Rostock, Sassnitz och Travemunde.

Jämför alla tillgängliga Trelleborg färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Trelleborg bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Trelleborg, Rostock, Sassnitz och Travemunde med TT Line Ferries och Scandlines färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Trelleborg Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Trelleborg färjor
Biljett priser & bokning


Boken Trelleborg Färjebiljetter
med TT Line Ferries Scandlines för färjor som trafikerar från Trelleborg till Rostock, Sassnitz och Travemunde online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Trelleborg passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Trelleborg biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Trelleborg

Trelleborg  är en hamnstad i Skåne, södra Sverige.Flera färjor från andra baltiska hamnar komma hit.Det är den sydligaste staden i Sverige.Grundades på 1100-talet och gentemot det sitt välstånd på medeltiden främst rikliga leveranser av sill i Östersjön.

I 1619 förlorat sin kommunala stadgan till Malmö, men återhämtade sig det 1867.En period av snabb utveckling började med byggandet av hamnen och järnvägen ankomst 1875, när Trelleborg var knuten till svenska nätverket av en linje som gren från Lund.

Staden spelar nu en viktig del i kommunikationen med fastlandet i Europa.

Trelleborg har den näst största hamnstaden i Sverige.En färja service till Sassnitz på den tyska ön Rügen öppnades 1897, och detta följdes senare av en koppling till Travemünde.

Trellborg Ferry Port
Foto: Nils Holgersson

Centrala området
I den äldsta delen av Trelleborg har medeltida gatan layouten bevarats delvis.Kyrkan, ursprungligen daterande från omkring 1250, återuppbyggdes nästan helt i slutet av 1800-talet.Runt kyrkan och gamla torget, Gamla Torg, har några av lite singel-familjen husen karakteristiska Skåne bevarats.

Smygdehuk fyr
Väg 9 kör österut från Trelleborg till Smygdehuk fyr, märkning den sydligaste punkten i Sverige.Härifrån är det 1, 581 km/982 mi till Treriksröset på den norsk-svenska gränsen nära Lyngenfjord.Trelleborg Art Gallery 
På östra är sidan av kommunala parken i Trelleborg Art Gallery (1935), med en samling av skulptur av Axel Ebbe (1868-1941). I Stortorg är havet Serpent fontänen, även av Ebbe.

Trelleborg Harbor 
Mot Trelleborg's harbor, nära järnvägen, kan vara sett ett monument som lagts fram av Tyskland 1926 i tacksamhet för hjälp av svenska Röda korset i returnera skadade krigsfångar från Ryssland under första världskriget.

Några hundra meter öster om hamnen i Skyttsgården, kommunalt Museum.Västra Vammenhög.By i Västra Vammenhög, nordost om Trelleborg, uppnås world fame efter featuring i Selma Lagerlöfs bok "Den underbara äventyr av Nils". 

Trelleborg  är förmodligen den mest kända av de stora cirkulär fästningarna.Anledningen är bland annat att det var den första som skall godkännas.Även om den cirkulära bålverket hade varit känt i hela ålder, hade lite energi investerats i kvantitetsenheter ut sitt syfte.Endast när en motorcykel klubb började göra planer för att förvandla den cirkulära bålverket till en speedway-track Nationalmuseum sätta sin fot ned och startade schaktning webbplatsen 1933.

Fästningen i Trelleborg är beläget några få kilometer väster om staden Slagelse, och det finns tillgång till vallar vid alla tidpunkter.Med bil är enkel åtkomst från motorväg E20.Lämna motorvägen vid inresan nr 40 Slagelse V följande route 150 mot Slagelse.Efter ca går 2 kilometer vänster på en mindre väg mot Hejninge.Följ skyltarna därifrån.

Via kollektivtrafiken är det möjligt att ta en buss från Slagelse som kan nås med intercity tåg från Köpenhamn.

Museet är öppet April till oktober 10.00 till 17.00.Fredag stängt.Ett stort utbud av aktiviteter äger rum vid Trelleborg under sommaren.

Trelleborg noteras för värd en vecka lon Viking rättvis i Danmark i juli och ordna en rekonstruktion av slaget av Trelleborg när Harald Blåtand och hans son Svend Forbeard fighted om kraften i Danmark.

 


Bästa tillgängliga Trelleborg färja biljett prisgaranti

Bästa Trelleborg Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga TT Line Ferries och Scandlines passagerare och car ferries biljettpriset till och från Trelleborg.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Trelleborg färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Trelleborg färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Trelleborg Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Trelleborg Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Trelleborg färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Trelleborg till våra lägsta tillgängliga biljett pris.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Trelleborg och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här