Trieste Ferry

Trieste passagerare och bilfärjor

Trieste passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Trieste till Igoumenitsa och Pula.

Jämför alla tillgängliga Trieste färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Trieste bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Trieste, Igoumenitsa och Pula med Anek Lines och Ustica Ferry Lines färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Trieste Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Trieste färjor
Biljett priser & bokning


Boken Trieste Färjebiljetter
med Anek Lines och Ustica Ferry linjer för färjor segling från Trieste till Igoumenitsa och Pula online i förväg för att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Trieste passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Trieste biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Trieste

Trieste är belägen vid Adriatiska havet, till den norra kusten i den italienska regionen Friuli-Venezia Giulia.Staden har en lång maritima tidigare alltför och har varit en internationell tjänst sedan grundandet år 1719.

Trieste uppgår till chef för "Gulf Trieste" på Adriatiska havet.Alla genom sin historia varit Trieste ganska inflytelserika i dess "geografiska ställning" vid vägskäl som hänför sig till Latin, germanska och "Slavisk" kultur.Det är huvudstaden i autonoma området "Friuli-Venezia Giulia" liksom "Trieste provinsen". 

Från och med år 1382 fortsatte Trieste för att blomstra som en del av Österrike.År 1918, det blev en bland vissa hamnar inom det område som kallas "Stormakter" i Europa.Dock efter första världskriget börjat sin kulturella och ekonomiska betydelse minskar.

Lokala transporter har fungerat genom "Trieste Trasporti" som går att driva ett nätverk bestående av sextio busslinjer, bortsett från 2 båt tjänster som drivs av Anek Lines och Ustica Lines.

Trieste Ferry Port
Ustica Lines erbjuder resor till Pula i Kroatien.Denna linje kanske ändra ofta under hela säsongen, så att passagerarna rekommenderas att hänvisa till aktuell information om drivs vägar som kan hittas på företagets officiella hemsida: www.usticalines.it 

Anek Lines tillhandahåller en väg mellan Trieste och Igoumenitsa i Grekland.Varaktigheten för resan varar cirka 24 timmar.Vägen är inte alltid tillgänglig och avgångs tider kan ändras under årstiderna.För korrekt information om rutter och tidtabeller är det bäst att hänvisa till färja företagets webbplatser där finns de senaste uppgifterna tillgängliga.

Många turister föredrar att flyga till Venedig och sedan ta tåg eller buss till Trieste.Men finns det en flygplats, Ronchi dei Legionari, som är mycket närmare staden.Dagliga flygningar från Rom, Milano, München och några andra flygplatser i Europa mark här.Taxi och shuttle bussar pendlande från flygplatsen till Trieste.Det finns tåg länka Trieste till både den inhemska och internationella destinationer, men passagerare från Europa kommer att behöva ändra tåg i Milano, Rom, Venedig eller Udine.Eurorails erbjuder tåg tjänster från många delar av Europa i Italien.De viktigaste motorvägarna till Trieste är A4 från Torina och A23 från Palamanova.Det finns busstrafiken från Europa till Italien men passagerare kommer att behöva ansluta till lokal busstjänster eller ta ett tåg som anländer till Trieste.

Att se i Trieste 

Det finns många gamla byggnader, slott, museer och andra platser att besöka i Trieste att det skulle vara omöjligt att se dem alla i en dag.Foiba di Basovizza är en vacker monument som dödades av slaviska kommunister och besöka denna webbplats kan vara mycket rörande.Naturälskare kommer blir förälskad med Parco do Vill Roltella, en vacker park i utkanten av Trieste.Arco di Riccardo, gamla staden grindarna står fortfarande vid Piazza del Barbacan och resterna av basilika-civile romana är intressanta historiska platser att besöka.Det är mycket trevligt att besöka Piazza Unita-dItalia eftersom det är den största piazzan i Europa och erbjuder utsikt över havet.Amfiteater, Teatro romano, romerska ruiner är öppet för offentlig granskning och är ganska intressant plats att besöka för att få en känsla för historien om Trieste.La-Lanterna är unikt eftersom det är Europa som bara badvatten anläggning som erbjuder en dam avsnitt.Castello dir Miramare och Castello di San Giusto är definitivt värt ett besök.Den förstnämnda erbjuder fantastisk utsikt över omgivningarna och har utsikt över havet.Castello dir Miramare är en gammal medeltida slott.

Trieste dagsturer

Muggia är en gammal seaside stad som är bara en kort bilresa från Trieste.Staden är vacker med en pittoresk hamn, byggnader och vindlande gator som är fulla av liv och vitalitet.Även om det är endast ett kort avstånd från Trieste är stämningen i staden helt annorlunda.Detta beror delvis på vow lojalitet som det gjorde med Venedig på 1200-talet.Ligger inte långt borta i romansk basilika Santa Maria Assunta.

Aktiviteter och fritid i Trieste 

Den gynnade verksamhet för turister hänger på spektakulära lokala stränderna här.Det finns också naken stränder längs Triestes kust och dessa inkluderar Cava Casali, Costa dei Barbari, Libuana Beach och Filtri Beach.Simning, är windsurfing, Snorkling och sola bland några av verksamheter som är tillgängliga på stranden.Segling och dykning kan arrangeras av många researrangörer.För mark älskare Triestes topografi är perfekt för vandring, mountain biking eller promenader.Dessa aktiviteter kan göras med eller utan stödlinjer.

Slottet av Miramare

Detta slott hade byggts från 1856 till 1860 genom ett projekt av "Carl Junker" arbetar under "Ärkehertig Maximilian".

Trädgården som omger slottet gör bestämmelserna med anges en enastående skönhet; som även med ett brett spektrum av träd. som hade valt och planterade på Maxmilians order, som gör en fantastisk samling helt och hållet.

Funktioner med avseende på särskilda attraktioner i trädgårdar skall inkludera kreditförsäkringspremier 2 dammar, har en av dem noterats för svanar, medan andra noteras för "lotus blommor", ett petite kapell där ett kors hålls som består av resterna av "Novara"; dvs.flaggskeppet på vilken Maxmilian, nivå, Franz Josef, en kejsare fortsatte för att segel för att bli Mexikos kejsare.Detta slott hade tjänstgjort som HQ för förtroende kraft av USA: S armé.Som sådan, är det ovannämnda slottet bland de viktigaste monumenten i Italien.

 


Bästa tillgängliga Trieste färja biljett prisgaranti

Bästa Trieste Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Anek Lines och Ustica Ferry Lines passagerare och car ferries biljettpriset till och från Trieste.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Trieste färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Trieste färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Trieste Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Trieste Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Trieste färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Trieste till våra lägsta tillgängliga biljett pris.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Trieste och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här