Tunis Ferry

Tunis passagerare och bilfärjor

Tunis passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Tunis till Civitavecchia, Genua, Marseille, Palermo, Salerno, Toulon och Trapani.

Jämför alla tillgängliga Tunis färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Tunis bilen och passagerare Färjebiljetter segling till och från Tunis, Civitavecchia, Genua, Marseille, Palermo, Salerno, Toulon och Trapani med Grandi Navi Veloce, Grimaldi linjer, CTN färjor eller SNCM rad färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Tunis Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Tunis färjor
Biljett priser & bokning


Boken Tunis Färjebiljetter
med Grandi Navi Veloce, Grimaldi linjer, CTN färjor eller SNCM linje för färjor segling från Tunis till Civitavecchia, Genua, Marseille, Palermo, Salerno, Toulon och Trapani online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Tunis passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Tunis biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Tunis

Tunis en livfull och ändå tillbakalutat huvudstad, lika gärna ser att Medelhavsområdet traditioner som sina arabiska och afrikanska rötter.Det är en inställning som återspeglas i sin arkitektur, med den gamla arabiska medina satt bredvid den franska koloniala Ville Nouvelle (nya stan). 

Medina är Tuniss historiska och andliga centrum.En lindning labyrint av gränder och souks, alla banor förefaller leda till 700-talet Zeytouna moské, byggd i AD732.

Kontrasten till palmträd och café terrasser på ville nouvelle avenue Habib Bourguiba kunde inte vara större.Gamla män i traditionella dress watch anpassade office arbetstagare och unga gå förbi i jeans och tröjor, detta är Tunis.

I förorterna är imponerande ruinerna av den gamla staden Karthago, från där Hannibal anges att driva sina elefanter över Alperna.

Också är i närheten Tunisiens vackraste by Sidi Bou sade, inspiration till många konstnärer och La Marsa underbara vita-sand stränder.

Tunis Ferry Port

Flera färjor ansluta Tunis med Europa , ett bra alternativ om du vill sätta i din bil.Den SNCM färjan gör två hämtningar per överfarter från Marseille i södra Frankrike till Tunis, medan Grandi Navi Veloce driver regelbunden färjor från Civitavecchia, Palermo och Genua i Italien.Reservationer är nödvändiga, särskilt på sommaren.

Färjor till Tunis anländer i hamnen La Goulette, 12 km (7 mil) från stadens centrum.Använd bara de officiella gula uppmätt taxibilar som väntar utanför porten, privat taxi väntar innanför porten ofta överbelastad.

Tunis turistinformation 

Turistinformation: 
Office de Tourisme de Tunis
1 avenue Mohammed V, Tunis
Tel: (071) 341 077.
Webbplats: www.cometotunisia.co.uk

Detta är den viktigaste Turistbyrån i Tunis.Det ligger i den nya staden nära järnvägsstationen Tunis Maritime.Personalen är bra men det finns några användbara åhörarkopior, utom för en fri stadskarta och en utmärkt karta över medina med en föreslagna vandringsleden.De erbjuder information om kollektivtrafiken och resa i resten av landet.

Det finns en annan Turistbyrå med något fler broschyrer och åhörarkopior vid järnvägsstationen (placera de Barcelone).

Al-Zaytuna moské 
Medina växte runt Tuniss största moskén, Al-Zaytuna moské (moskén i trädet olivolja), som omfattar över 5 000 kV m (53,820 kV ft) och enda öppna för icke-muslimer – även om endast så långt som den centrala innergården.En av de äldsta moskéerna i Afrika, den byggdes i AD732, ofta med stenar från närliggande Roman Karthago, men det blomstrade från 1200-talet och framåt som en viktig islamiska universitet.

Habib Bourguiba 
Tuniss huvudsakliga thoroughfare är eleganta och bred trädkantade avenue Habib Bourguiba, som körs från TGM train station till huvudentrén till medina.Fodrade med banker, affärer, restauranger och café terrasser där tunisierna konvergerar på sena eftermiddagen, det också stoltserar med grand art nouveau kommunala teatern och 1800-talet Cathédrale de St Vincent de Paul.En staty av den stora medeltida arabiska (och Tunisien) lärd Ibn Khaldun står mittemot katedralen, medan moderna Tunisien representeras av den enorma klocktorn som byggts för att hedra minnet av Ben Ali ordförandeskap.

Tunisien Dar Ben Abdallah Museum
En av de bäst bevarade medina palats i Tunis, Dar Ben Abdallah imponerande sent 1700-tals hus har en rik samling av möbler, textilier och hantverk, vilket ger en fascinerande inblick i vad 1800-talets livet var i medina för de rika.Bostäder Museum av populära Arts och traditioner, det är en fantastisk plats att se de finaste exemplen på traditionell konst och hantverk – kan du fortfarande se mycket av samma arbete som produceras i medina.

Musée National du Bardo 
Byggd på 1200-talet, och nyligen utförligt renoverat och omorganiseras, detta fantastiska palace är nu inte bara ett enastående exempel på arabisk-muslimska arkitekturen, men det också hus Tunisiens Nationalmuseum.Det främsta skälet att komma hit är att se häpnadsväckande matrisen med romerska mosaiker, största och finaste enda samlingen i världen, daterande från andra århundradet f.kr till den sjunde-talet E.Kr.Grekiska och islamiska innehav är också utmärkta.Anländer tidigt eller senare under dagen att missa de nostalgiker resgrupper.

Tourbet el-Bey 
Denna fantastiska 1700-talets ottomanska mausoleet, den största i Tunis, är där mer än 160 Husaynid prinsar, ministrar och deras familjer är begravda.Överdådig interiör är dekorerad med kakel, marmor och snidade ornament.Motivet åttauddiga stjärnan representerar dörrarna till paradiset.

Tunis Medina 
Ett UNESCO världsarv, medina eller gamla kvartal, Tunis byggdes under det sjunde århundradet efter Kristus.Från 1100-till 1500-talet, Tunis ansågs vara en av de största och rikaste städerna i den islamiska världen och dess medina är vittnesmål till sin forna prakt.I dag kan besökare stega bakåt i tiden genom en labyrint av smala, vindlande gator, och byteshandel för souvenirer med lokalbefolkningen, varor till försäljning omfattar färggranna handgjorda mattor, hand utformad smycken, koppar och brassware, keramik och exotiska kryddor.

Oändligt borrspets gator kan desorientering, men det är lika roligt att ge själv slumpmässiga utforskning och slumpen upptäcka traditionella hantverkare, livsmedelsmarknaderna och antika monument.Bland de mer välbesökta attraktioner som finns inom väggarna i medina är den nionde-talet Al-Zaytuna moskén (moskén i trädet olivolja), parfym beslutsfattare Souk el Attarine och Tuniss första Osmanska-stil moskén, Sidi Yousef, byggd på 1600-talet.

 


Bästa tillgängliga Tunis färja biljett prisgaranti

Bästa Tunis Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Grandi Navi Veloce, Grimaldi linjer, CTN färjor eller SNCM linje passagerare och car ferries biljettpriset till och från Tunis.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Tunis färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Tunis färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Tunis Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Tunis Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Tunis färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Tunis till våra lägsta tillgängliga biljett pris.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive till Tunis och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här