Turku Ferry

Turku passagerare och bilfärjor

Turku passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Åbo till Langnas, Mariehamn och Stockholm.

Jämför alla tillgängliga Turku färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Turku bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Åbo, Langnas, Mariehamn och Stockholm med Tallink Silja Ferries eller Viking Lines färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Turku Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Turku färjor
Biljett priser & bokning


Boken Turku Färjebiljetter
med Tallink Silja Ferries eller Viking Lines för färjor segling från Åbo till Langnas, Mariehamn och Stockholm online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Turku passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Turku biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Turku

Turku  är en stad i sydvästra kusten i Finland vid Aura mynning.Det är inom regionen i Egentliga Finland i Västra Finlands län.Man tror att Turku kom in existens under slutet av 1200-talet vilket gör den till den äldsta staden i Finland.

Hamnen i Åbo intill Åbo slott och är lätt tillgänglig på buss linje 1 från torget (Salutorget). Hamnen har också en egen järnvägsstation, och vissa tåg avgår vid hamnen.

De två största färjelinjer är Viking Line och Silja Line . Var och en har en förmiddag och en kväll avresa från Stockholm, med en kort stanna vid på Åland.För en scenisk är en morgon avgång tillrådligt.Kvällen avgångar ger tillräcklig night club aktiviteter ombord om du vill minska löst innan du anländer i Åbo.

Ångfartyg m tryckknapp 1,9 Ukkopekka erbjuder även kryssningar till och från närliggande Nådendal, världens Moomin hem.Under sommartid m/s erbjuder Runsala rutten mellan staden och Runsala ön.

Turky Ferry Terminal

En gratis färja shuttles resenärer och deras cyklar (inga bilar får) över floden Aurajoki varje dag från 6: 15 AM till 9 PM, eller tills 11 PM under sommaren.Resan omfattar 78 meter stora avstånd och tar ca en och en halv minut.En löpande lokala gag är att be besökare om de har tagit resan från Åbo över till Åbo på Föri ännu; faktiskt, båda sidorna av floden kallas samma, Åbo är bara det svenska namnet.Övrigt, namnet kommer från den svenska färja och är relaterade till det engelska ordet "färja". 

Turku var under lång tid det viktigaste befolkningen centret i Finland.Det var den första kapital staden i Finland 1809 till 1812 och fortsatte att vara den största staden av befolkningen i Finland i slutet av 1840-talet.Nuförtiden är sin rikstäckande betydelse inte samma som det brukade vara, men Åbo är en regional huvudstad och viktig plats för affärsverksamhet och kultur i norra Europa.

Från antika slott till moderna docks, museer till avantgardistisk musik, utforskar Norman Miller kreativa centrum i Åbo - innan massorna anländer.

Vintern kan krypa upp på Turku men Finlands forna huvudstaden används inte säsongsbetonade dysterhet.Långa nätter bara fokus en av norra Europas hemliga skönheter på mysiga dagtid hangouts och värme-genererar nattliv, medan staden får redo att kliva in i den kulturella spotlight som europeisk kulturhuvudstad.

Den kulturhuvudstaden startar i januari med konserter längs floden Aura dockyard konst installationer och extravaganta fireworks visar.Festligheterna kommer också att fira Turku's dark side – se upp för serien konsert "levande musik och bilder av död" och "döden och dess många ansikten" utställningar.

Turistattraktioner i Åbo

Många resor till Åbo att njuta av några stora museer, Parker, shopping och stoppa för minst dag eller två i Åbo är mer än värt om du reser genom Finlands Västra Finlands region.Åbo är en av Finlands mer välkända resmål och dess mest populära attraktioner inkluderar Åbo domkyrka och Åbo slott.Det finns mycket mer intressanta saker att se och göra i Åbo:-

Känsla som lite kid?
Åbo Region är en utmärkt destination för hela familjen.Det finns Moominworld och Väski Adventure Island, stadens trafik i Kupittaanpuisto park, biologiska Museum och Zoolandia.Du kan också vara dubbade på den lilla Knights turné i Åbo slott eller prägla din alldeles egna mynt på Aboa Vetus Museum barns tour.

Staden av tusentals evenemang
Turku erbjuder fester och evenemang året runt.En uppsjö av sport, teater, festivaler och mässor innebär en aktiv besökare kommer alltid att hitta något av intresse.Tid ditt besök så att inte missa den medeltida marknaden, Paavo Nurmi maraton, Ruisrock, DBTL city festival, Åbo Musikfestspel eller många av utmärkta teater visar.

Shopping och design i Åbo
Åbo ligger prickade med verkstäder och butiker av unga formgivare.Bara några kvarter från torget, skickligt utformad porslin, kläder, tillbehör, dekorativa föremål och möbler väntar på nya ägare.Turku ständigt producerar nya, intressanta designers.Plocka upp din design-karta från Åbo Touring Info och göra vissa unika fynd.

Om formgivningen inte är din kopp te, erbjuder Turku massor av andra shopping, alltför.Centrumet har en mängd olika specialitet butiker eller checka ut Finlands nyaste Galleria Skansbacken.

Åbo slott (Turun linna)
På södra spetsen av staden, nära färjan terminaler.Ett måste för alla besöker staden och är en av landets mest populära turistattraktioner.Denna gamla slottet härstammar från 1280s, och har renoverats noggrant.Det finns alltid några utställning i slottet lokaler.Höjdpunkter omfattar två fängelsehålor och magnifika bankett hallar och ett historiskt museum i det medeltida Åbo i en labyrint av återställda rummen i slottets gamla bailey.Turer i högborg ges per timme i engelska.De ger en god hänsyn till Slottets historia.€7, valfria guidad tur 2 euro.

Åbo domkyrka
Torn över floden och staden och är en av Finlands viktigaste katedraler.Turer körs 9 AM - 7 PM under mitten av September till mitten av April och 9 AM till 8 PM mitten av April till mitten av September.Gratis.

Klosterbacken
1827 Förstörde en brand nästan alla i Åbo.Klosterbacken var ett av de få områden som har sparats, och nu den är värd ett hantverk museum.

Aboa Vetus & Ars Nova
Detta museum är faktiskt två museer: Aboa Vetus berättar om historia i Åbo och Ars Nova är ett museum för modern konst.Aboa Vetus är baserad på gamla remainings av gamla byggnader och Aboa Vetus utställningen finns det.

Kuralan kylämäki
Dubbat en "byn av levande historia", här kan du se nyfödda lamm och kyckling (beroende på tiden på året), liksom en äkta finsk gård från 1950-talet.Mycket nära till stadens centrum tycker men ändå du du är på sidan land.

TUrku konstmuseum (Turun taidemuseo )
Regionala museet Finlands korrekt.En central del av konsten liv i Åbo sedan 1904.

Runsala
En vacker nationalpark på en ö ligger 6 km från på Salutorget.Det finns också en championship nivå Golfbana, Aura Golf, grundades 1958.Runsala Spa Hotel är dess omedelbara närhet.

Caribia Spa och Posankka
Koppla av i spa och se den berömda korsningen mellan en gris och en Anka, Posankka.Denna Rosa staty gjordes av Alvar Gullichsen, och det har blivit ett känt landmärke i spa.

Wäinö Aaltonen Museum of Art
Ett konstmuseum uppkallad efter finsk konstnär och skulptör Wäinö Aaltonen (1896-1966), vars statyer av kända finländare och olika nationalistiska teman kan hittas i hela Finland.Kanske är den mest kända klassisk grekiska-stil statyn "Flying Finn" och nio-tiden olympisk guldmedaljör Paavo Nurmi.Fem kopior av statyn finns ett museum, och den statyn känd utnyttja var när studenter från Helsingfors U.Tech.snuck en till vraket av 1600-talet svenska örlogsfartyg Vasa bara dagar innan det var räddade.Museet är också värd för växlande utställningar med andra artister.7€. 

Forum Marinum och Suomen Joutsen
En särskild Nationalmuseum som också fungerar som en maritima centrum med den berömda Suomen Joutsen (svanen i Finland) strax utanför om det.Ett fartyg som är att betrakta som nationella fartyget av finländarna.Båda är belägna strax efter gäst hamnen när gå ned ström, du kan inte missa det.

Sibelius Museum
Beläget bara 150 meter från Åbo domkyrka är en låg moderna konkreta byggnad, bostäder en intressant samling av musikinstrument samt visar finska kompositören Jean Sibelius, mannen och hans musik.På bildskärmen är mer än 1400 musikinstrument och musik konst från alla runt om i världen.Dessa inkluderar instrument hundratals år gamla, såsom lutes och tidiga harpor; cembali, clavichords och tidig pianon; och tjänstefolk, många organ.Dessutom är ett rum reserverat för Sibelius´s liv och arbete.Under hösten, vintern och våren säsonger konserter museet kammarmusik på onsdag kvällar.Samlingarna tillgängliga på Sibelius museet är av intresse för både experter och vanliga musikälskare.Museet grundades 1926 av Otto Andersson, den första professorn i musikvetenskap och Folklore vid Åbo Akademi.

B-Galleria
Contemporary art gallery organisationen Suunnitelma B.Utrymme Galleri billigt och lätt tillgänglig för unga konstnärer och färskt miljö för nya idéer att framträda.Månatliga förändrade utställningen och mer slumpmässigt ordnade händelser.

 


Bästa tillgängliga Turku färja biljett prisgaranti

Bästa Turku Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Tallink Silja Ferries eller Viking Lines passagerare och car ferries biljettpriset till och från Åbo.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Turku färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Turku färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Turku Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Åbo Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Turku färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Åbo till våra lägsta tillgängliga biljett pris.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive till Åbo och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här