Umago Ferry

Umago passagerare och bilfärjor

Umago passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Umago till Venedig.

Jämför alla tillgängliga Umago färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Umago bilen och passagerare Färjebiljetter segling till och från Umago, Venedig med Venizia linje ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Umago Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Umago färjor
Biljett priser & bokning


Boken Umago Färjebiljetter
Venizia rad färjor segling från Umago till Venedig online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Umago passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Umago färja biljettpriset och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Umago 

Umago  är en pittoresk Medelhavsområdet stad-port på nordvästra Istriska stranden.Den ligger i ett attraktivt bay, som också innehåller en av de mest prestigefyllda ACI småbåtshamnar med den blå flaggan.

Förutom marinan har 10 fler stränder tilldelats den blå flaggan, en internationell symbol för havet klarhet och stranden anpassningar.Några av de mer vackra och berömda stränderna i Umago är den Laguna Stella Maris beach, Katoro beach, Aurora stranden och Kanegra beach.Umago har en utomordentligt intressant tidigare.

Den upptäcktes av romerska adelsmän i antikens historia som beslutade att omvandla det till deras sommaren herrgård.Glöd, lyx och glamour i dessa tider är speglad i venetiansk husen ligger i den gamla Umago kärnan.Delar av stadsmurarna och forten har bevarats i staden, liksom barock och renässans kyrkor och byggnader.

Umago  har flera historiska platser, såsom St.Mary church (från 1400-talet, smyckade med fresker), kyrkan i Assumpion av Jungfru Maria och St.Pelegrio (byggt i 1507, efter tillsagd av pesten) liksom i den gamla delen av staden som inte är så rikt med historiska byggnader som är attraktiva på grund av sin ståndpunkt.Staden är omgiven av havet och har en pittoresk stad center.

Umago Ferry Port

Umago  är idealisk för din semester på grund av dess naturliga skönheter, historia, tradition, såväl som den varma Medelhavsklimat.Aktiv semester entusiaster kommer att hitta vad de vill i Umago, eftersom det är en stad i turism och sport.Du kan njuta av tennis, fotboll, lite fotboll, Cykling, Nordic walking, vandring, jakt, bowling, beach volleyboll, basket, Dykning, segling, vatten segling, vattenskidåkning, kite flying och många andra aktiviteter.

Tänk på att njuta av oräkneliga delikatesser och specialiteter i denna region som Istriska parmaskinka, Istriska ost, fläsk ländryggen, fritters, krostule och höjdpunkten av Istriska gastronomi – tryffel, liksom så många fiskar specialiteter.Du kan njuta av alla rätterna i restauranger och taverna som "Dante", "Maremoto", "Cittar", "Aurora", "Misa" och "Pelegrin".

Närliggande Savudrija, en liten fiske stad på en liten halvö, endast 9 km från Umago. Dess varumärke är en gammal fyr, byggd i kärlek mellan en österrikisk adelsman och en inhemsk flicka namn.Det är känd för många historiska resultat – historia, roman, medieval… allt under hela historia fram till de vackra österrikiska villorna.Savudrija har varit bebott sedan antikens historia och har ett naturfenomen: sten ytor på stranden, ange havet vid en mild vinkel.Den är idealisk för många sporter som Cykling, vandring, joggning och surfa.Kusten Savudrija är överväxt med trädet tallskog.Det är attraktivt för nudists grund av NUDIST stranden ligger söder om mycket mitten av platsen.Traditionellt fokuserat på fiske, är Savudrija kända för sitt trevliga restauranger och trevliga stränder, så vi rekommenderar det till familjer som åtnjuter steniga stränder.Savudrija värd traditionella manifestationer såsom St.Mary Magdalena festligheter i Zambratija (slutet av juli) och Savudrian nätter (i augusti). Du kan njuta av olika Istriska delikatesser i restauranger "Adria!,"vilda","Moj Mir","Sveti Andrej"och taverna"Alber". Medan du vistas i Savudrija måste du besöka Umago, Poreč och Rovinj.

Mer information finns i och runt Umago 
Umago - gamla townOld staden Umago 
På grund av att Umagos stormiga historia förstördes helt byggnaderna från den Late Antiquity och tidig medeltid.Den nuvarande historiska kärnan har ärvt den urbana strukturen i medeltiden.Finns det åtskilliga påminnelser om att eran: väggen förblir, venetiansk villor och framför allt, pittoreska smala gatorna.Det som är bäst bevarade är också den äldsta – västra tornet nu bostäder Museum Umago, skötare av en värdefull samling arkeologiska artefakter hittades på platsen för staden Umago. Kyrkan i St.Pilgrimsfalk 
Inte långt från Umago finns Rosazzo udde en liten, mycket gamla kyrkan St.Pilgrimsfalk.Det byggdes av invånarna i Umago för att markera den plats där under Diocletian eran.

Fyren i Savudrija 
Den äldsta fyr på kusten av Adriatiska havet byggd 1818, 36 m hög med ljus synligt från avståndet mellan 32 kilometer.Byggandet av fyr är ansluten med en kärlekshistoria av greve Metternich, som även om gift, förälskade i en lokal flicka och hade fyr byggdes till hennes ära.

Sipar udde
Mellan Savudrija och Umago under lågt vattenstånd en liten 200 m lång och 50 m bred udde och en stapel av stenar stiga från havet: dessa är endast resterna av det gamla slottet Sipar från 400-talet.Staden Siparis funnits här under den romerska eran, ett bevis på detta är grunden för villor och hus, mosaiker, marmor, keramik, urnor och mynt funna i detta läge, alla dejting från eran Constantine och Valerius.Sipar plundrades helt och förstördes i 876 av Neretvian pirater ledd av förbud Domagoj och aldrig återfick sin tidigare betydelse.

Villa Tiola 
Ett verkligt paradis för dykare!Denna lyxvilla hade sin egen romerska spa, vatten cistern, enorma bostad kvartalen överdådigt dekorerad med mosaiker på golvet och fresker på väggarna.Resterna av en pir mäta 30 meter i längd och 6 meter bred är belägna i havet nära villa, medan resterna av en enorm konstruktion kan också kännas, troligen en pool av en annan romersk villa.

Arena i Pula 
Arena i Pula, romersk amfiteater är beläget i centrum av Pula.Det byggdes under första århundradet f.Kr och tog sin nuvarande form i första århundradet när det kunde sittplats för cirka 20 000 åskådare.Det fungerade för gladiator slagsmål som ägde rum i det fram till 5: e århundradet.

Brijuni öar - nationalpark 
Krita parken med fossiliserad dinosaur fotspår, bysantinska castrum och resterna av romerska villor, arkeologiska och naturvetenskap insamling, utställningen "Josip Broz Tito på Brijuni", familjen Mausoleum i Kupelwieser är bara några av de sevärdheter som du inte bör missa.Och medan promenader längs öarna du kommer att åtföljas av ett flertal tamt fågelarter, hjort, mufflon och andra storvilt.


Euphrasian basilika – en del av Unescos världsarv för kulturella 
I staden Poreč, nära Umago, är en av de vackraste tidigt bysantinska kyrkorna i Europa som kallas Euphrasian basilika efter biskopen i Poreč som hade denna fantastiska tre-mittskeppet kyrka byggd över platsen för en äldre kyrka.Av särskilt intresse är de imponerande mosaikerna över absiden ädelstenar och pärlemor.

Motovun väggar 
Väggarna som omger små medeltida kulle stad Motovun presentera en ovärderlig kulturella och historiska arvet i Istrien.Mycket väl bevarat gamla stad kärnan omges av imponerande försvar väggar.

Hum – minsta staden i världen 
Enligt är Guinness rekordbok med sina 23 invånare Hum minsta staden i världen.Det är beläget i den centrala delen av Istrien och berömd för Alley glagolitiska präster – ett unikt minnesmärke i gamla kroatiska glagolitiska skriptet.

Lim kanal 
Det är ett geo-morfologiska fenomen med overgrown canyon klippor stigande upp till 150 meter över havet.Med sina smala, 11 km lång inlopp det representerar en av de vackraste landskap i Istrien.

Nature Park Učka 
Učka berget och dess högsta Vojak 1401 m erbjuder hisnande 360 ° panoramavy över den Istriska halvön, Nord Adriatiska öar, Gorski kotars berg, Venedig, italienska Alperna... 

Turistbyrån i Umago  är vid Trgovacka 6, tel: 052 741 363, fax: 052 741 157, e-post: tz-grada-umaga@pu.htnet.hr.

 


Bästa tillgängliga Umago färja biljett prisgaranti

Bästa Umago färja biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Venizia linje passagerare och car ferries biljettpriset till och från Umago. Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Umago färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Umago färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Umago Färjebiljetter bil- och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Umago Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Umago färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Umago vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Umago och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här