Valencia Ferry

Valencia passagerare och bilfärjor

Valencia passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Valencia till Cagliari, Ibiza, Livorno, Mahon, Palma Mallorca, Salerno, San Antonio och Tanger Med.

Jämför alla tillgängliga Valencia färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Valencia bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Valencia, Cagliari, Ibiza, Livorno, Mahon, Palma Mallorca, Salerno, San Antonio och Tanger Med med Acciona Ferries, Balearia Ferries och Grimaldi linjer ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Valencia Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Valencia färjor
Biljett priser & bokning


Boken Valencia Färjebiljetter
med Acciona Ferries, Balearia Ferries och Grimaldi linjer för färjor segling från Valencia till Cagliari, Ibiza, Livorno, Mahon, Palma Mallorca, Salerno, San Antonio och Tanger Med online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Valencia passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Valencia biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Valencia

Provinsen Valencia , den största av de tre ingår i Valencia, är beläget i centrum av spanska Medelhavets kust medan med utsikt över den rymliga Gulf Valencia.Det är skirted på baksidan av en grupp Mellanhög berg och rullande plains leder till landområden av Aragonien och Kastilien-La Mancha.Det är också mittemot Balearerna och samma avstånd från Spaniens två stora beslutsfattande centrum Madrid och Barcelona.

Varje år mer än fem miljoner utomeuropeiska besökare välja Comunidad Valenciana (Valencia region) som deras semestermål.De flesta sjunka på orterna i den tunna kustremsan, där de stanna sätta – utom, kanske för en dagstur till Valencia staden.

Valencia staden , regionens huvudstad, är känt för sitt nattliv, vilda Las Fallas våren festivalen och dess Ciudad de las Artes y las Ciencias fantastisk arkitektur.

Valentia Ferry Port
Valencia färjetrafik lämna från hamnen i Valencia som är en av de största hamnarna på Medelhavskusten och första port of Spain.Från Valencia Ferry Port kan du ta färjan till Palma, Ibiza, Mahon, San Antonio och Tanger Med operatorer BaleariaIscomarTrasmediterranea och Grimaldi färjor
Turist attraktioner & aktiviteter 

Stränder
Playa de Malvarrosa och Playa e Levante o de la arenor är de mest populära stadens stränderna, strax norr om hamnen.För att komma dit, ta tunnelbana eller spårvagn till Eugenia vinstockar eller arenor station, eller ta tunnelbanan till Maritim Serreria och fortsätter med spårvagn till Neptu (alla på en biljett). El Saler är den trevligaste och mest utvecklade stranden nära Valencia.Devesa är outvecklad och har trevlig omgivning.Vid Devesa och Playa Pinedo finns nudist avsnitt.Dessa stränder är beläget söder om hamnen.För att nå dem, ta den gula bussen (drivs av "Herca") från Calle Alicante nära järnvägsstationen, i riktning "Perello". Resan tar cirka 30 minuter. bussen kör varje timme 7 am - 9 pm.

Heta källor 
Varma våren är belägen 90 km norr om Valencia i en region känd för sina berg, djupa gorges och natursköna karaktär.Kristallin vattnen i lagunen bubbla upp från jorden vid en temperatur av 25ºc året runt.Denna plats som är väl känd av lokalbefolkningen är fortfarande undiscovered genom de flesta resenärer.Historien går att varma våren var den önskade platsen för bad och avkoppling för en moriska king´s harem.Vattnet var sagt att hålla hans kvinnor ung och vacker.Doppa i vattnet för ett dopp och utforska lagunen Snorkel, se fisken runt dig och upptäck dolda grottor.För den modiga there´s möjlighet att hoppa från klipporna rätt in i den djupaste delen av lagunen.

Albufera
En färskvatten sjö.Ris odlas i det omgivande området.Albufera är också värd för många intressanta sorter av flyttfåglar.Lokala byn i området El Palmar, är också en bra plats att pröva vissa paella eller andra lokala rätter.

Manises
15 km söderut väster om Valencia.Det är inte bara platsen för Valencia flygplats, men också ett viktigt centrum för keramik.Några 100 keramik fabriker finns i kommunen, där konsten har varit praktiserade i minst 700 år.På MCM Museum finns det utställningar om historien av keramik i området.

La Tomatina
Värd närliggande Buñol den sista onsdagen i augusti.En festival som omfattar tusentals deltagare kastar mogna tomater på varandra.Kontrollera att du bära kläder som du kan kasta ut efter valdistrikten, det blir väldigt rörigt.

Sightseeing börjar i de gamla kvarteren runt staden.Fram till artonhundratalet försvarades av en mur, som var den inre vägen för nr 5 bussen.Still standing som bevis är graciös Torres de Serranos, rymliga Torres de Quart och vissa lämningar av Förkläde väggen i källaren i Valencia institutet för Modern konst (IVAM). Det mest enastående konstnärliga arvet är funna i distrikten Seu och Xerea, där varumärkena lämnade av romarna ligger dolda under arabiska ruiner och moderna kyrkor och palats.

Distriktet Mercat tog form runt handel livet för stadens invånare.Därför används dess två mest emblematiska byggnader för handelsändamål.Den gotiska byggnaden av La börsen, förklaras av UNESCO som ett universellt arv monument, har vackra är rum där gamla tabellerna som handel transaktioner färdigställdes är fortfarande idag.Förstörda väggen växte utanför Valencia borgarklassens, med dess breda trottoarer, brett anlagda trafikleder och ett oräkneligt antal förekomster av modernistiska arkitekturen.På andra sidan av de Turia gamla flodbädden ligger barnkammare gardens, tillsammans med Fine Arts Museum och den ultramoderna delen av staden, som på grund av dess storlek, fungerar som en nexus mellan de kustnära townships och de gamla kvarteren.Det futuristiska ansiktet av staden är speglad på gamla flodbädden genom Gulliver barnens park samt fritid och kultur komplexa, Ciutat de les Arts I de les Ciencies (staden av konst & kultur). Livet i staden sprider sig ned till seafront med hamnen och stränderna i Las Arenas och La Malvarrosa.

Om du är ute och reser till Valencia via Barcelona, glöm inte att tillbringa en tid i den katalanska huvudstaden.Även om båda är belägna vid Medelhavets kust, har varje stad en mycket olika kulturella vädjan.Där Valencia har dess Institute of Modern Art, Barcelona har till exempel Gaudi Museum.Hotell nära flygplatsen kan bokas via easytobook.com.Till exempel belägen the Best Western hotel, som är bara tre kilometer från flygplatsen.

Valencia som en stor stad.Staden har naturligtvis många hotell.För att spara maney kan du också bäst bo i budgeten Hotell i Valencia.

 


Bästa tillgängliga Valencia färja biljett prisgaranti

Bästa Valencia Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Acciona Ferries, Balearia Ferries och Grimaldi Lines passagerare och car ferries biljettpriset till och från Valencia.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Valencia färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Valencia färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Valencia Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Valencia Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Valencia färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Valencia på vår lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Valencia och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här