Venedig Ferry

Venedig passagerare och bilfärjor

Venedig passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Venedig till Corfu, Igoumenitsa, Lussino, Patras, Pola, Porec, Rabac, Rovigno och Umago.

Jämför alla tillgängliga Venedig färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Venedig bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Venedig, Corfu, Igoumenitsa, Lussino, Patras, Pola, Porec, Rabac, Rovigno och Umago med ANEK Lines, Minoan Lines och Venezia linjer ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Venedig Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Venedig färjor
Biljett priser & bokning


Boken Venedig Färjebiljetter
med ANEK Lines, Minoan Lines och Venezia rader för färjor segling från Venedig till Corfu, Igoumenitsa, Lussino, Patras, Pola, Porec, Rabac, Rovigno och Umago online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Venedig passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Venedig biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Venedig

Venedig är en stad på ön: centro storico eller historiska center är ett tätt integrerad kluster 117 små öar som är länkade med vissa 410 gångbroar.(Varje gång du korsa en kanal, du Stega till en annan ö.)

De flesta kryssningsfartyg anländer till antingen Marittima terminal byggnader eller sekundära San Basilio piren som riktar sig främst till mindre kryssningsfartyg och floden fartyg.

Detta är en stor plats, sedan kan du lätt gå längs vattnet till Piazza San Marco i cirka 15 minuter utan att gå vilse.

Om du anländer med en Minoan Lines färja från Grekland eller en Venezia Lines katamaran från Kroatien eller Slovenien, ska du gå iland i samma allmänna område på den port som används av kryssningsfartyg.(Minoans pier som finns mellan Marittima och Tronchetto parkering ön. Venezia rader använder San Basilio.)

Venedigs hamn

Du kanske hört att Venedig är en engineering marvel, med marmor kyrkorna byggdes atop antika tjänster drivs djupt in barene (lera banker) – men sanningen är att denna stad är byggt på ren nerv.Rimliga människor kanske blanch vid vatten närmar sig deras tröskel och fly vid första tecken på acqua alta (högvatten). Men orsaken kan inte jämföra med venetianska lösa.I stället för att hjälpa, har venetianerna översvämmade världen med kurviga venetianska-röd målningar och viner, musik, Marco Polo spice-route smaker och böhmisk-chic mode.Och de är inte klar ännu.

Men inte gå också har staden till dig själv.Även i mul-stomping chill i januari har Venedig sina beundrare.Uppåtsidan är att du ska hålla fascinerande företag här.Mer lättillgänglig än någonsin och förvånansvärt prisvärt med tanke på dess singulariteten, Venedig förblir en self-selecting stad: det tar en viss fantasi att avstå från bekvämligheten med bilar och vägar för långsam båtar och konstiga calli.Skulptörer, harpsichordists, sushi kockar och drömmare passerar som revisorer kan hamna stöta armbågar över att plattor av risotto di seppie (squid risotto) längs scuffed trä tabeller i autentiska osterie (pub-restauranger). Att döma av mängden, du kanske tror Art Biennale måste hända – men nej, det är bara en genomsnittlig onsdag natt i Venedig.

Venedig är bäst när fångas mellan rättsakter, efter dagen trippers rush utanför slå eftermiddagen trafik och innan kryssningsfartyg dumpar dazed nykomlingar utanför i Piazza San Marco med tre timmar för att se alla Venedig före lunch.Dessa besökare får aldrig se Venedig i sin dyrbara driftstopp, när gondoliers värms upp sina vokala ackord med brändhet espresso på deras sätt att arbeta, och mosaik hantverkare Konvergera i baren för tesserae shoptalk över en spritz (prosecco dryck).

När du ska gå

Resenärer som söker utrymme för skissa i Gallerie dell'Accademia, skulle avslappnade samtal med venetianerna och spontana helgen middagar utan reservationer vara bättre att gå i Venedigs tystare månader från oktober till mars.Men även solitary typer kommer att finna att vissa venetianska erfarenheter är bättre i en folkmassa: happy hours, stormande encores på La Fenice och i kören av "ooh!" som publik passera genom portaler i Basilica di San Marco att skymta skimrande guld mosaik kupolerna i omkostnaderna.För en balans mellan lugna stunder och kollektiva eufori, övernatta minst i Venedig, så att du kan se hur staden ser ut efter folkmassan direktuppspelad och månen stiger, och på morgonen när staden kastar tillbaka en espresso och börjar visa hela igen.

Du kommer förmodligen betalar en premie för privilegiet att vara i stan för maskerad bollar under Carnevale, gala konst öppningar för Biennalen eller stjärnspäckade premiär vid Filmfestivalen i Venedig.Men denna stad har varit internationellt berömda (och ökända) för sin parti-kasta stolt sedan 1500-talet, och du kan se varför vid någon av stadens stora shindigs.

Eftersom Venedig är underbara utan och innan, har inte dåligt väder till scuttle dina resplaner.Enda mer fantastisk än din första glimt av Venedig kan vara åsynen av Venedig återspeglas i en pöl – eller på mycket sällsynta, Venedigs gotiska bågar och gondol prows gräva genom en vit filt av snö.Ben-kylning vädret i januari och februari kan medföra kristallin blue skies idealisk för foto op och sliskig varm kakao i Piazza San Marco.De tyngsta regn faller från December till mars, men du kanske lycka till i freak sommaren åska – när du ser blixtnedslag över lagunen, du har en helt ny bedömning av Tintoretto penseldrag och stormande sommaren förflyttning av Vivaldis fyra säsonger.Juli och augusti tenderar att vara varm och kvav, men om du får obekväma, göra liksom en venetiansk på semester och fly till Lido stränder eller Riviera Brenta.

Festivaler & Events

Tre regler för revellers bokförs i stora ÅNGBÅTEN slutar: ingen nedskräpning i kanalerna, ingen defacing historiska byggnader och ingen strutting om nakna rödbröstad nötväcka.Det faktum att Venedig känns skyldiga att bokföra att sista förordning visar att möjligheter för erm, kulturspridning inte börjar och slutar med Carnevale.

Om du vill spendera din driftstopp Castille, svettig, folktro, eller alla ovanstående, har Venedig du täckt med Biennales, marathons och bröllop till havet.De mest hektiska månaderna för traditionella fester är maj till September. Läs mer om många av Venedigs kommande evenemang på Cultura & Spettacolo

 


Bästa tillgängliga Venedig färja biljett prisgaranti

Bästa Venedig Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga ANEK Lines, Minoan Lines och Venezia linjer passagerare och car ferries biljettpriset till och från Venedig.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Venedig färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Venedig färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Venedig Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Venedig Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Venedig färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Venedig på vår lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive till Venedig och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här