Ventotene Ferry

Ventotene passagerare och bilfärjor

Ventotene passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Ventotene Casamicciola, Napoli och Ponza.

Jämför alla tillgängliga Ventotene färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Ventotene bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Ventotene, Casamicciola, Napoli och Ponza med SNAV Ferry Line färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Ventotene Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Ventotene färjor
Biljett priser & bokning


Boken Ventotene Färjebiljetter
med SNAV Ferry Line för färjor segling från Ventotene Casamicciola, Napoli och Ponza online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Ventotene passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Ventotene biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Ventotene

Ventotene ligger i Tyrrenska havet strax väster om fastlandet regionen Kampanien.

Charmen med Ventotene framgår det ögonblick du dekor från båten transporterar du till dess stränder.Sitter där som en lonely sockerkaka utskjutande från ytan av en klar blå skylt, öns blotta storlek eller brist, löften något inte bara särskilda utan personliga.

Anländer på denna lilla ö utanför västkusten av Italien, anger du porten byggdes i sidan av vulkaniska ön av antikens romare och nyligen utvecklade och för att föreskriva trafikströmmarna.

Fiskarnas båtar kantar hamnen tillsammans med pizza och scuba butiker ger ön att italienska känner utmärkt small-town.

Ventotene Ferry Port

För att få till mitten av ön, gå du lindning rampen till Piazza Castello, där stadshuset sitter.Greppa en cappuccino i en av de två caféer där, som moonlight som restauranger under högsäsong från maj till oktober.Om koffein inte uppfyller du, greppa en flaska vin på en av de lokala alimentari och sitta i parken rätt off torget för majestätiska vyer av de små obebodda ön i Santo Stefano (används för att kvarhålla Mussolinis motståndare under hans styre).

Del av klustret öar som kallas Pontines, Ventotene - som får sitt namn från det italienska ordet för vind, "vento" - ligger i Tyrrenska havet strax väster om fastlandet regionen Kampanien.

Den upptar mindre än en fyrkantig mil och dess historia datum till det romerska riket, när kejsare Augustus och Tiberius finns öns isolerade perfekt för förvisad bråkmakare.Under andra världskriget användes som ett lyssnande inlägg av en tysk garnison innan fångas av allierade 1943.

Under dagen kan du sola vid ett av de tre viktigaste stränderna.Cala mittskeppet är den önskade val för dess tillgänglighet, svart vulkanisk sand och rock outcroppings som gör för perfekt Sola i intensiva Medelhavsområdet solen.

Ventotene har blivit en dykning destination på grund av sin frodiga och mestadels ostört akvatiska livet.Det finns flera scuba-diving skolor på ön, som uppfördes i slutet av 1970-talet och är den äldsta scuba academy i hela Italien.Privata och grupp lektioner startar på 100 euro.

Ventotenes storleken gör den perfekt för helt enkelt för att och utforska.Walking är billiga och gå igenom det ljusa landskapet--som ofta fungerar som cliff's kant på grund av öns smala bredd--belöna inte bara för sin strålande färgade växtlighet, utan också för dess panoramautsikt och bristen på anmälningsavgiften.

Lägre på ön, upptäcka mejslad klipporna pockmarked av saltlösning (lite sprickor används för att samla in färska saltvatten i antiken) och havet grottor ned av porten där öppet pooler ofta fungera som windows i det förvånansvärda marina livet som omgärdar ön.

Om du letar efter något lite mindre natur-orienterad, finns det två museer.Villa Giulia--som är mindre slutna museum än utomhus kvarleva--är de antika lämningarna av en struktur som inrymt/fängslade kejsar Augustus dotter, Giulia, som var i exil det för hennes promiskuitet och omoral.Det andra är arkeologiska Museum, som i sin mer standardpresentation innehar många artefakter som har avslöjats på ön under åren.

Till skillnad från dess mer desperata (av italienska normer) och populära sydliga grannar, Ischia och Capri, Ventotene har knappt berörts av internationella turismen.Hotellen är ekonomiskt överkomliga och maten är inte friendly.Idag, det är hem till en åretrunt befolkning på omkring 600.Att antalet skyrockets under sommaren månader, särskilt i augusti, då det verkar att varje italienska leder till havet, eller September, när festivalen Saint Candice (Festa di Santa Candida) förvandlar ön till en utökad part.

Ventotenes verkliga överklagande inte i dess hisnande 360-graders havsutsikt, sitt klara, rena vatten eller ens dess arkitektur och människor.Det finns andra platser i Italien bara fantastisk.Dess charm är i den meningen får du att du får något inte upptäckt av turister flock en masse till resten av Italien året runt.

 


Bästa tillgängliga Ventotene färja biljett prisgaranti

Bästa Ventotene Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av SNAV Ferry Line passagerare och car ferries biljettpriset till och från Ventotene.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Ventotene färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Ventotene färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Ventotene Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Ventotene Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Ventotene färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Ventotene vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Ventotene och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här