Vis Ferry

Vis passagerare och bilfärjor

Vis passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Vis till Ancona.

Jämför alla tillgängliga Vis färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Vis bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Vis, Ancona med blå linje Ferry färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Vis Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Vis färjor
Biljett priser & bokning


Boken Vis Färjebiljetter
färja biljettpriset med blå linje Ferry för färjor segling från Vis till Ancona online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Vis passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Vis biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Vis

Vis är en av de dalmatiska öarna i Kroatien.Kanal Hvar separerar det från ön Hvar och Biševo kanalen från ön Biševo.Det är ungefär 60 kilometer från den italienska kusten.

Ön kan nås med färja från Split eller Ancona.Ön är massor av fantastiska stränder.De flesta av dem är fredlig även i hela säsong.I allmänhet seafront utnyttjas inte så och ser verkligen naturliga.

Lokalbefolkningen är jordbruk, fiske och turism.Öns kuster är lutande och avgränsade.Väster om ön är Komiza bukten och i norr är Vis hamnen.

Stad i Vis är beläget i den nordöstra delen av ön Vis längst ned i en väl skyddad Vik.Det utvecklades från tidigare bosättningar Kut och Luka, som blev en enhet på 1500-talet genom byggandet av kyrkan Gospa od Spilica.

Vis Ferry Port
Byarna från den östra sidan av ön såsom: Zenka, Milna, Bargujac, Podstražje, Podselje, Plisko Polje och marina Zemlje GRAVITERA till staden.Sedan andra världskriget hade hela ön varit ett militärt område.

Turism på Vis började utveckla avsevärt med demilitarisering av ön i början av kriget (1991-1995) i Kroatien.Så, det har bara 15 år sedan att både ön och dess stan öppnas för besöket av turister.Resterna av de militära objekt i nordvästra och nordöstra delen av Bay i Vis är vittnen till vistelse i den jugoslaviska armén.

Under de senaste hundra åren emigrerade en del av befolkningen i sökandet efter bättre levnadsförhållanden.Det finns bara ca 2000 människor som bor i staden Vis och cirka 3500 på hela ön.

Många besökare, och särskilt deltar, kommer mer och mer till Vis.I varje ögonblick kan du se förändringar i livsstil, men samtidigt Vis har kvar gamla, oemotståndlig Medelhavsområdet charm och liv utan stress och problem.

Vis stränder

På södra kust, nära till byn Rukavac nära staden Milna, finns det Srebrena stranden eller Silver stranden.Detta är en fantastisk vita steniga strand, som verkligen förtjänar ett besök.I den inre delen av bukten är del av Srebrena täckt med peebles.Denna del är typicaly mer trångt, medan den steniga del är bara några meter bort och titta utanför viken och är säkert mycket mer fredlig.Du hittar barer och restaurangen på tio minuter walinkg från stranden, nära till den plats där du måste lämna din bil.

En av de mest enastående och fantastisk vikar i Adriatiska havet är Stiniva bay på norr om ön Vis.Stranden är inte nås med bil och du måste gå en svår och branta väg i ca 30 minuter.

Stoncica bay är belägen ca 6 km från staden Vis på norra östra stranden av ön av Vis.Det är förmodligen den mest populära stranden bland ungdomar.Där kan du hitta en trevlig kiosk med glass och förfriskningar, en mysig restaurang och en beach volley lekplats.Stranden kan vara trångt i hela säsong.Det är förmodligen bästa stranden på ön såvitt avser anläggningar.

Fina stranden finns också på gångavstånd från staden Komiza.Framför stranden Kamenica.Det kan du hitta en fin bukt med peebles och en mysig atmosfär på grund av att fältet Acquarius som i dag tid körs bara några meter ifrån seafront.Någon mat serveras, men du kan hitta alla typer av förfriskningar.

Gå längre söderut från Kamenica du kan hitta en nudist stranden.

Toursim & historiska Vis

Fästningarna och stenig pålar vittnar om den tusen år gamla bosättningen på Vis och resterna av en teater som byggt in grunderna för franciskanska klostret på halvön Prirovo, antika thermer eller den hellenistiska kyrkogården, bekräfta att Vis är en av de äldsta städerna i Kroatien.

Staden Vis, antika IVSS, grundades av tyrann av Syrakusa Dionisius den äldre omkring 397 f.Kr.som en bas för den grekiska koloniseringen av Adriatiska havet.Avveckling av Dionisius hade varit belägna i del av staden, som nu kallas Gradina och på halvön Prirovu.

I hellenistisk tid varit Vis så kraftfull att den etablerade sin egen kolonier på platsen för dagens städerna Trogir, Stobrec och Lumbarda på ön Korcula.Många arkeologiska lämningarna vittnar om utvecklingen av Vis.Du cansee antik konst på Vis i den arkeologiska samlingen i Museum Vis, som är beläget inom fästningen Batarija vackraste exempel: brons chefen för gudinnan Artemida.

Bredvid det finns även andra värdefulla antika verk som chefen för män och kvinnor, keramiska vaser i olika former, fartyg och särskilt en samling amfora, som har tagits ur havet nära staden.
En särskild arkeologisk betydelse är hellenistiska gravstenar (stele) hittades i området staden Mrtvilu på den västra sidan av de idag sport-grunderna.

De naturliga förhållandena och traditionen har fastställt utveckling av ekonomisk verksamhet av invånarna i Vis.På många områden av odlingsbara och kvalitet, särskilt på områdena runt staden Vis har jordbruk alltid varit den huvudsakliga delen av ekonomin.

Vinodlingszon har varit den viktigaste verksamheten av den lokala befolkningen sedan de antika tiderna, och så författaren Agatarhid berättade "hur vinstockar från Issa, en ö i Adriatiska havet i jämförelse med andra bättre". Å andra sidan de rika fiskevatten i denna del av Adriatiska havet

Havet har påverkat utvecklingen av fisket.Bredvid den nämnda verksamheten är den viktigaste faktorn idag tjänster och särskilt turism.
Staden Vis har ett rikt kulturellt monumentala arv från nyare ålder.Det finns många sommaren-stugor, fästningar och palats.

Om från Kut, som är på den sydöstra delen av hamnen och bukten, du kommer också förbi palace Jakin, palace of poeten Petar Hektorovic, Petrinovics palatset, huset där ett bästa kroatisk författare Ranko Marinkovic föddes, Prdvarics palatset och Gazarovics palatset.Det Följ palatset Gariboldi och den berömda Vila Kaliopa, och den österrikiska fästningen Batarija.

På porten väntar palats av Mardesicev, Radosijev, Vukasinovic-Dojmijev och Tramontana palce och tornet Perasti.Utanför staden finns de engelska fästningarna Terjun, Fortica och Velington.

Vi kan peka av den sakrala arkitekturen och konst särskilt pre supermodern kyrkan St.Jurje (St.George är skyddshelgon för staden och firas den 23: e April) i bukten med samma namn i den nära Czechvilla och kyrkan St.Marija i Podselju - andliga centrum av ön, där invånarna i Vis pilgrim på Mary Ascension.

Bland andra sakrala objekt bör du besöka kyrkan av St.Ciprian och Justine på Kut, kyrkan Gospa od Spilica, som ansluter Kut och hamnen och franciskanska klostret på halvön Prirovo.
Det finns en primär och high-school "Antun Matijesevic-Karamaneo" i Vis.

Inuti staden kan du hantera olika sportaktiviteter.Det finns välutrustade sport- och rekreationscentret med fyra tennis-grunder, en basket och fotboll-grund.Du har också en segling, en cricket och en skärmflygning klubb i Vis.Det är möjligt att dyka utanför staden tillsammans med andra dykare i två dykning-centrum.Du kan också gå bergsklättring och enheten cykel.

Staden Vis erbjuder cirka 1500 bäddar i privata hus och lägenheter och cirka 400 bäddar i hotell.Du skall inte missa en av de tio restaurangerna i staden eller någon av krogar / konobas som är delar av landsbygdens hushåll utanför staden.Du bör smaka de inhemska specialiteterna som inhemska bröd från Vis och långa från grillen.

Under året finns det massor av intressanta manifestationer, särskilt på nyårsafton på friland, karnevalen och den internationella festivalen amateur Theatre i maj, kulturella sommaren av Vis med konserter och teater under sommarmånaderna, och en segling Regattan i oktober.

 


Bästa tillgängliga Vis färja biljett prisgaranti

Bästa Vis Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga blå linje Ferry passagerare och car ferries biljettpriset till och från Vis.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Vis färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Vis färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Vis Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Vis Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Vis färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Vis vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Vis och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här