Vladivostok Ferry

Vladivostok passagerare och bilfärjor

Vladivostok passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Vladivostok Donghae och Sakaiminato.

Jämför alla tillgängliga Vladivostok färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Vladivostok bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Vladivostok, Donghae och Sakaiminato med DBS Cruise Ferry färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Vladivostok Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Vladivostok färjor
Biljett priser & bokning


Boken Vladivostok Färjebiljetter
med DBS Cruise Ferry för färjor segling från Vladivostok Donghae och Sakaiminato online i förväg för att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Vladivostok passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Vladivostok biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Vladivostok

Vladivostok var en stängd stad endast 15 år sedan med även sovjeterna behöver tillstånd att besöka.

Byggandet av Vladivostok var kulmen på Rysslands lång enhet att upprätta en större örlogsfartyg närvaro i Stilla havet och att stärka sitt grepp om den östra delen av sitt imperium.

Mark den staden är byggd på var tidigare hävdade (men, många säga aldrig effektivt styrde) av Kina.Det var glest befolkade av kinesiska och infödda folk när regionen överfördes till Ryssland via fördraget Aigun från det kinesiska Qing riket 1858 på Rysslands begäran.Ryssland hade redan flyttat trupper och nybyggare i regionen och Qing riket och sedan relativt svag, ansåg det hade lite val i avgivit territorium.

En av endast fyra stora hamnar som betjänar ett gigantiskt land, Vladivostok har blivit stora kommersiella navet – främst för varor som förs in från Kina, Japan och Korea, och genom både lagliga och olagliga medel.

Vladivostok Ferry Terminal

DBS kryssning Ferry Line ansluter Vladivostok med koreanska staden Donghae och japanska fiske hamn av Sakaiminato.Från mars till November ferry östra Dream lämnar Sakaiminato på lördagar, kort slutar i Donghae på söndagar och anländer till Vladivostok på måndagar.

På vintern, färjan lägger i Donghae fram till måndag och anländer inte till Vladivostok till tisdag.Observera att Sakaiminato är en liten och fjärranslutna stad, och tillgång till stora japanska städer är begränsad (närmast är Kyoto, vilket är omkring tre timmar med lokala tåg, det finns också flygplan till Tokyo och Nagoya, men de är ganska dyra). 

På grund av att den senaste tidens nya lagen kan någon in Ryssland på kryssning färjor göra det utan visering om vistelsen är längre än 72 timmar, och det finns diskussionen att utvidga denna praxis till ryska medborgare som besöker Korea och Japan.

Vladivostok Toursim

I familjen i ryska städer, Vladivostok är son till oberäkneliga: the kid som hade alla möjligheter men det gick inte att helt få hans handling tillsammans.Vladik bör blomstrande – en hamnstad på kanten av Asien – men varje år 5 000 ryssar flytta västerut, till Moskva och St Petersburg samtidigt kinesiska arbetstagare flyttar.Trafik är dålig.Vatten shut-Starter är vanliga.Boende kan vara dyra, catering till besökande affärsmän eller grupper av kinesiska turister.Restaurang/café scenen är för en stad av sådana internationella språkinställning, en lite dystra.

Men Vladivostok är en extra plats.Kina, Korea och Japan finns i närheten, mycket närmare än ens Bajkalsjön i östra Sibirien.Moskva är en fullständig nio timmar bort med flyg.Men trots de japanska bilar belastning på gatorna, Vladivostok fortfarande påtagligt ryska.

Det händer också att vara en av Rysslands största vandrande städer.Så promenad.Sopki, lång-döda vulkaniska kullar, ge staden lapptäcke lager-tårta effekt.Byggnader stiga från olika nivåer och epoker: ett urtagen trähus vid foten av en Krushchevsky lägenhet blockera och sedan ett skinande nya casino, och därutöver att havet och himlen.Pusjkin Street är det amerikanska konsulatet granne granne en utbrända skal.Varhelst du walk, you going uppåt eller nedåt, och det är ett sällsynt tillfälle när du inte kan få en glimt av havet.

Vladivostok är också en stad där du kan få bort utan att lämna.Besök den botaniska trädgården och hålla promenader – du är i Tajgan.Utforska kullarna.Grävde är sten forten, med mer på närbelägna Russky Island.Om du vill avskild stränder, måste du göra en liten ansträngning, men de är också ute.

Även om Vladivostok är en av Rysslands mest södra städerna, en bit längre söderut än ens soliga Sotji, är vädret bara nyckfulla.Det kan vara klart i maj, svettig våt i juni, frysning med klart blå himmel i januari.Vem vet?Helst beredas för vind.I vintertid sluttande gatorna gör walking rent ut sagt farligt, men solnedgångar över fryst bukten är underbara och ser du lokalbefolkningen klädd på sätt som ni föreställa er att ryssarna skulle vara klädd.Kanske är den bästa tiden att besöka September till mitten av oktober. hösten blir en stor andel av rena, torra dagar – och Tajgan vänder färg.

Du kan gå någonstans såvida det inte finns en vakt att stoppa er.Älskar av privat egendom, så välbekant för amerikanerna, är tack och lov frånvarande bland ryssarna, åtminstone när det gäller utomhus.Så undan huvudgatorna.I mitten, utanför Fokina, Semyonovskaya och Svetlanskaya, lönar det sig att ta omvägar via varje båge.Wend dig igenom gårdarna med sned trä hus, remont spillrorna, glänsande hår salonger och slot maskinen platser.

Oceanarium : Det finns levande utställningar och torra utställningar, mestadels av varelser från Peter den store Bay och de omgivande områdena.I närheten är det utomhus Delfinariet där du kan se levande päls sälar och vit valar.Timmar: 10: 00-19: 00.Stängt måndag.Adress: 4 Batteraynaya.Tel: 25-59-65.

Arsenyev Regional Museum hus tre våningar av lokal historia och etnografiskt grejer.Intressanta foton från Vlad i 1800-talet.Några referenser till Yul Brynner, som levde ett stenkast bort.Här ser du en Katiusja raketgevär från WWII.Försök att ta reda på när folk gruppen Traditsiya (Tradition) spelas det.Deras visar är mycket oregelbunden, men de sjunger vackert, och de kommer att göra dig dansa.Adress: Svetlanskaya 20.Faktiskt kommer du antagligen behöva ange på Aleutskaya.Bara att gå runt hörnet.Telefon: 22-73-13. 41-40-82.10: 00-18: 00 dagligen utom måndagar.

Brynner House . Inte ett museum, men du kan se stora art nouveau huset där skådespelare Yul Brynner växte upp vid Aleutskaya 15.Yul (förmodligen), född 11 juli 1920.

C-56 ubåt Museum ligger inuti en ubåt av andra världskriget C-56, vid Korabelnaya Naberezhnaya, tel: 21-67-57.Arbetstid är 10: 30-6: 00.Stängt måndag, tisdag.

Childrens bildgalleri . Om du gillar barnkalas konst, är detta för dig.Adress: Partizansky Prospekt 12.Tel: 25-98-48.Öppettider: 9: 00-18: 00.

Krävs promenader omfatta områdena waterfront.Hitta sjöjungfrun staty (en hyllning Hans Christian Anderson) i vatten med Baros Bay (Sportivnaya Gavan), nära Dinamo Stadium.Promenera norrut, till höger, för att iaktta promenerande delaktiga av glass och öl.Eller gå till vänster, upp stegen mot biografen komplexa Okean.Du kan dricka en espresso på övervåningen där.Fortsätta mark längs övre Naberezhnaya, passerar Amur Tiger staty och tar i vyer i Amur Bay.Bara förbi hotellet Vladivostok, väg veers vänster och förvandlas till Pervaya Morskaya.En snabb avstickare nedåt och till höger tar dig till Arsenyev Street, inklusive en byst av explorer själv, och en scrappy livsmedelsmyndigheter trä hus ser mycket under 1800-talet.

För de höga vyerna , följ trappan tillsammans med bergbanan (cable car on rails), från Pushkinskaja Street till Sukhanova.Bergbanan körs inte för närvarande.Överst, ta passage under Sukhanova street, dyka upp och klättra ytterligare steg till titt-ut.Hela Gyllene Horn Bay är synlig.Här kan de som inte är trötta djur för Orinoye Gnezdo (Eagle's Nest). Leta efter de stora antennerna atop nästa kullen.Bekymra dig inte om privat egendom komma i vägen!Ett annat sätt att nå den Eagle Nest är head up Utkinskaya St.och följ dirt road.

Vladivostok har varit kontrollkycklingarna av ryska östern sedan grundandet år 1860.Det är en stad i fästningar och besökare bör anstränga sig för att se minst en.

Vladivostok är onekligen Ryssland, men ekonomiska band till sina asiatiska grannar är läckert, även för stora populationer av dessa grannar orsaka ångest.Med sitt läge och alla dess fördelar är Vladivostok säker på att blomstra förr snarare än senare.

 


Bästa tillgängliga Vladivostok färja biljett prisgaranti

Bästa Vladivostok Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga DBS Cruise Ferry passagerare och car ferries biljettpriset till och från Vladivostok.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Vladivostok färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Vladivostok färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Vladivostok Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Vladivostok Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Vladivostok färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Vladivostok vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive till Vladivostok och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här