Volos Ferry

Volos passagerare och bilfärjor

Volos passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Volos Alonnisos, Glossa och Skiathos.

Jämför alla tillgängliga Volos färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Volos bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Volos, Alonnisos, Glossa och Skiathos med Hellenic samarbetssystemen ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Volos Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Volos färjor
Biljett priser & bokning


Boken Volos Färjebiljetter
med Hellenic samarbetssystemen för färjor segling från Volos Alonnisos, Glossa och Skiathos online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Volos passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Volos biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Volos

Volos är den nyaste av de grekiska hamnstäder, med en förvånansvärt stor andel av moderna byggnader, uppfördes efter de katastrofala jordbävningarna av 1955.Det omfattar kommunerna Volos, Nea Ionia och Iolkos samt mindre förorts samhällen.

Ekonomin i staden är baserad på tillverkning, handel, tjänster och turism, och med dess förbättrad infrastruktur staden blir mer dynamisk.Hem för University Thessalien, en av de viktigaste i landet, staden erbjuder också ett brett utbud av faciliteter för anordnande av konferenser, utställningar och stora kulturella och vetenskapliga evenemang, tillsammans med internationella-standarden idrottsliga bekvämligheter.

Staden Volos grundades i mitten av 1800-talet och är en livlig stad med en viktig waterfront som är fodrad med många konditorivaror butiker, kaféer-barer, restauranger och mezedopolia.

Porten Volos är också mycket aktiv med dagliga scheman öarna i Sporaderna: Skiathos, Skopelos och Alonnisos.

Volos Ferry Port

Volos är nödvändigt stopp på din väg till Pelion som ligger precis bredvid den.Du kan från Volos havet Pelion byar ligger högst upp på Tall-omfattas-bergen.Det är ett trevligt spektakel särskilt nattetid då endast deras ljus kan ses.

Staden Volos är också intressant ur ett kulturellt perspektiv.Det är Volos arkeologiska Museum som innehåller fynd från de omgivande områden som var daterat från bronsåldern till den hellenistiska perioden.Municipal Gallery är också av intresse.Det är inrymt i Stadshuset och uppvisar en samling av målningar och skulpturer av Modern grekiska konstnärer.

Att få till och om Volos

Alla landtransport når Volos, medan internationella flygplats i centrala Grekland i Nea Anchialos länkar staden till internationella destinationer.

Färjor
Port Volos länkar till öarna, mestadels Sporaderna, liksom till vissa destinationer i Pilio.

Motorvägar
Volos är knuten genom Greklands E75 Highway axel (oftast kallas PATHE) med norra och södra Grekland.Utöver detta blir axel E65 en gateway till västra Grekland och porten Igoumenitsa, genom inre Thessalien, slätter denna del av motorvägen E65 kommer att slutföras senast 2012.

Flygplats
Staden Volos, tillsammans med resten av centrala Grekland, är knuten till resten av Grekland och Europa Nea Anchialos National Airport.Flygplatsen representerar den största air lane i Grekland efter Eleftherios Venizelos, med en kapacitet på 800 passagerare per timme och faciliteter för nästan tio flygplan.Volos är den första staden i Europa till funktionen sjöflygplan tjänster via Argo Airways, som är baserat i Volos.Sjöflygplan ansluta Volos med Skiathos, Skopelos, Allonisos, Aten och Thessaloniki.

Järnvägen 
Järnvägen stationVolos railway station byggnaden ritades av Evaristo De Chirico snart efter befrielsen av centrala Grekland.Del av stationen fungerar fortfarande i denna pittoreska 1884 struktur påminner om vissa av ett stately hem.Den intilliggande neoklassisk byggnad, byggda mellan 1900 och 1903 under Evaristo De Chirico, tjänstgjorde som administrativt säte av Thessalien järnvägarna.

Dag, staden betjänas av direktledningar till resten av Grekland, och järnvägen komplexa hus anläggningar för underhåll av tåget.Volos är direkt kopplad med Aten en gång per dag, med Thessaloniki två gånger per dag och med Larissa 15 gånger om dagen.Tidigare Volos var betjänas av järnvägslinjer för tre olika mätare, metervara spårvidd raden av Thessalien järnvägar till Kalampaka, Larissa normalspår linjen och Pelion 600 mm linjen.Resterna av tredubbla spårvidd linjer finns fortfarande nära stationen.

Moderna Volos

Inställningen arkitektur och urbana Volos kännetecknas av dess rutnät med torg och gator, dess känsla av grannskap, dess införande av neoklassisk byggnader, i åldern industriella inrättningar, ett antal gröna oaser och tydligast av närheten till havet och hamnen.

Dessa faktorer i kombination låna Volos dess atmosfär och särskiljningsförmåga, som utgör en av de vackraste grekiska städerna.Den nuvarande urbana handlingsplanen Volos till stor del grundades 1882, strax efter befrielsen av staden, och var starkt influerad av begreppen neoklassisk stadsplanering.Planen är ansluten till två-centrum (The Castle och Nea Magazia) längs en enkel axel; Det var dock något begränsade med tanke på möjligheterna som fullständig utveckling av staden.Ankomsten av dess flyktingar i 1922 och jordbävningar av 1955 gav Volos dess nuvarande form.

Nea Magazia började uppförande 1841, på grundval av en geometriskt utformat plan.Utmärkande för denna plan väg axlarna ligger parallellt med stranden, längs vilken utvecklade butiker och bostäder, och dess centrala väg axlar är idag Dimitriados street, Iasonos Street, K.Kartali Street, Diminiou, Iolkou Street och Ermou street.

Utvecklingen av den nya staden sammanföll med blomstrande av nyklassicism.Offentliga byggnader överensstämde till denna stil och prestigefyllda privata byggnader som tillhör välmående köpmän var särskilt sofistikerad.Typiska exempel är:

3-Storeyed Hotel de France, som med sin imponerande dekorativa väggmålningar (1894, Iasonos och K.Kartali Street)
Centralbank, tidigare Epirothessalian Bank(1895)
Aten banken (1903, dag biblioteket i universitet av Thessalien)
Achillopouleion sjukhus (1901)
Volos arkeologiska Museum, Athanasakeio (1909)
Agricultural Bank (1909, tidigare Kosmadopoulos banken)
Cinetheater Achillion, (1925)
Aegli Hotel, (1927), designad av Kassiopoulos
Uppbyggnaden av flygvapnets höga tjänstemän Club nära Agios Konstantinos Park, tros har utformats av Le Corbusier
Bank of Greece (1935)
De Averofeian domstolarna
Familjens hus av Kartalis, Glavanis, Kastemis, Saratsis
Sarafopoulos Mansion (1927), dag Volos klubben
Den väl bevarat Regas house och dess singularis dekorativa väggmålningar, dag Lykeion grekiska kvinnor.

Volos  deltog i olympiska spelen 2004, och som en olympisk stad det bidrog till att lägga fram ett nytt ansikte av samtida Grekland till en publik både.Staden har också sedan spelade värd en rad athletic händelser, såsom Athletic EM.

 


Bästa tillgängliga Volos färja biljett prisgaranti

Bästa Volos Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Hellenic samarbetssystemen passagerare och car ferries biljettpriset till och från Volos.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Volos färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Volos färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Volos Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Volos Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Volos färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Volos vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Volos och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här