Voltri Genua Ferry

Voltri Genua passagerare och bilfärjor

Voltri Genua passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Voltri Genua Arbatax, mest, Bastia, Malta, Olbia, Palermo, Porto Torres, Tanger Med och Tunis.

Jämför alla tillgängliga Voltri Genua ferry biljettpriser i realtid och boka billigaste tillgängliga Voltri Genua bilen och passagerare Färjebiljetter segling till och från Voltri Genua, Arbatax, mest, Bastia, Malta, Olbia, Palermo, Porto Torres, Tanger Med och Tunis med Tirrenia, Grandi Navi Veloci, Moby linje, Grimaldi, Comanav eller CTN Ferry Line ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Voltri Genua Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Voltri Genua färjor
Biljett priser & bokning


Boken Voltri Genua Färjebiljetter
med Tirrenia, Grandi Navi Veloci, Moby linje, Grimaldi, Comanav eller CTN Ferry Line för färjor segling från Voltri Genua Arbatax, mest, Bastia, Malta, Olbia, Palermo, Porto Torres, Tanger Med och Tunis online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Priset vi citerar du för din valda Voltri Genua passagerare eller bil färja biljett, inbyggda logi och fordonstyp är allt du betalar, och det är ett löfte.

Att få en Voltri Genua biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Voltri Genua

Voltri Genua (Italien, Genova) är en historisk hamnstad i norra Italien, huvudstad i regionen Ligurien.

Voltri Genua i dag är som en turistattraktion, ofta skuggad av städer som ROM eller Venedig, trots att den har en lång historia som rika och mäktiga handel centrum.

Dock med dess mångfald av dolda pärlor bakom mysiga alleways, utmärkta köket (främst fisk och skaldjur), rennovated gamla hamn, vackra sevärdheter, inklusive en av Europas största akvarium och sin ställning som den europeiska kulturhuvudstaden 2004 har gjort det en lockande rum som blir gradvis mer ingår i den turistiska marknaden.

Genua är känd för att ha Europas största historiska center.Detta är hjärtat i den gamla staden.Det består av en otrolig mängd små gator och gränder som kallas Caruggi.Promenader genom det kommer plump du strax tillbaka i forna tider när Genua var den viktigaste hamnen av Medelhavet.

Med Pastell-färgade terrakotta-delen hus, konstnärliga kyrkor, härlig seaside villor och även flera lyxiga boutiquer, Voltri Genua är ett måste se om du vill uppleva den "avgörande" Italien.

Voltri Genua Ferry Port

Voltri Genua är en viktig hamn och har många färjetrafik.

Grandi Navi Veloci korsar från Barcelona varje vecka och tar omkring arton timmar.Det erbjuder också en hämtningar per passage till Tanger, som tar cirka 46.Andra direkta färja vägar från Genua är Barcelona (Spanien), Valletta (Malta), Bastia (Korsika), Olbia och Porto Torres (Sardinien), Palermo (Sicilien), Tanger (Marocko) och Tunis (Tunisien). 

AMT driver också en offentlig båt tjänst kallad Navebus (kontrollera tidtabellen här: [4]) ansluter Porto Antico till Pegli.Det är ett bra och billigt sätt att ta en titt på staden från havet. en gång i Pegli, kan du betala ett besök till Villa Pallavicini offentliga parken.

Privata båt tjänster startar från Porto Antico och resa längs kusten till Camogli, San Fruttuoso, Portofino, Chiavari och Cinqueterre.

Att komma runt
Lokalbefolkningen säger driver runt i staden är något snabbare än kollektivtrafik (trafikstockningar vid rush timmar trots), men när du har nått din destination du står inför den mardröm och frustration söker en obefintlig parkering plats.Det är inte bara möjlighet att de flesta lokalbefolkningen bytte från bilar till sparkcyklar - i den mån även att hitta en plats för en scooter har blivit svårare för.Alla attraktioner inom center i gångavstånd eller väl betjänas av kollektivtrafik, en bil är därför ingen nytta alls.Om du fortfarande vill driva in i staden, inte satsa på tillgängliga gata parkering (det finns gata parkeringsavgifter ändå) gå direkt till parkering garage och hoppas inte alla av dem är fulla.Om du tror att köra till stranden på en solig helg dag i Genua eller i en annan stad längs kusten, glöm det.Att hitta en plats för parkering på gångavstånd till din beach är en unik händelse.Istället använda offentliga transitering.

Det finns också ett antal offentliga hissar och kabel järnvägen ansluter mitten med kvarter på de omgivande kullarna.Övre stationerna Ascensore di Castelletto hiss och Funicolare del righi järnvägen erbjuder en häpnadsväckande utsikt över staden.

Trenitalia förorts- och regionala tåg resa i öst-västlig riktning längs kusten ansluter alla kustområden kvarter/förorter med stadens centrum.Detta är den mest bekväma transportmedlen om du planerar att se vissa perifera distrikt eller städer längs kustlinjen.AMT biljetter och passerar är giltiga på Trenitalia tåg inom stadens gränser (Voltri och Nervi) enstaka biljetter endast tillåta en bilresa och måste du validera dem igen vid det gula stansning maskiner vid stationerna - Markera kryssrutan för det korrekta validera utrymmet med namnet "Trenitalia" på baksidan av biljetten.Om du är på resa utanför staden att besöka några yttre städer, kommer ni att köpa en biljett till en Trenitalia räknare eller maskin.Det är lämpligt att köpa tillbaka biljetter direkt eftersom det finns oftast ingen biljett räknare vid mindre stationer och chanserna är goda att biljettautomater där inte fungerar, svarvning köpa biljett (eller diskutera med dirigent på tåget mellan återvändande) till ett besvär.

Genuas historiska centrum är servad med buss bara runt vissa viktiga torg och gator (Piazza Acquaverde för Stazione di Piazza Principe, Piazza della Nunziata, Largo Zecca, Piazza Corvett, Piazza Caricamento). Dess caruggi gränder är så smala att ingen fordonstrafik trafik är fysiskt möjligt, och de måste besökas till fots - avstånd är definitivt inte enorma ändå.

Genua Voltri färja hamntjänster

Genua Voltri färja hamn är en del av hamnen i Genua där och är en av de modernaste färja hamnarna i världen erbjuder ett komplett utbud av tjänster.

Att komma till Genua Voltri Ferry Terminal 

  • Med bil
    Du kan nå Genua Port från med hjälp av motorvägarna A26 och A7 norr, väst med A10 och från öst med hjälp av A12.Ta avfarten "Genua Ovest" och följ sedan skyltarna till "porto".

  • Järnväg
    De två viktigaste järnvägsstationerna, Genova Brignole och Genova Principe, är inom Genua själva staden, serveras Voltri ferry terminal av mindre Voltri järnvägsstationen, med regualr tjänster från centrum.

  • Genua Voltri Ferry Port adress
    Voltri Terminal Europa, 16123 Genova, Italien

 


Bästa tillgängliga Voltri Genua ferry biljett prisgaranti

Bästa Voltri Genua Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Tirrenia, Grandi Navi Veloci, Moby linje, Grimaldi, Comanav eller CTN Ferry Line passagerare och car ferries biljettpriset till och från Voltri Genua.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Voltri Genua färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Voltri Genua färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Voltri Genua Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Voltri Genua Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Voltri Genua färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Voltri Genua vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Voltri Genua och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här