Vulcano Ö Ferry

Vulcano ö passagerare och bilfärjor

Vulcano ö passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor segling från Vulcano Ö till Napoli.

Jämför alla tillgängliga Vulcano Ö färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Vulcano Ö bilen och passagerare Färjebiljetter segling till och från Vulcano Ö, Napoli med SNAV Ferry Lines färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Vulcano Ö Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Vulcano ö färjor
Biljett priser & bokning


Boken Vulcano (Stromboli) ön Färjebiljetter
med SNAV Ferry rader för färjor segling från Vulcano Ö till Napoli online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Vulcano Ö passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Vulcano Ö biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Vulcano Ö

Vulcano är en av de Eoliska öarna ligger över norra Sicilien.Denna plats har en växande vädjan bland resenärer till följd av förekomsten av hot springs och dess härliga svarta sandstrand.

Ön erbjuder dessutom mycket goda möjligheter för besökare att ta bad i naturlig lera bad och också få resan av klättring nå toppen av vulkanen.

När du landar på denna plats genom en färja, kommer du att kunna uppleva ön hisnande skönhet.Ön består huvudsakligen av svavelsyrlighet gaser kommer från vulkanen och du kan titta på bubblorna kommer ut från havet.

Kort sagt, du kommer njuta av doften av vulkanen gaser, som är unik för denna region.

Vulkanen (Stromboli) Island
Att komma till Vulcano

Vulcano är en liten ö utanför norra Siciliens kust.För att få måste det du ta en färja.Om du planerar att komma till Vulcano, måste du planera lite i förväg så det inte är så lätt att resa här som ROM eller Venedig.Du kommer att behöva anställa färjetrafik från Milazzo att nå Vulcano från Sicilien.Många missar detta stor möjlighet att besöka ön men det är definitivt värt att även denna resa i din resplan.Det bästa sättet att utforska ön är bo sätta på större öarna Sicilien och resor till dessa platser, vilket gör det mycket bekväma som en tourist.

Färjor till och från Vulcano

SNAV har senast och snabbaste flottan i Medelhavet består mestadels av bärplansbåtar och Katamaraner reser till och från Vulcano.Alla SNAV Katamaraner och bärplansbåtar har cafeterior och snack barer ombord.Klicka här för att få biljetter och boka en SNAV färja till Vulcano.

Attraktioner runt Vulcano

Fossi de Vulcano
En av de huvudsakliga attraktionerna i Vulcano är att klättra upp till toppen av vulkanen viktigaste av ön.Som du når på toppen, kan du fånga en härlig glimt av ön tillsammans med närliggande Eoliska öarna att få en panoramavy över hela platsen.Dessutom kan du också se majestätiska blå havet och också uppleva rök och gas runt vulkanen som är verkligen en marvel att se kratern.Du kan också visa insidan av kratern av vulkanen och se den fuming svavel gaser runt toppmötet.

Svart Sand Beach
Black Sand Beach är en av de stora attraktionerna i denna ö bortsett från Fossi de Vulcano.Le Spiaggia Sabbia Nera eller svart Sand Beach ligger längs Porto di Ponente, bara över den motsatta sidan längs mud bath.Denna plats är en vacker sträcka av mark bestående av vulkanisk sand och är en underbar plats för avkoppling.Du kan njuta av vissa simning verksamhet i lugnt vatten av stranden.Dessutom är det trevligt att fånga en glimt på mörka svarta stenar som härrör från havet pekar mot himlen.

Mud bad
Besökare som kommer till denna ö aldrig missa chansen att bada i Fanghi, som är ingenting annat än en pool av muddy vatten som innehåller svavel vatten.Det är bara ett par minuters promenad från hamnen där de flesta båtarna kommer på ön.Många människor tror på helande befogenheter och lugnande egenskaper av denna sand.Du kan njuta av mud bath erfarenheter genom blötläggning ditt ansikte och kropp i leran och skölj av efter den bildar en mask.Det finns varma källor i närheten med varm och klädstil vatten till ger en trevlig upplevelse.

Vistelse och boende i Vulcano

Du kan hitta massor av bra val av boende i Vulcano med olika sorter av hotell och Bed & Breakfast Värdshus, som finns på en lättåtkomlig plats.Dessutom finns det också lyx hotell catering till olika resenärer behov att erbjuda den bästa typ av service och komfort av lyxiga levande.Semesterbostäder finns också tillgängliga i Vulcano tillsammans med stugor.Det är bäst att göra bokningar i förväg om du planerar att komma hit på semester att utnyttja rum per dina val och preferenser.

Äta ut i Vulcano

Du kan hitta många kaféer serverar gelato och alla typer av varma drycker, som är ganska populär bland lokalbefolkningen och turister som en kaféet plats.Det finns många restauranger som erbjuder några trevliga italienska köket och också färska skaldjur för glädje av sina kunder.Du kan smaka på några av de bästa cannoli serveras här tillsammans med ricotta och krispiga kex.Du kan också hitta en trattoria här serverar enkel men välsmakande mat under en stor atmosfär.

De flesta av de välkända restaurangerna här erbjuder en mängd olika urval av rätter som görs med hjälp av de bästa ingredienserna omgiven trevlig inställningar.Dessutom de tillgodoser i inställningar för lokala resenärer och erbjuda internationella rätter och traditionella biljettpriser tillsammans med italiensk mat såsom pizza och pasta samt.Om du vill smaka vissa medelhavsköket, kan du hitta några restauranger som erbjuder rätter som görs med hjälp av lokal fisk och andra ingredienser.

Några Tips för resenärer

Om du kan resa till Vulcano och nå det tidigt på morgonen, kan då vara det mest bekväma alternativet eftersom det hjälper för att klättra uppför vulkanen mycket lätt.Summer sun kan brändhet eftersom det blir sen och du får svårt att hantera sådana klättring aktiviteter.

Om du har nått ön och missa chansen att visa kratern av vulkanen, har sedan du väl förlorat en utmärkt chans, eftersom det är ett sällsynt tillfälle som man får under en livstid.Den bästa tiden att resa här skulle följaktligen vara runt maj eller oktober, så det blir outhärdligt varm i andra tider särskilt under juni, juli och augusti.

Njut av den unika erfarenheten av the mud baths finns här på denna ö och de bästa är klar när du är klar med klättring vulkanen.Om du bär bad kostymer, då är det viktigt att välja de som du är mindre troligt att bära lukt igen eftersom det kan finnas en stark svavel.

 


Bästa tillgängliga Vulcano Ö färja biljett prisgaranti

Bästa Vulcano Ö Ferry biljettpriset garanti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av SNAV Ferry linjer passagerare och car ferries biljettpriset till och från Vulcano Ö.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Vulcano Ö färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Vulcano Ö färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Vulcano Ö Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Vulcano Ö Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Vulcano Ö färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Vulcano Ö vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Vulcano Ö och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här