Weymouth Ferry

Weymouth passagerare och bilfärjor

Weymouth passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor segling från Weymouth Guernsey, Jersey öar och St Malo.

Jämför alla tillgängliga Weymouth färja biljettpriser i realtid och boka de billigaste tillgängliga Weymouth bil och passagerarfartyg Färjebiljetter segling till och från Weymouth, Guernsey, Jersey öar och St Malo med Condor Ferries färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Weymouth Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Weymouth färjor
Biljett priser & bokning


Boken Weymouth Färjebiljetter
med Condor Ferries för färjor som trafikerar från Weymouth till Guernsey, Jersey öar och St Malo-online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färjan biljett pris.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Weymouth passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Weymouth biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Weymouth

Den klassiska Seaside Resort i Weymouth, med dess fantastiska strand och livliga hamnen, har helt vid sidan av den fårade Isle of Portland, den perfekta platsen för besökare som bara vill komma bort från allt.

Som vågorna kraschar mot klipporna längs den dramatiska kusten "Isle" of Portland är det lätt att se varför detta utgör en del av World Heritage kusten.Ännu bara över bukten, Weymouth är hem för en säker, ren och skyddad familj strand.

Denna stad har en säker, sandig strand ligger några minuter från centrum, ett varierat utbud av ställen att äta, och massor av aktiviteter och attraktioner att välja från.

Oavsett om du letar efter en avkopplande promenad, lokala produkter, övre attraktioner och evenemang eller en verksamhet att ditt Adrenalin, tillfredsställer Weymouth säkert alla smaker.Sorten som erbjuds denna unika, alla året runt destination har lett till Weymouth & Portland är en populär filmande plats för både små och stora skärmen.

Weymouth Ferry Port
Weymouth har ett alla år händelser program, med händelser som sträcker sig från en International stranden Kite Festival till en Harley Davidson Parade och Beach Volleyball VM till fria sommaren Firework nätter.

Det finns gott om ställen att äta och dricka i Weymouth, alla året runt evenemang, sevärdheter och aktiviteter - det finns något för alla.

Olympiska spelen och Paralympiska spelen är det största idrottsevenemang spektaklet i världen.Weymouth and Portland värd segling händelserna för London 2012 Olympiska och Paralympiska spelen mellan juli och September 2012.Ras områden i både Weymouth Bay och Portland Harbour och kommer att vara en spektakulära ur sikte, mot den tillbaka droppe av Jurassic Coast.

Weymouths bred och ytlig sandstrand används för simning och sola under turistsäsongen och för stranden sportevenemang under hela året, inklusive beach motocross, VM i handboll och beach volleyboll classic.Den internationella kite festival, hölls i maj varje år på Weymouth Beach, lockar omkring 40 000 åskådare till Esplanaden från runt om i världen.

Weymouth Ferry Terminal Guide

Condor Ferries Weymouth Terminal är lättillgänglig och erbjuder ett utbud av faciliteter.Våra tjänster fungerar mellan Weymouth och Guernsey, Jersey och St.Malo, Bretagne.Ta en titt på Weymouth Destination Guide och Weymouth Ferry gånger.

Färjor från Weymouth Ferry Terminal

Weymouth till Guernsey - snabb Ferry
Packa bilen med allt du behöver för att njuta av resan färja till fullo utan att oroa dig för överskjutande bagage avgifter.Snabb färjan till Guernsey fungerar året runt från Weymouth, med dagliga sommaren avgångar.

Weymouth till Jersey - snabb Ferry
Undvika den vanliga stress och stammen av flygplatsen resor och resor på tjänsten snabb färja från sydkusten hamn Weymouth, via Guernsey.Färjan till Jersey fungerar året runt med dagliga sommaren avgångar.

Weymouth till St.Malo - snabb Ferry
Året runt snabbt färja tjänsten St.Malo kräver en enkel ändring till en anslutande färja i Guernsey eller Jersey.Det perfekta sättet att prov läckerheter Kanalöarna och idealet att ge ditt barn eller husdjur en paus från färjan resan.

Condor Ferry checka In gånger
Bilister bör checka in minst en timme före avgång.Mul passagerare bör checka in minst 40 minuter före avgång.

Weymouth Ferry Port riktningar

Av bil & SAT NAV
Weymouth är 8 kilometer söder om Dorchester på A354.Följ skyltarna till färjor/Ferry Port, vilket är till vänster.Weymouth kan också kontaktas från A35 vid Poole genom att följa A351, sedan A352, och A353 i centrum.Om du använder ett System för satellitnavigering att Weymouth Ferry Terminal Använd postnummer DT4 8DX.

Med Taxi
Det finns massor av lokala taxi företag att hjälpa till med din resa krav ankommer till eller avgår från Weymouth Ferry Terminal.Om du anländer med tåg kan du vill ta en 5 minuters taxi från Weymouth Train Station till Weymouth Ferry Terminal.

Weyline taxi - 01305 777777
Flottan Line - 01305 784252
Bee bilar - 01305 761321
Weytax - 01305 766666

Med buss
Bussarna anländer och avvika från Kings statyn som ligger en 10 minuters promenad från Weymouth Ferry Terminal.Om du letar efter för att resa regionala eller nationella finns det flera olika tjänster som uppfyller dina behov.

Med tåg
South West tåg är största operatören in och ut i Weymouth Train Station, med en tjänst till London Waterloo.Weymouth Ferry Terminal är 15-20 minuters promenad från Weymouth Train Station.Kontrollera att när anländer i Weymouth Train Station du lämnar massor av tid för incheckning vid Weymouth Ferry Terminal.

När du anländer vid Weymouth Ferry Terminal för din Condor färja till Kanalöarna eller Frankrike Följ skyltarna till antingen passagerare checka in eller bilen checka in, där du kan samla in din ombordstigningskort för din segling med Condor Ferries.

 


Bästa tillgängliga Weymouth färja biljett prisgaranti

Bästa Weymouth Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Condor Ferries passagerare och car ferries biljettpriset till och från Weymouth.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Weymouth färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Weymouth färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Weymouth Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Weymouth Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Weymouth färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Weymouth vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Weymouth och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här