Zakynthos Ferry

Zakynthos passagerare och bilfärjor

Zakynthos passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Zakynthos Brindisi, Corfu, Igoumenitsa, Killini eller Paxos.

Jämför alla tillgängliga Zakynthos färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Zakynthos bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Zakynthos, Brindisi, Corfu, Igoumenitsa, Killini eller Paxos med Agoudimos linjer, Europeiska Sealines och Joniska Ferries färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Zakynthos Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Zakynthos färjor
Biljett priser & bokning


Boken Zakynthos Färjebiljetter
med Agoudimos linjer, Europeiska Sealines och Joniska Ferries för färjor segling från Zakynthos Brindisi, Corfu, Igoumenitsa, Killini eller Paxos online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Zakynthos passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en bok och Zakynthos färja biljettpriset biljetten färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Zakynthos

Ön Zakynthos Grekland eller Zante, en mycket populär destination, kallades av den venetianska "The Flower av the Orient", som en av de vackraste öarna jonierna.

Zakynthos island har imponerande landskap, långa Gyllene sandstränder dykning i kristallin vatten, Marine Park för skydd av havssköldpadda, vackra Tall-omfattas berg, traditionella byar med Sten hus och en charmiga huvudstad att erbjuda, men även vissa animerade beach skidorter med många restauranger och barer, vackra ortodoxa kyrkor, arkeologiska platser och venetianska slott.

Zakynthos är också hem för en av Greklands mest berömda stränder: skeppsbrott stranden.Ruinerna av det fartyg som har varit tvättas genom havet ligger mitt i en vit sandstrand med kristallin vatten, omgiven av vertikala rock klippor.En oförglömlig landskap, som endast kan nås med båt.

Zakynthos

Zakynthos har en stor mängd barer och nattklubbar ligger, för de flesta av dem, i de berömda strand orterna Laganas, Alykes, Tsilivi eller Argasi.Klubbarna öppnas all night long fylld av människor med drycker, dans och partying.

Zakynthos Grekland eller Zante är den sydligaste av de sex centrala Joniska öarna, och även den tredje största av dem, efter Kefalonia och Korfu.

Det är den elfte ön i storlek i Grekland med en yta på 406 kvadratkilometer, och även andra i befolkningen med cirka 35.000 invånare.Ön är belägen 17 nautiska mil väster om Peloponnesos och 13 sjömil söder om Kefalonia.

Ön kallades av venetianerna "Fioro di Levante", som betyder "Blomma av the Orient", eftersom ön präglas av en rik och tät vegetation, med Tall omfattas berg och många bördiga slätterna.

Zakynthos är en bördig ö med en viktig jordbruksproduktionen.De huvudsakliga odlingar är Oliver, vingårdar och citrusfrukter.Bortsett från jordbruk är den huvudsakliga källan till välstånd för islanders den ökande turismen.Denna växtlighet beror på den milt medelhavsklimat av ön, komponerad av många regn under vintern och solsken under sommaren.

Ön har blivit kända över hela världen för sin naturliga miljö, som är platsen den utrotningshotade sort havssköldpadda Caretta Caretta har valt för dess reproduktion.

Zakynthos , huvudstaden återuppbyggdes efter den förödande jordbävningen 1953.Inställningen är superb, på en bay inför Peloponnesos med antikens Akropolis svävar ovanför, med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Zakynthos ferry biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

Det osannolika du hitta samma ferry alla allomfattande Zakynthos biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Färjebiljetter Zakynthos bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Zakynthos Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Zakynthos färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Zakynthos vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Zakynthos och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här